| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 7994  [Dalších 6484 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
27.6.2007 21:23:46
ahojky,

Lí- tak šperky jsem si naštěstí vybírala již ke konkrétnímu oblečení
jedeme do Krkonoš-Trutnov, do kempu do karavanu, bude to takové malé dobrodružství Klára s etěší na spaní v karavanu a já to s tím břichem snad taky zvládnu, chceme zdolat Sněžku a pár výletu do okolí.Věřím, že aspon pršet nebude, chladnější počasí mi vubec nevadí.
Držím pěsti at další kontrola dobře dopadne

Oddny- co bys sháněla práci,třeba tě časem uživí motání korálku

Cpu se melouneem napřeskáčku do toho třešně, jsem nezmar ale tělo si to žádá

KLára už má ouško v pořádku, dnes dobrala ATB a nekašle.Akorát má tendenci venku lítat jako střela až je zpocená jako myš což ji zakazuji.
Oddny 15528
27.6.2007 17:10:03
Ifčo, Lí - díky a ať se vám líbí ;-)

Vendy, azurové pobřeží jsem vymázla pro tebe, máš ho u mě ;-) Poslala jsem ti mejla.

Máme za sebou tříletou prohlídku a až na to že neumí kreslit a tužku drží spíš jak šroubovák, je všechno OK. Jo ještě plochý nohy. Sváťovka dokonce i spolupracoval, nechal se změřit i zvážit, jen se trochu cukal u měření tlaku, ale když jsem mu vysvětlila, že je to přístroj, kde může sledovat jak klesá a stoupá rtuť, vyžadoval změřit 3x ;-)

Lí, gratuluji k neuro a držím palce na další!

"žití jen pro děti" no BRRRR - aspoň co se mě týče, už teď jsem občas zralá na Chocholouška, a těším se až začne Svml chodit aspoň na to dopo do školky, vypadnu někam na koně, budu si v klidu motat korálky nebo shánět práci, chacha
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
27.6.2007 13:39:35
Lí už j eto paráda . Jonís měl jen teplotu 37,5 a víc už to nešlo tak to možná mohlo být jen že jsme ho zrovna měřila nějakého teplejšího:) Maty už má jen lehce zvýšenou 37,3 takže pohádka :):)
JInak jste mě s Oddny tak navnadili že jsem tam po dlouhé době taky zavítala ( ikdyž jsme si to předtím zakázala) a vybírala vybírala až pak jsem zaktualizovala a ono už skoro vše bylo prodané:).):) ale Oddny zase něco přidá parádního zajímalo by mě kdo mi vyfoukl azurové pobřeží do kterého jsem se zamilovala:):):)
12157
27.6.2007 10:40:10
Vendy - jak je dětem:? a tobě? moc na vás myslím. Hlavně Johnyho je mi líto.. takové mrně a teplotu :(

Ifčo - kam jedete vy? míša někam do chorvatska tuším??? Jak je klárce? a tobě?

Holky, neuro kontrola včera OK!!! kdžy budeš OK i za 6 týdnů tak konec vojtovky. :o))) tak držte palec.

Zdravím všech

PS: kvůli odny šperkům si budu muset pořídit něcop odpovídajícího do šatníku :o)

26.6.2007 16:21:58
tak hlásím, že už jsem v něm taky,nosím se tu jako pávice a přemýšlím,kam v tom prvně vyrazit. No co myslíte, kam asi, před barák na písek, že?
Oddny díky
26.6.2007 12:44:08
my jsme dnes absolvovali kontrolu na ORL, ouško je v pořádku a pak ještě kontrolu u Dr, tam už K nechtěla ani vstoupit a na chodbě řvala že si jako zavolá sanitkua pojede snaitkou....nevím co tím myslela. Nakonec jsme zvládli i kontrolní výtěr ze stolice( posledně měla jakousi tu bakterii), pak ještě nakonec plačíčí volal an naši Dr... my budeme mít miminko.....no legrace
N aoběd jsme měly žemlovku,žebro snědlo jako vždy pár lžiček a já dojedla zbytek, mnam, jdem odpočívat
Ještě dobere ATB a snad už nic nebud ebránit odjezdu no dovol, už se těším
P.S. Kam že si to jela Míša užívat? uniklo mi to
26.6.2007 12:39:02
Vendy- to je smula, je jasne že bys to vzala za ně, ale myslím, že mnohdy děti snášejí ty nemoci nějak líp jako my dospělí, jsou to bobci malí.Tak at jste brzo fit
26.6.2007 10:40:19
tak a je to tady Jonísek to chytnul od Matyldíka a mají oba teplotu a já mám nervy trochu v kýblu kurňa ntak tuto mi fakt nebaví mít dvě nemocný děti já bych to tak odstonala za ně
25.6.2007 18:47:04
Danul to je můj sen dovolená bez dětí a bez chlapa jen s ženskýma a pořádně so zvednout sebevědomí a odpočinout ale musí se jet s hoplkkama co nemáte děti kamarádi protože pak se povídá jen o nich.Jé já bych tak někam jela mám sice půlku mrazáku namraženo ale i mě to přijde ještě brzo v necelých 7 týdnech opustit toho kulíška.
Jinak tady je úplně černo vítr neksutečný asi nám spadly nějaké tašky ze střechy, teakový nábytek se válí po zahradě a stojan na sluneční ten žulový je taky pohozený uprostřed:) a hádejte jsme sama doma a k tomu ještě Matyldička má teplotu a rýmu- sláva krtkovi a různým jiným titulům na dvd.
Chtěla jsem na něco reagovat ale mám mlíko na mozku tak jsme zapomněla co jsme četla
Danula&Klárka&Toník 19069
23.6.2007 19:08:55
Ahojky, hlásím návrat z dovolené. Holenský dvůr nezklamal, počasí nádherné, jen jsme se tam sešli se zájezdem Baby studia, takže tam bylo navíc ještě si 35 dětí - batolat. Svět je malý, potkala jsem tam dvě spolužačky ze základky - sestry, shodou okolností ještě navíc mé vzdálené příbuzné z Modřan - neviděly jsme se od té základky. Byla jsem dvakrát na masáži, podívala se do Třeboně (to město miluju...) a na Červenou Lhotu a do Jindřichova Hradce...
Lí, tvé pocity znám. Dnes jsem po návratu a vybalení věcí a zapnutí druhé pračky cítila silnou potřebu dovolené, ale BEZ DĚTÍ a i bez manžela :-))). Jestli tě to uklidní, tak Tonda také nepřibíral ukázkově, byl hubený a je hubený ale spokojený :-))).
Během těchto 14 dnů Toník začal krásně lézt po kolenou, spolehlivě sedí a už si i stoupl. Jde po všem, co je v jeho dosahu a ničí na oc přijde :-))). Až se trochu urovnám, tak šoupnu nějaké foto do alba.
Brunovi a Toníkovi dodatečně vše nej k svátku.
Mějte se krásně. D a spol.
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 7994  [Dalších 6484 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.