Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
28.7.2007 19:25:34
holky, tak hlásím, že máme vymalováno, n je to vskutku zajímavé a moc se mit o líbí, nejspokojenější je radek, prý po takové barvě vždy toužil a šíleně s mu líbí, jen podotýkám, že jsem ji vybrala já:D Mám radost, máme radost!!
Na tom kole jen zkopečka a po parku po rovince, max 2x týdně ale hlavně ta koloběžka, včera jsem zjsitila, že mi chuze po vlastních dělá docela problémy a jsem hrozně pomalá v přesunech:D K po oběde nespala, už chrní, usla v 19 hod, to už tu dlouho nebylo. Míšo- K vykřikuje v noci i bez teplot, hlavně věty typu: nedám, nepujčím, neber mi to apod:D |
| Lí | 12157 |
|
|
28.7.2007 14:34:07
Ifčo - nešil s ježděnímna kole v tomhle stavu!!!! chceš to mimčo někde cestou vytřást? ať nemusíš ležet nohama hore. Fakt bacha. Ale to sis jistě vyslechla i z jiných zdrojů.
Míšo - já trapně přemýšlela proč jsi v noci krmila brumíka haluškama. Pak mi to došelo. Ale docela zadlouho. Tak doufám, že už je Bruníkovi líp a že ten psychedelický večírek u vás už se nebude opakovat. přeju hezký víkend všem Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
27.7.2007 15:24:04
Před chvílí jsem napsala dlouhý příspěvek a není :-(...
Bruník měl v noci dobré halušky, chytal mouchy a komáry, kteří tam nebyli a babička mu ujížděla na kole, docela u toho křičel a byl neprobuditelný. Spala jsem tak 2 hodiny, ale v 8 jsem musela být u soudu se svým oblíbeným psychiatrem a neurologem jsem to na místě zkonzultovala a oba se shodli, že je to z horečky, z přehřátí a že hranice mezi snem a skutečností byla prostě setřelá...dala jsem mu v noci, když měl 38,6 1x nurofen a teď odpo usínal s 37,5, tak snad to nic horšího, než přehřátí nebude, stěžuje si akorát na bolesti nohou, které se stěhují :-D a na čerty :-D! Ifčo, fotky do alba sem usí zmenšovat a dávat je tam dost zdlouhavě, takže asi pošlu nějakou emailem, mám hodně práce, zakázek tipu "udělejte to pro nás, než porodíte" , to mně fakt baví :-D! Vendy, super, že sis poradila... Lí, od května už nemáme batolata, ale předškoláky! |
|
|
27.7.2007 13:59:05
Ahojky,
Lí-užij si zase rodinku pohormadě,a ukaž zas nějaké fotky jak ti to doma roste. Míšo- co Bruník, bez teplot, byl jen přehřátý nebo je to bacil?Ty jsi fotky taky už dávno slíbila. Já si dala včera jen tak lehce na kole a dnes mi mimčo dělá v břiše doslova kotrmelce a docela to bolí. Také s emi samovolně spustila krev z nosu,a le asi to bylo tlakem, nebo tou trošku větší námahou-jen praskla cévka. Akorát Klárka z toho byla vyděšená viděla poprvé téct krev, doma pak vytáhla doktorskou sadu a jala se mě ošetřovat, což bylo nesmírně příjmené a s těmi jejími injekcemi:D. Já těm mým dvoum pekelníkum pořád říkám, že si mě mají šetřit a předcházet. Dnes jdu s kamoškama do kina na Tajnosti a pak někde posedět na pokec.Už jsme nikde nebyla večer ani nepamatuju a že to ut u nás v Rožnově žije!! Na víkend plánujeme malování obýváku, no jsem zvědavá jestli vubec začnem, ale barvu už máme doma.Klárka se těší že bude taky malovat, no tohle já nechci vidět... Uklidnuje mne jen to, že chce být u všeho první a taky malovat první, tak ji necháme ty spodky a uvidíme na co se vzmuže...... ještě něco, měla jsem příšerný sen, že se mi dítko nějak dostalo ven z břicha, abychom si ho mohli natočit na 4D deatily(když s eten obličej nepovedl) a pak se mi zas dostalo do břicha, ovšem nevím vubec jakým zpusobem ven a dovnitř, no hruuuza, zpocená jak myš.... Toto brzo začíná, vzpomínám si, že u Klárky jsem měla zase stašně živé sny o porodech.... Užijte si víkned, co podnikáte? |
| Lí | 12157 |
|
|
26.7.2007 23:15:53
MNo babička bydlí jen 6 km odsud a v pondělí jsme za ní byli a dnes tam byla M. taže zas tak odloučená není. Ale je spoojená že je s dětma. Bohužel, všichni její kamarádi jspou poslední dopbou někde na porázdninách a ona dost strádá po společnosti dětí.
Zítra jak jdeme pro soničku tak tam se švagrovcema budeme ještě grilovat. Takže bude podvečerní pohdka. Víkedn má propršet, což je škoda, v plánu byl nějaký velký výlet. Tak asi skončíme v místním pidiaquaprku :o) Jinak teda ale 5 dnů bez batolete je fakt slast :o) já se teda hlavně dospala, protože režim je u nás takýto: Dany má budíčka ve 4:30, znovu usíná kol 7-8 a to se zrovinka budí Sonička. Je sice fajn mít pro ně pro každého zvlášť čas, ale docela už z tohoto režimu padám na hubu. takže jsem fakt dva dny jen spala a spala. pak jsme měli nějaké KO s danym (kyčle, TBC, tříměsíční prohlídka)+plavčo miminek. Takže dnes jsem aspoň trochu uklízela a žehlila. protože zítra mám v plánu další prospaný den :o) danielek je kouzelné spavé mimčo a tak se dospím, protože až dorazí soník, tak se zase pár dnů/týdnů nevyspím. Doufám, že danyho to brzké ranní vstávání brzo přejde.. nevíte někdo jak dlouho to u těch miminek trváí než začnou spát dýl??? Lí |
| Mammita | 25947 |
|
|
26.7.2007 23:04:51
Holky, děkujeme.
Narozeniny jsme neslavili, necháme to na později. Je to opravdu zvláštní a trošku mě děsdí snad náhoda, nebo jak to nazvat. Tchánovi nejbližší příbuzní zemřeli takto: leden 1988, únor 1990 a březen 1992. Na tento rok oprvdu nezapomeneme. Včera zemřel tchán, Bětuška má dnes narozeniny a my s Járou máme zítra 5.výročí od svatby. Smutek sílí s tím vším zařizováním okolo, které padlo především na Járu. Zítra odjíždíme. Bruníkovi přejeme brzké uzdravení a Soníkovi pěkné přivítání po tak dlouhém výletě. Mějte se co nejlépe. |
| Lí | 12157 |
|
|
26.7.2007 22:54:01
Adfél - upřímnou soustrast .. a vše nej k bětky narozkám. jak píše míša - podivná kombinace.
Míšo - ať je Bruníkovi brzo líp a ať to fakt nic není. A tož tak. U nás vše OK: Sonička se zítra vrací od babičky z prázdnin kde byla se sestřenkou a bratránkem (no byly to prázdniny pro nás pro všechny), daneček je zlatíčko :o) spí celou noc, je vysmátáý a zdařile pokrokuje navzdory všemu co prodělal. Lí |
|
|
26.7.2007 22:26:49
Aha vendy to mi nedošlo, že asi shánět nějaké podružnosti jako návod k pračce s dětma je problém, no ty jsi aspon mobilní a jezdíš autem, já moc auto k dispozici nemám, M ho vytěžuje a druhé nevlastníme.
Máš pravdu, v říjnu ani nepočítám s tím , že se kdy dohrabem vubec někam na čas :D Ale hlavní je, že sis poradila, holt matka šikulka. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
26.7.2007 22:08:38
Vendy, tak s Ardem neporadím...ale vidím, žes to už vyřešila.
Adel, upřímnou soustrast a Bětce vše nejlepší k narozeninám. JE to divné psát to takto vedle sebe... Bruník má 38,4 ještě počkám do půlnoci a když to neklesne, dám mu ibalgin, achjo...doufám, že se z toho nic vážného nevyklube... |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
26.7.2007 15:35:53
holky návod už mám díky vše.
Adel upřímnou soustrast a hodně síly. Ifčo zajít někam a kdy?????však si to povíme v říjnu:):):) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.