| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 7994  [Dalších 6494 >>]
sona+katka05/04+radka08/98 67324
3.7.2007 20:22:52
Můžu se připojit?
Naše malá půjde taky v září do školky a taky z toho mám docela strach, je to maminčák, nespí po obědě a nechává se krmit. Ale všichni i paní ředitelka ve školce mi říkala že se to poddá.
12157
3.7.2007 14:48:40
čauky hoklky

tak hlásím že u nás nic nového krom ochlazení :o) bych potřebovala dovolenou, nutně. opd obou d+ětí. nevíte jak se to dělá??? matky vícedětí jak to zvládáte??? rondo
po - nechápu, obdivuju!!! Děti jsou hodňoučké ale i tak padám na hubu. Zrovna teď se plní můj sen, soňa si hraje s danym, ten na ní může oči nechat :) snad ho soňa neveme něčím pohlavě.. snažím se poočku hlídat, ale soňa mě vyhodila, chce ho mít jen pro sebe. tak riskuju, co?

dany je hodné spavé mimčo, dnes výsledky z krevního obrazu OK, tj. není spavý z chudokrevnosti, prostě je bledý a psavý po tátovi :o) si nestěžuju!

Sonička až na sem tam vzdor a vztek je hodná, začínám mít obavy ze školky, docela se drží rodičů.. kdo už máte děti ve školce, spávají vám tam? soˇan už dýl nepsává po obědě a nejsem si jistá zda se to ještě naučí...

sona+katka05/04+radka08/98 67324
2.7.2007 22:01:14
Ahoj holky, mohu se zapojit do vašich diskuzí. Mám květnovou holčičku a ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti s vašimi dětmi.
Mammita 25947
1.7.2007 8:09:57
Ahoj holky!
Problém Vás dočíst fakt nebyl, ale nějak nevím na co reagovat, co mi jen utkvělo v hlavě, že Maty a Jonýs stonali a že teď už je líp, tak to jsme ráda.
Dovolená byla prima, myslím, že si to děti užily maximálně. Dospělá část osazenstva přežila jen díky večernímu posezení a tupému zírání ;o). Ba ne, šok z toho, že jsme tam s tolika dalšíma dětma to sice byl, ale bylo to nakonec v pohodě. Ovšem na výletě v JH jsme v jedné pidi uličce zahlédli cedulku "Psychologická ordinace", to jsme se na sebe jen podívali a vypadalo to, že bychom se byli ochotní porvat ve dveřích ;o).
Nám se ale dovolená o týden prodloužila, protože Járův táta měl minulou neděli mrtvici. Je na tom dost špatně. Má postiženou dominantní část těla, obličejovou část a řečové centrum, takže nemluví a nerozumí nám. Je dost agresivní a nejradši by to asi celé ukončil. Chtěla bych o tom tolik napsat, ale je toho moc, sama mám v hlavě guláš. Nevíme co si vlastně přejeme, co bude dál.
Hezkou neděli.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
30.6.2007 21:54:56
tak už je t o v pohdoě díky za psychickou podporu. Už mu fakt nic není:)
*Lidka* + 3 11796
29.6.2007 13:39:59
Vendy je mi Joníska moc líto, držím palce ať je z toho brzo venku. Ty mladší děti mají nevýhodu že odnesou všechny nemoci starších sourozenců.

Ifčo, taky se brzo uzdrav a užijte si dovču!

Jedeme na 2 týdny k babi, mají rozkopaný dvůr, jsem zvědavá kdo tam první zahučí...
29.6.2007 12:56:51
tak Jonís měl v noci 39 zvracel a kašlal, bylo mi ho tak líto to pidi mimi bylo prostě neštastný já ještě víc. Mě už je lépe a Matylda je už úplně v pohodě, teď řeším jest-li mám zajet Jonatánka nechat poslechnout a nebo to přejde nechce se mi ho tahat do ordinací no uvidíme.
Přeji všem zdravé děti a krásné prázdniny
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
28.6.2007 18:38:42
vendy- asi já, a tak to mám taky, v noci mě začalo bolet ucho, nespala sjme ni minutu to se mi ještě nestalo,abych celou noc nezabrala.Takže jsme utíkala na ušní,mám začínající zánět dostala jsem ATB, no parádička. Je možné, abych zánět stř, ucha mohla chytit od dítěte????Ale v sobotu vyrážíme pokud nebudu zrovna umírat. Tož tak, držte se taky, I+K
28.6.2007 12:39:49
kdo že tu psal že ještě horší než dvě nemocné děti je ještě matka k tomu, tak jsme to od nich chtyla taky jsem slabá jako kuře a to už Maty je celkem O.K. až na zelenou rýmu jéjéjé to s námi unudí Jonatánek má 38 ale je v pohodě jen víc spí,tak snad to zvládne O.K.
všechny zdravím
jajda 12358
27.6.2007 22:01:15
Zdravím všechny marůdky a přeju všem brzké uzdravení. Je to s těma prďolkama trápení, když jsou nemocný. My byli s Kristýnkou minulý týden na očkování. Říkají, že ta nová vakcína by měla být v pohodě a bez reakcí. My aby jsme neměli něco extra, že. Malá měla večer teplotu přes 38 st. a protivná byla ještě tři dny potom :o( Jsem zvědavá na další očkování.

Jinak máme doma dalšího nespavce. Malá usíná až kolem 21 hod. Přes den spinká tak dohromady sotva dvě hodinky, leda by jsme někde jezdili s kočárkem :o)

Taky už se moc těšíme na dovolenou. Nejvíc by se mi líbila bez dětí, ale to snad až příští rok - ha,ha. Mám vymyšlený welness víkend s kámoškama v lázních, tak snad to vyjde. Momentálně jsem ve stavu, kdy bych tam jela i sama :o)))
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 7994  [Dalších 6494 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.