| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 7994  [Dalších 6594 >>]
Mammita 25947
1.8.2007 20:11:57
Ahoj holky,
Míšo, díky za fotky, moc hezký, sluší ti to.
Tak jsme to nějak přežili a bude zase dobře.
My jinak krom toho co se stalo jsme ok. Dětem jsme pořídili na chalupu prima klouzačku i s hradem, tak ještě aby Bětka povyrostla a měl Maty parťáka. Maty poslední dobou dost skuhrá pro nedostatek kamarádů, uf, už ať je září. Do školky máme zatím jen ten pytel na ramínku, jinak nás to všechno ještě čeká.
Maty má neskutečný hlášky ve stylu: "... se na to snad vykašlu nebo co". Jo a ve smuteční síni se (naštěstí jen šeptem) zeptal, zda by nebylo možno vypnout tu písničku a pustit rádijkama Krtečka :-D. Vůbec nám všem děti strašně pomáhají prostě tím, že jsou.
Beruška9 19102
1.8.2007 17:28:52
Vendy, tak ať tu něco je :-D, u mně vrcholí hnízdící syndrom, upekla jsem v tomto týdnu podruhé buchtu, nutno říct, že druhý pokus se zdařil :-D!

Doufám, že Bruník bude stejně šikovná kojná jako Matylda:-)!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
1.8.2007 13:51:14
Holky to léto je strašný já nemám od vás co číst:):) Vy to prostě floákáte. U nás nic moc novinky. Jonatánek nepase ani se neotáčí jen se řehtá což je naprosto kouzelný a parádně komunikuje s Maty ta je z něj pořád hotová a nedala by ho ani za nic uvidíme co bude říkat za rok:).)Jinak už 2 dny neodstříkávám vždy to do rána vydržím,ale nevím nevím je to dost bolestivý ale kdybych zase začala odstříkávat tak to znova nastartuji:) že bych konečně měla kojení přesně poptávka k nabídce:):):)
No tak alespoň něo jsme si sem napsala ať si zase mám večer co přečíst:):):)
31.7.2007 11:10:16
tak děvčata jen tak to zkusím i sem kdyby jste někdo měl zájem pordávám své oblíbené golfky od QUINNY ZAPP za 3.700,- a cestovní postýlku CAM za 750,-

a
Beruška9 19102
30.7.2007 15:42:10
Oddny, šťastou cestu a užijte si na trampolínách!

Lí, děti by měly správně vyslovovat před školou...náprava vhodná tak před 5 rokem...? Teorieticky, máte někdo praktické zkušenosti?

Jak mám ten hnízdící syndrom a peru oblečky, tak nechápu ,že se do tohodle ten 20kg klacek někdy vlezl :-D!

Vendy, víra v zaměstnance, achjo...doufám, že to bude jen lepší :-D!
30.7.2007 14:04:02
nazdárek děvčata tak jak se máte???
Máme za sebou návštěvní prodloužený víkend od čtvrtak jsme spali každý den jinde po Praze děti to zvládli parádně. Tatínek hůř už nevdrží kalící party každý večer:):) takže včera usnul po poledni a vzbudil se až dneska ráno narozdíl od mých ratolestí:)
Tak co Bruník už je mu lépe??? To je dobrý heslo Míšo stihnout vše než porodíš ono to totiž pak nepřejde:(:( ale jde to jen ty priority jsou trochu někde jinde a důvera v zaměstance je čím dál tím větší:)
Ifčo tak na kole to jsi pašák a Oddny na koni to musel být pohled pro gynekologi i když si tě dovedu představit na tobě žádný těhu nebylo určitě vidět takže si nikoho nepohoršovala přdčasným porodem:):)
Lí punkevní jeskyně ve 4 je super nápad až bude špošli foto jak se všichni mačkáte na těch pidi lodičkách:):):)
Jo a zážitek napomněli jsme zuby na návštěvě dneska mi mají dorazit poštou hihi to by byl for kdyby pošťákovi vypadly z balíku:):)
12157
30.7.2007 10:26:04
Dorko - šťatsnou cestu, hezky si užijh dovču se svým chlapským harémem :o)

U nás pohoda, chládek! už jsme to potřebovala, začínakla jsem být v tom hicu poměrně nefunkční :o) Sonička chce na kopupaliště :o)))) ale jinak je báječná! nevíte jkdy děti začnou správně vyslovovat R a Ř? vícemtka nepamatujete si kdy to příjde?

Sonička už se moc těší na školku, za 14 dnů už začneme nakupovat...

včera jsme jeli mrknout na žraloky do hodonínské ZOO, žraloci krásní, malý, tak na gril :o) To není moje hláška, to tam konstatoval jedne pán. ZOO maličká, útulná a bezvadnbě vybnavená pro rodiny s dětma. Hřiště mělo rpozlohu tak poloviny ZOO :o) takžepohoda. dany vydržel neskutečně dlouho koukat do větví stromů a sonička zase vydržýela neskutečně dlouho přebírat kamínky na hřiši. My si s M v klidu dali ledovou kávu.. ze zvířat soničku nezaujalo vůbec nic, ještě že tam byly ty trampolíny!!! a hřiště. Cestou zpět nám obě děti krásně vytuhly a odpočinuly si, aby mohly večer prudit uondané rodiče. Vr! Příště plánujeme punkevní jeskyně nebo nějaký výlet lodičkou (právě že v punkevní jeskyni je část prohlídky na loďkách,a le musí být Punkva dost vysoko, což při letošním suchu asi nebude? ach jo. Zavolám tam...

Nejvíc soničku teď baví palstelína, dokáže se v ní matlat hodiny a hodiny. Aspoň je i někdy klid .o) Neb se dvěma dětma je to mnohdy velice zajímavé. Nejvíc mě deptá když cvičím s danym vojtovku, jsme totáýlně vyčerpaná a vynervovaná a do toho začne ještě prudit sonička že něco nutně počebuje nebo nutně chce (já chci tebe!!! mámo já tě počebuju...). To jsou asi tak nejhustější situace u nás :o(
Al ejinak je jako sestřiščka zlatá, má danečka ráda.. až moc.

Oddny 15528
29.7.2007 22:26:48
Chachááá, vloženo na první pokus !
Oddny 15528
29.7.2007 22:26:21
čau baby,
já balím, razíme na dovču. Je to trochu chaos, lítám tady jak stíhačka a do toho mi kecají 3 chlapi, v mezipřistáních na ně ječím, no itálie ;-) Ještěžě čtvrtý chlap spí ;-)

Míšo, neměl Bruník lysohlávky? ;-D No doufám, že už je to OK.

Ifčo, si mi připomněla, jak jsem v 8.měsíci s Pájou sedla na koně a jela se projet po Krkonoších, omdlela skoro celá farma, ale když mě se nechtělo chodit ;-)
Beruška9 19102
29.7.2007 17:53:09
Ivčo, mluvení v noci je naprosto normál i u nás, ale on chodil a běhal, měl otevřené oči a vůbec na nás neragoval a děsně utho ječel...tak jak psala Lí, psychadelický večírek s haluškama :-D! naštěstí už je to pryč, teplotu nemá, ale jednoznačně není ok, každý den spí poob až 4 hodiny a rychle se unaví...nasadila jsem z Nahrinu sirup a med na posílení imunity...

Jde to tady od 10 k 5, včera jsem snad 6x vkládala příspěvek a nikde...
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 7994  [Dalších 6594 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.