| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1380] Názory 13811390 z 7994  [Dalších 6604 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
6.8.2007 16:10:22
jsme tu hezky si vás čtu:):)
Byli jsme na Sázavě sjíždět řeku na raftu nebylo skoro co sjíždět ale děti si to užili parádně. Jony spal poprvé v dřevěné chatce a zvládl to na jendičku, Maty spala ve stanu úplně nadšená.Nakonec jela i na kanoi a fakt si to užívala . JOníka jsme zatím nenechala jezdit ale příští rok ho to nemine:):).)
Na cestě zpátky jsme navštívili hrad Točník spoustu atrakcí pro děti, prostě kalsický rodinný výlet :):)
Jo a v pátek sousedská party docela v pohodě nakonec přišlo 25 lidí to je dobrý a odešli až ve 3 ránbo takže to vypadalo že se jim to líbilo:):)mě taky :) jen ten druhý den to vstávání se mi nelíbilo.
Tak jen abyste věděli že žijeme a že se zase budu ptát kde jste kdo:):):)
jo a ta superstar byla úplně super normálně jsme měla husinu
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
6.8.2007 14:29:17
ahojky vespolek,
holky, já tak těžce nestíhám, snažím se ještě poslední měsíc si užívat s Klárkou než pujd ev září do školky, stále někde venku, nebo na vyýletě apod. Ale je to místy hezká dřina, uf

Včera jsme trošku utráceli v Ikei koupila jsem si malý přebalovací stoleček neb stále nechápu jak se tu vměstnáme ve 4 lidech ve 2+1, trošku chci už Klárce předělat postel v ložnici- do rohu, dám ji krásný kapsář na stěnu s housenkou a novou komodu na hračky, at má aspon maličký koutek a své zázemí.

Před chviličkou jsm ese vrátila z UTZ 29 tt, miminko váží 1275g a bohužel je zatím koncem pánevním, ale věřím, že se ještě natočí.Mám nahoře +6kg, bříško "sloních" rozměru no aspon se mám čím chlubit že?
Jedu ted na mandlích v čokoládě, koláčích a buchtách všeho druhu, teda druhu takového které sama nemusím péct :D

A vendy je asi někde mimo civilizaci neb se ani neptá kdioo kde je, a že tu stejně nikdo není!!!

Pa I+K
Mammita 25947
4.8.2007 11:53:06
Holky ahoj!
Jestli máte 4 minuty času, tak si pusťte tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=qtAeLajTDz4

Je to britský vítěz Superstar a tohle je jeho první vystoupení před porotou, to co je u nás ještě ve studiu, tak to, ale už v divadle.

Hezký den!
12157
4.8.2007 9:44:38
Míšo - to jako že ho provokuješ buchtama? Může je? já jen jestli nepatří k chlapům snázorem-jak z toho nečouhá klobáska tak to není jídlo.
Přeju brzké uzdarvení. A ty Xové nohy -no geneticky nemá po kom, tak snad...

Mně už jedneslíp.taky jsmespala od 21 do 4 a pak od 4:30 do 7:30. Je to úžasné být vyspaný člověk.

Soňa je u hlídačky na celý den, jdu zalehnout a doléčit se.

Přeju hezký víkend

Beruška9 19102
3.8.2007 21:15:36
Lí, v pediatrii jsem četla, že díky růstové akceleraci v předškolním věku je to zcela běžný jev, bohužel u některých jedinců geneticky podpořený, čili to tak zůstane :-D!

Myslím, že máme další kolo vizory, achjo, ale tentokrát jsem trocohu chycená i já...:-(

Nicméně upekla jsem cuketovou buchtu, myslím, že manžel na toto moje těhotensství nezapomene :-D!
12157
3.8.2007 19:07:46
Ahojky

NO zas tak moxc to tu rozrprouděné není :o) Je vid ět že hodně znásužmádruhé adalší holky že už mají spíše pracovní povinnosti.

Mám anginu,heč :o) Hlavní žeji mám jen já!

Vúterý jdeme s danym na KO neurologii, bojim bojim. Nepasem koně, nepasem :o( má 3 měsíce a 10 dnů a když už tu svoutěžkou kebuli zvedne tak zvedne i nohy.. Moc pěkjná poloha, asi bude houpačka?

Soniočce rostou nohy do X, nemáte to někdo taky? byli jste naortopedii?

12157
3.8.2007 19:00:47
Ahojky

NO zas tak moxc to tu rozrprouděné není :o) Je vid ět že hodně znásužmádruhé adalší holky že už mají spíše pracovní povinnosti.

Mám anginu,heč :o) Hlavní žeji mám jen já!

Vúterý jdeme s danym na KO neurologii, bojim bojim. Nepasem koně, nepasem :o( má 3 měsíce a 10 dnů a když už tu svoutěžkou kebuli zvedne tak zvedne i nohy.. Moc pěkjná poloha, asi bude houpačka?

Soniočce rostou nohy do X, nemáte toněkdo?

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
2.8.2007 12:05:35
no to mám radost jak se to tu rozproudilo zase:):):) Ahoj Kačí kd esi se to takhle flákala a už se těším až Maty bude Jonyho poučovat:) ona už to zkouší teď ale jemu to zatím fakt nic neříká:):( Jinak JOnísek dneska v noci poprové co ho máme vyzkoušel jaká je funkce rodičů a budil se v noci á hodinu a chtěl jen zandat dudlík:) tak doufám, že to byla jen zkouška a že se zase vrátí do normálu.
Holky v pátek mi držte palce , připravuji sousedskou party - seznámení se sousedama- a jsme zvědavá kdo dorazí a jakýto bude . Už dost bylo divné když jsme zvonili a říkali dobrý den my jsme vaši noví sousedi a rádi bychom vás pozvali na pátek:):):)hihihi tak doufám, že všichni budou O.K.
KACI 6635
1.8.2007 20:54:50
Cauky vespolek, zdravím po dovče, u nás jedna z nejpohodovějších dovolených, co jsem kdy zažila, děti si totiž spolu celou dobu hrály, měly naprosto minimálně konfliktů, takže jsem přečetla 4 naprosto výborné knihy, opálila se, vyspala se a zrelaxovala jsem tak, že jsem ani nevěděla co je za den.
Tomík je teď ve fázi, kdy ho strašně baví Ani všechno učit, od výslovnosti přes hraní až po různé vysvětlování přírodních jevů a Ani to ráda poslouchá :-). Jinak Ani prožívá princeznovské období, máte to někdo taky? Pomooooc!
Teď už jsem zase zpět v pracovním procesu, ale stále v pohodě, také jsem pojala větší důvěru v zaměstnance a oni to zvládají prima :-). Máme navíc teď samé hezké projekty, které nás baví a v práci super tým, tak mám z toho poslední dobou hodně radost :-).
Je super, že je ještě celý měsíc letních prázdnin před námi, dnes to sice v Praze vypadalo, že už je září, ale ten pocit, že je teprve prvního srpna je super. Budeme s dětma ještě týden v Pr a pak zase pojedou k babí, kde bude pouť, bratránci a další kámoši, už se všichni moc těší, včetně mně :-).
Užívejte si všichni léta! Vendy, až budeš zase příště pařit v Pr, tak se ozvi :-)a pozdravuj kojící Maty :-), Míšo, doufám, že už je Bruno zdravý a že se cítíš dobře!
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
1.8.2007 20:50:26
ahojky,
teda jsem s dračicí již třetí den vkuse sama, snažíme se navzájem si sebe užívat ovšem je to náročné, dnes jsem nadoraz a zítra si ordinuju klídek, ona už se mne vždy večer ptá kam pujdme na výlet a co budeme dělat, potvurka.

Adel- tak aspon že to máte za sebou a snad už budete prožívat radostnější chvilky, nás taky Klárka držela v podobné situaci nad vodou.

Míšo- ty jsi teda kuchařinka :D já ted vařím skoro denně, vubec mě to nebaví, vždy jen nějakou rychlovku a nebo zeleninu, Klárka miluje opečenou cuketu, česnekovou polívku, koprovou polívku a omáčky s knedlíkem ,fazolky na kyselo, suché těstoviny a chleba s máslem a rajčetem. pro ni není jídlo priorita, to já bych když mám hlad i vraždila:D

Klára umí zazpívat 2 sloky písně Když jsem šel z Hradišta, ty dětské už ji moc neberou v těch si je jistá:D

Snad si vendy počteš, snažím se ale nestíhám!!
[<<Předchozích 1380] Názory 13811390 z 7994  [Dalších 6604 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.