Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
22.7.2007 22:01:45
Lí- u nás ještě nesprchlo ani se neochladilo, teda já už taky melu z posledního, v bytě pod střecho je to k nevydržení, na slunko přes den vubec nevylízáme, jedině večer, ještě že je tu ten park tam se dá vegetovat.
Moje sestřenice rodila včera. pevně věřím, že mě už koncem října takové vedro nezaskočí,snad možná mrazy by mohly uděřit, to počasí si s námi hraje jak chce!! Pošlete k nám deštík, prosím Dinopark- no já takovéhle atrakce moc nemusím, ale co by člověk nepodnikl kvuli dítěti, že, Klárka byla naprosto nadšená, je to fakt hezké, věrohodné. Ale nemají vychytané věci jako dopravu ze ZOO Vyškov do Dinoparku, nejdříve musíte vystát opravdu dlouho frontu na slunku bud na vláček nebo autobus který vás doveze asi 10 min cesty do Dinoparku. Z tama zase čekáte na vláčekzpět, nkde lavička a nikod nikdy neví, kdy ta doprava přijede,lidí jako metele!! Vložím vám pár foteček, teda dříve jdu ještě pokusit s ežehlit, pokud nespadnu pod prkno:D a posléze neodpadnu uplně. tak hezký večer, vlahý a do Rožnova poslat prosím ochlazení aspon o 10 stupnu, jo?? I+K |
| Lí | 12157 |
|
|
22.7.2007 21:09:28
míšo - říkala mi, že to bylo jako rodit v sauně :) nicméně je to borka, ze sálu odkráčela po svých.. ale teda prejsplavená jak kůň.
Tak už i u nás se konečně chladilo, sjem už ani nevěřila! Soník se poslední 3 dy¨ny navečer šíleně vzteká,a le je to asi vedrem, přetaženíma ponorkovou nemocí (ponorka z matky a mimina). Teď je u babiočky na "prázdninách" - jejky, to je labůžo. Dnes mi teda fakt moc nechybí.. ale tuším že zítra už si bud stýskat. Dany k výročí svých tříměíčnin začal slavnostně pást koně a sám si dnes několikrát vzal hrkávku (ode mě). Takže super oslava :) Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
21.7.2007 11:11:08
Tak včera už mi bylo z toho vedra opravdu zle...:-(...v noci sice byla bouřka, teď je pod mrakem, ale zase je tam 27 st...
Vendy, doufám, že tu nemoc brzy zvládnete, však má Máťa imunitu, což? Mám tady nevlastní dítě, bohužel puberta je v nejvyšších grádech, malé děti ji už nezajímají, to mi vysvěštlila ve dveřích :-D, jediný zájem je jak se urychleně dostat na koupaliště nebo na Stodolní. Instrukce si zapamatuje 1 sekundu, po 2 sekundách zapomíná a je nutno znovu opakovat, ale jedině tak, že je to provedeno ihned. Ach jo, to nás čekají za pár let hezké věci :-D! Bruník ji ale neskutečně miluje a každé ráno po ní skáče s huronskýcm křikem: Vstávej sestřičko, pojď si hrát s autama! :-D Lí, rodit teď, to by mně jeblo, zaději budu ještě zatím s bubnem :-)! |
| Lí | 12157 |
|
|
21.7.2007 9:50:08
ifčo - a to si představ že moje kamarádka v tom vedru včera odpoledne rodila :o) Dinopark je prej bomba, říkaly teda kamošky co tam byly s dětma :)
Vedro - co jsme pochopila ze satelitních dat, tak v čechách už si užíváte docela chládek, zato tady tropy pokračují a musím uznat že už toho mám plné kecky já i děti.. se dvěma na koupáku je to moc adranalinové tak spíš trčíme doma a soňu už bazenek na balkoně přestává bavit. Všeho moc škodí. Kdyby tu aspoň bylo pořáídné koupaliště tak tam s dětma chodím. Ale tady u nás je koupaliště v kalamitníms tavu. to se nehodí. Vendy - posílám maty pohlazení na horké čelo, ať ATB rychle zaberou! a tobě přeju ať to ty ani Jonýsek nechytíte. To už by bylo trochu moc.. Tož tak, víc nevím. mám horkem vypocený mozek :o) Lí |
| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
20.7.2007 21:15:53
Vyškov vypadá opravdu moc dobře. je to strašně věrohodné.
|
|
|
20.7.2007 21:14:11
V sobotu jsme měli večer poprvé horečku, v neděli odpoledne jsme dostali ATB a teprve v další sobotu byla bez teploty. Už jsem z toho měla docela nervy ale potom už to bylo jenom lepší a lepší. Venku jsme byli v neděli ale opravdu jenom chvilku a pořádně ven jsme šli až v úterý po kontrole. Ale podotýkám že byli ty horka tak se nám ani ven nechtělo. Jak jsem už psala nejhorší bylo to jídlo. Pořádně se najedla až v pondělí před kontrolou.
Třeba to malá bude líp snášet. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
20.7.2007 21:06:50
Vendy- angína a vuebec nemoci v tomto počsí to je fakt zatrest, at jste brzo fit.
Tuším, že právě Soni tu psala, že jim to trvalo dolouho než vubec zabrala ATB Holky, sice teplo je teploa léto je léto, ale takto horký celý týden, uf, dnešek mě fakt dorazil bylo mi fakt snad nejvíc vedro, lil ze mne doma čurkem pot a nepomhla ani sprchy několikrát deněn, nápoje s ledem a chlazený meloun. Snad až na tom koupališti v bazenu to jen zasyčelo jak tam vstoupila velryba!! Zítra plánujem výlet do Brna, a chcem do Dinoparkku ve Vyškově, slyšela jsem na to zatím jen samou chválu a Klárku to nějak od odvolené chytlo, pár jich viděla v ZOO a stále o tom mluví. Snad přežijem,přála bych si klidně deštivo. Hezký horký večer, I+K |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
20.7.2007 17:27:18
Jé Soní vy jste to vlastně měly taky,tak jak dlouho to trvalo a kdy jste po beztelotním dni šli ven???
|
|
|
20.7.2007 10:22:02
Včera se nám stala taková kuriózní historka. Jelikož je horko tak Katka běhá doma nahatá (úplně). Včera jsme šli odpoledne k babičce oslavovat svátek. Oblékla jsem si šaty a Katka se taky utíkala obléct. Pak jsme vyrazili. Dojeli jsme k našim a mamka nás čekala venku že si ještě posedíme na pískovišti. A tam si Katuška čupnula a zvedla šaty a ejhle neměla kalhotky. Vtom zmatku jsme na ně jaksi zapomněli.
Tak jsme se tomu zasmáli a šli domů. ještě že babička měla doma náhradní. Doufám že to horko už skončí. Přeji hezký víkend |
|
|
20.7.2007 9:33:02
Ne boj to nechytí. Když se nebudou pusinkovat a olizovat po sobě lžičky a pít z jedné flašky tak to bude dobré. My jsme se z toho tento týden dostali.
Je to blbá nemoc kvůli jídlu. Katka jedla jenom polívky a termix jinak nic. Přeji rychlé uzdravení. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.