| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 7994  [Dalších 6554 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
19.7.2007 21:44:21
tak prdlajs přehřítí Maty má chuděra angínu, myslíte že to JOnatánek zvládne nechytit. NO nic tak se jdu modlit ať to nechytí a jdu spát.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
19.7.2007 14:51:36
Ahojky,
no ty vedra to je děs, to snad pršelo všude jen u nás ani kapička,
Včera jsme nadělali zásoby ledu tak je dnes s Klárkou likvidujeme, piju vodu z vodovou s citronem a ledem, a přemýšlím, kam si ten led ještě narvat.

Pustili jsme si aspon na DVD film DOba ledová,a u toho se tu potím, malá lítá nahatá, já vletím nejspíš do sprchy.

Dnes jsem dostala tašku nějakých pujčených hadříku pro miminko na zimu, tak se na to večer mrknu a snad už mě to chytne ta nálada na chystání a přípravu pro mimi.

P.S. Mám nahoře 5kg,ale břicho obřích rozměru, uáááá

Beruška9 19102
19.7.2007 12:19:35
Vás celkem obiduvu s těmi dětmi na koupališti, sama bych to teď s Bruníkem a břichem asi nedala...

Kačab, letos jsem na Colours nebyla ,ačkoliv mně to moc mrzí, protože obsazení bylo skvělé, mrzí mně Gipsy a Goran Dragovič, ale bylo to hned po té, co jsem se vrátial z Chorv a prostě jsem nějak nenašla motivaci :-), ale protože nad 65 měli vstup zdarma, tak naše babi si šla něco užít a moc si pochvalovala Tibetskou zpěvačku, která zpívala v chrámu...
19.7.2007 9:18:18
Holky tak Maty měla zase dva dny horečku( 38-39 ) dneska nic ale ještě dneska nepůjdeme ven ,tak se tu modlím aby to bylo z přehřátí a Joník to nechytil.
Lidko já jsme ten koupák zvládla neb Jonísek je zatím ležáček:)
Kačabáku přijeďte ať máme vyrovnaný role obě s dětma:):):):)
*Lidka* + 3 11796
19.7.2007 0:53:13
Ahojky, hlásíme se zase v civilizaci, po 2 týdnech u tchyně už jsem se těšila. Děti si užívaly venkova, pískoviště, borůvky, Danča honila slepice (KO KO!), jen med se letos neurodil, asi tím divným počasím na jaře.

Vendy, jsi dobrá že jsi zvládla koupaliště se dvěma dětmi, já bych tam ty svoje neuhlídala, ale jezdíme k rybníku, radši jsem se naučila řídit než bych se pekla doma.

Netko, zrovna jsem vás chtěla pozvat, ale neštovic se bojím, neměla jsem je a pořád čekám až dokojím že se nechám oočkovat, snad to stihnu.

Ifčo, moc ti to sluší!

Ahoj Soňo, vítej!
Kačabáci (L&N&H) 15801
18.7.2007 21:44:58
ahoj holky,
letmo Vás čtu, pořád někde lítáme po návštěvách, protože si užíváme poslední měsíce MD a taky ta rozpálená Praha není nic moc, co si budeme povídat... Příští týden jsme měli jet ke kamarádce k Benešovu, ale jsou marod a hospitalizovaní :-(. Nechcete si nás někdo adoptovat? Sranda:-).
První červencový týden jsem byla s dětmi na táboře v JČ, nechápu jak jsem to mohla přežít, jelikož jsem ze sedmi dnů, 6x tancovala a ,,zpívala" do ranního kuropění a záhy fungovala s dětmi v táborovém programu a absolvovala tůry na kole nebo vodu...
Dnes jsme se vrátli z Radonic od Dany, jsem si tam parádně lebedila a odpočívala a když jsem tak pozorovala Danulu, při denních činnostech (děti, zahrada, domácnost, práce...), přišla mi jako chobotnice pohybující se nadzvukovou rychlostí. Děti byly spokojené a líbilo se jim s Klárkou.
Honzíka máme na táboře, má zatím jen jeden týden z celých prázdnin volný a to doufám všechny děti někam vyrazí s Mexem (jejich tatínkem).
Stejně parádně jsem si lebedila u Vendy, tam jsem byla dokonce bez dětí, ale jen na rychlo... Fakt nekecám, ta holka má úplně narvaný mrožák MM :-), jo a ta její kila co jí zbývají má jen v prsou, Jonýs jí brzo vycucne. Dětičky nádherné, Jonýs obzvlášť kouzelný, Maty kočička co se má krásně k bráškovi.

Párkrát jsem se viděla s Kačí, samé holčičí záležitosti... kafíčko, obídek, kino, nějaký ten nákup :-) a hlavně jsme museli probrat všechny novinky ;-)... Mmch z Kačí sálá neuvěřitelná energie a vůbec vypadá nádherně.
Mějte se všechny krásně, obzvlště s pupíčkama se opatrujte a užívejte léta!

V sobotu jsem byla na fesťáku ČESKÉ HRADY, holky doporučuju, stěhuje se po ČR: http://www.ceskehrady.cz/ceskehrady/section.php?ids=83

Míšo, byla si letos na Colors???
18.7.2007 12:01:03
Holky těšte se v Plzni už prší a je příjemně:):)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
18.7.2007 11:06:17
Míšo- červené kočáry si myslím, jsou silně neutrální, v kombinaci se zelenou mou oblíbenou barvou musí být nádherný. Já zustávám u netrální khaki s červeným vnitřkem.

Lí- taky jsme byli včera na koupališti,no a Radek mě přemluvil at vlezu na kolo at jsm erychlejší, přeci jen na koloběžce bych s easi více nadřela ale už to teda není to pravé ružové ta jízda na kole.Vedro šílené ale po 17 hod už bylo snesitelně a zustali jse skoro do 19 hod.

No a přidám k dobru 2 povedené historky z poslední doby

Jednou mě tak Klárka hezky promazává pečlivě celé tělo po ranní sprše, vybrala si jakýsi mnou ještě nevyzkoušený krém no bylo na něm sluníčko tak s enám líbil, pak se dopoledne na sebe dívám a lesknu s ejak psí kulky, zlaté mapy po celém těle, on to byl totiž jakýsi letní krém se třpytkami, no krasavice nesmírná ze mne byla

A ještě jedna s našim tatínkem- jelikož s eobjevila v podlaze auta díra akdyž pršelo, zatékalo, začaslo i smrdět. Postupem dní čím dál víc, říkám mu to není možné že by to tak smrdělo tím vlhkem, prý že jo že vlhkem čím jiným....
No a včera se mi přiznal, že z a uta vytahoval kapra zabaleného v igelitce, který mu dala babička na přilepšenou a vozil ho v tom kufru asi týden. No prostě náš nestíhací tatínek!!!!

Vaření v tom vedru je příšerné, dnes jsme udělala droždovou polívku s ovesnýma vločkama a rychle jen rybku s cuketou a k tomu kuskus.

hezký sluníčkový den, i když by mohlo trošku sprchnout, uf teda s tím bříškem fakt nic moc a ani bez něj!!
I+K
12157
17.7.2007 22:08:03
Vendy - krásně popsaná situace :) zažívám podobné, ale ne tak pestré.. dnes ovšem prima zuážitek, soňa byla na kpoupáku s hlídačkou, já musela s danym na rehabku, pak jsem jela za nima na koupák a díky hlídačce jsme zvládla si i zaplavat (teda jako jedenkrát přes bazén, ale děsně jsem si to užila (bo jsme po rehab byla spocený komplet a durch). Pak jsem ještě v kliduz zvládla langoš a limču.. no paráda.
Už bylo kol 18té, takže bylo ve stínu příjemně chládek a dany se tam vyvalovala taky si lebedil..

Míšo -. držím palec :) ono ti to vyjde a bude to pohůdka :o)

Beruška9 19102
17.7.2007 17:38:57
Vendy, ty jsi naprosto dokonalá dvojmatka, doufám, že se mi takové scénky taky podaří zvládnout :-D!

Vedro je na padnutí, byla jsem pracovně "v chládku" a fakt tam mají chládek...se mají...

Kočár, osvědčený, koupila jsem Slaloma pro 07 i s korbou v barvě červenozelené, zase se mně budou ptát, jestli jsem čekala holčičku :-D!

ad porod - zatím to vypadá, že zůstanu doma, nejsou žádné komplikace, tak pokud to půjde hladce a dítě nebude KP, nebudu mít žádné potíže, tak to tak doufám zůstane...:-) hrozně se na to těším!

Bruník jde zítra po delší době do školky, bude chodit řes prázdniny 1x týdně ,aby si neodvykl, tak doufám, že to bude taky OK.

[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 7994  [Dalších 6554 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.