| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 7994  [Dalších 6464 >>]
Beruška9 19102
19.6.2007 21:12:15
Máťa je rozkošná!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
19.6.2007 10:41:42
jo a tady srovnávací

a druha
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
19.6.2007 3:13:47
Ahojky Vendy,
jsem se zase nasmála, ty fakt nezklameš. Vzpomínám si, jak jsi zapomněla Maty v garáži a po schodech jsi se divila, že nic neneseš :-)

Doděláváme audity, takže tu dneska nocuju, ale nemám čas na nějaký slovní průjem. Mějte se všichni krásně sluníčkově celý den!
18.6.2007 21:48:18
Holky tak je to tu znova mlíko mozku. Byla jsme dneska s Jonísem v práci a nechala ho tam že sjedu pro Matyldu do školky a rozveselená jak nám to vše jde jsem si vzala po dlouhé době skútra nasedla nechala vlát vlasy ve větru pod helmou a byla úplně blažená jak rychle mi to po městě jde . Dorazila do školky parádně zaparkovala vyzvedla Máťu si že jsem naprostej kretén že obě dvě na skútru asi fakt neodjedem ( i když v jiných jižnějších zemích by to nebyl problém:) tak jsme jí musela taktně vysvětlit že je maminka debil a že pro ní přijede zachvíli autem a samozřejmě jsme to musela vysvětlit i pí. učitelce smála a myslela si určitě svý. No takže na podruhé už jsme dorazili se synátorem splavený jak prasátka neb se mi stále nechce pouštět v autě klimatizaci. jo a už tu zase sedím s tvarohem takže fakt není o co stát:(
18.6.2007 9:36:07
Nazdárek děvčata, tak jak se máte ??? Holky nějak nezvládám Matyldy vzdorové nálady:) ale to už asi jiné nebude. Jinak se musíme pochlubit má nové zuby jsou parádní vyndavací. A tudíž jim dávám maximálně týden než je ztratíme včera jsme je hledala tak 5 krát a večer jsem jí musela i budit kde je nechala a byli ve vaně ve šroubovací kačence:):):):)
Jinak si musím ještě rejpnout k tomu vyšetření poruchy glukozový tolenrace-vyšetření porucha glukozový tolerance nebo gestační diabetes pokud je neléčený může vést až k syndromu kaudální regrese (porucha vývoje bederní páteře) tak jen pro info Ifčo - opačný názor:) ,musela jsem, to sem dát sorry
Jo a povinný je to až poslední rok ( před 3 letý to bylo jen na doporučení ) - ale je mi jasný že povinný není nic a beru že když někdo něco nechce tak nechce ale poku dsi někdo chodí na 3D UTZ a pak odmítne diabetes tak mi to přijde divný:)
Jinak nakupování oblečení je u nás opačný peklo, vleze do obchodu a bere vše co je růžové a všechno chce a nutně potřebuje, a jinou barvu neuznává takže boty jen růžové je jedno že nejsou takové jako chce máma prostě růžové.Jo ale jakmile si chci něco zkusit já tak protestuje a pořád říká mami už jdeme jo ale kdybych si zkusila něco růžového to by vydržela klidně hodinu:):):)
Jinak holky už se zase začínbám trochu cítit jako normální člověk ve čtvrtek jsme byla na 4 tetu - úžasný. V pátek na Tajnostech ( mmch. moc se těšímn na období po 40 na mladé milence:):):) a pak jsme byli v hospůdce a poté jsme byli dokonce tančit a byla jsme chytrá a vtipná a moc mi to prospělo:):))
Tož to od nás všechny moc zdravím a těším se na nové fotečky pupíků.
Jo Míšo kdy bude dovolená už se to blíží že jo:)
Lí- jsi hvězda jak to vše zvládáš
Ifčo - doufám, že je malá už O.K.
Netko snažím se tvoje parádní slovní průjmy vždy předehnat a nějak se mi to stále nedaří jsme ráda že se máte fajn
Lidko- Danča je parádní dračice- jsme na to období zvědavá jak to bude probíhat u nás
Oddny . raději jsme se na tvé výtvory zatím ani nepodívala neb se bojím že ta zase nevydržím a budu utrácet :):):))
Jinak ještě se musíme pochlubit už jezdíme bez postraních koleček a dokonce už v sobotu ujela celkem 6 km bez koleček a se zubama:):):)
12157
16.6.2007 20:49:49
nakupování - no sonička nenakupuje ráda vůbec, nato že je ženská! ale když je potřeba tak ro chvilku vydrží, ale víc jak 2 obchody nedá...

Míša - prsa do bazénu jsou dobré :)

Ifčo - ať je v krnově dobře! smolné dny se občas daří.. a ten těhotenský pás to nafoť :) nerjde o erotiku, jder o praktičnost. já teda na těhotném těle nic erotického nenacházela i bez pásu.

oddny - tak jsme se ti popraly s míšou o šperky :) máš je nádherné!

a víc nestíhám, dorazila návštěva..

Beruška9 19102
16.6.2007 15:52:18
Ifčo, tak jak jsi se nakonec rozhodla s cukrovkou?

Bruno dneska poprvé spolupracoval v obchodě a to se mnou, kupovala jsem si v Litexu těhotenské plavky, tepláky atd. a on donášel od prodavačky ke mně a zpět, celkem ho to bavilo. Závěs odhrnul jen jednou, když jsem byla svlečená a děsně se chlámal a ječel: PRSA :-D! Vršku od plavek pro změnu říká "prsa do bazénu" :-D....

Dneska se u nás ochladilo, takže je to snesitelněljší, celkem...
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
15.6.2007 21:02:28
ahojky, čtu že se všem dobře daří.
Netko- dobrý, prostě ze života
Adel- užijte si dovolenku
Oddny-taky se chystám objednat korálky, ještě jsem se k tomu nedostala

Jinak dnes jsme měli smolný den, vlasně už to začalo včera, kdy se Kl vzbudila hore zadkem a byla protivná, znáte to, a já blb ještě odpoledne ji tahala na výelt za kamarádkou Busem, který nám samozřejěm tam i zpět před nosem ujel, na zpáteční cestě vlastěn ani nezatavil na zastávce kde jsme čekaly a profičel kolem nás,měli jste mě v tu chvíli slyšet jak jsem si slovně ulevovala. No nakonec nás musel dovézt kamarád domu autem, podotýkám že Klárka už přijela s horečkou.Takže dnes po celý den měla zvýšenou 37,5 stěžovala si no balení v krku a bříško, takže jsme měli odpočinkový den na gauči a u telivize. Stějně by do toho pařáku ani psa nevyhnal. Snad už zítra bude líp, neb se chystáme na pár dní do Krnova za moji maminkou, byla propuštna po dlouhé době z nemocnice trochu ji pomoct, roztpýlit.

takže kdybych tu dýl nebyla, žiju a budu tu zase za týden.

P.S. začala jsem nosit aspon na doma těhotenský pás na břicho, dělá mi to moc fajn, hezky to zpevní i záda, i když na venek docela neerotická záležitost . Máte někdo zkušenost??

I+K
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
15.6.2007 15:09:18
Toto mi dnes přišlo e-mailem.

Kterákoliv z nás by mohla dosvědčit tento příběh, který napsal sám život.

Dobrodružství na veřejném záchodě

(Kronika sepsaná ženou)

Moje máma byla horlivou navštěvovatelkou veřejných záchodků. Od malička me brala s sebou na záchod, učila mě očistit prkénko toaletním papírem a potom ho po obvodu pečlivě poklást kousky papíru. A nakonec mi kladla na srdce: "Nikdy, nikdy si nesedej na mísu veřejného záchoda." Pak mi ukázala záchodovou "pozici", která spočívá v balancování nad mísou v polosedu, aniž by se tělo jakýmkoliv způsobem dotklo prkénka. To bylo před mnoha lety. Ale ještě dnes, i když už jsem dospělá, je pro mě bolestně obtížné tuto "pozici" vydržet, když je můj močák těsně před explozí.

Když "musíš jít" na veřejný záchod, narazíš na frontu žen, která působí dojmem, že zde lze koupit trenky Brada Pitta za poloviční cenu. Tak trpělivě čekáš a mile se usmíváš na ostatní, které mají taktéž diskrétně nohy křížem a konečně se ocitly ve skupině, kde lze mluvit o všech těch blbostech, o kterých normálně mluví jen ženy ve frontě na čůrání.

Konečně jsi na řadě. Zkontroluješ pod dveřmi všechny kabinky, jestli uvidíš nohy. Všechny jsou obsazené. Konečně se jedna otevře a ty téměř vystrčíš z kabinky osobu, která ji až dosud okupovala. Vsoupíš a zjistíš, že zamykání dveří nefunguje. Nevadí....., podržím je rukou. Chceš si pověsit kabelku na háček, který by měl na dveřích být, ale..... žádný tu není, tak si ji pověsíš kolem krku a sleduješ, jak se pod tebou houpe, a snažíš se nevnímat, jak ti ucho od kabelky "stíná" hlavu, jelikož máš kabelku plnou bordelu, který sis tam po dlouhou dobu "střádala" a z něhož většinu věcí vlastně nepoužíváš, ale je důležité je nosit, co kdyby náhodou.....

Ale vraťme se ke dveřím..... jelikož neměly funkční zámek, máš jedinou možnost - podržet je rukou, zatímco tou druhou si bleskově sudnaváš kalhotky a zaujímáš "pozici".....

Úleva...... Áhhhhhh..... Ještě větší úleva..... A najednou ti zazvoní mobil - který je samozřejmě v kabelce. To je ta chvíle, kdy ti svaly začínají vypovídat službu.... Strašně ráda by sis sedla, ale neměla jsi čas očistit prkénko ani ho pokrýt papírem, takže stále udržuješ "pozici", nohy se ti klepou tak silně, že by dosáhly 8. stupně Richterovy škály, snažíš se nevšímat si toho tenkého praménku, který se lepí na míse a od kterého sis ušpinila silónky - což bude určitě vidět!!! Ale mobil už naštěstí přestal zvonit. Abys odpoutala mysl od tohoto neštěstí, začneš hledat ruličku toaletního papíru, aaaaale..... haha! Role je prázdná...! Nohy se ti klepou pořád víc. Vzpomeneš si, že máš ješte kousek papírového kapesníku, kterým sis před chvílí vyčistila nos. Bude muset stačit. Zmačkáš ho tak, aby sál co nejvíc. Ale je opravdu malý a navíc je pořád ještě vlhký od toho, jak ses vysmrkala. Vtom někdo vezme za kliku tvé kabinky, a jelikož zámek na dveřích stále nefunguje, dostaneš obrovskou ránu dveřmi do hlavy. Zostra a jako šílenec zařveš: "OBSAZENOOOOOO"!!!!! Zatímco pořád ještě přidržuješ dveře volnou rukou, zazvoní znova telefon. Jak se snažíš ho definitivně vypnout, onen kousek kapesníku ti vypadne z ruky přímo do loužičky na podlaze, o které si nejseš jistá, jestli je voda nebo hmmmm..... che! Nohy už nezvládají vypětí, podlomí se ti a ty letíš naznak, až dosedneš na záchodovou mísu. V mžiku jsi opět na nohách, se štítivým odporem, ale už je příliš pozdě, tvůj zadek už přišel do kontaktu s těmi všemi původci a formami života z prkénka, které jsi TY, i když jsi měla čas to udělat, předtím neobložila toaletním papírem, který tu v každém případě nebyl. Když pomineme tu ránu do hlavy, uříznutou hlavu od ucha kabelky, ušpiněné nohy a silónky a tu ještě stále vlhkou věc i vzpomínku na to, jak ti máma říká: "To je nechutné..... nedokážeš si představit, jaké všechny nemoci bys tu mohla chytnout......", tahle katastrofa tím ještě nekončí..... Automatický senzor záchoda je teď tak zmatený, že nechá vodu spláchnout do odpadu všechno tak vehementně, že se musíš chytit držáku, na kterém visí toaletní papír (pokud tu je) ze strachu, že tě spláchne s sebou a ty vypluješ někde v Číně. Až teď konečně rezignuješ. Jsi zlitá vodou, která vystříkla ze záchodové mísy jako fontána. Jsi vyčerpaná. Snažíš se utřít celofánem ze žvýkaček Winterfresh a pak vyjdeš z kabinky k umývadlu. Nejsi schopna zjistit, jak funguje automatický senzor na kohoutku, tak si umyješ ruce slinami a utřeš je do papírového ručníku. Procházíš kolem fronty žen, které ještě stále čekají se zkříženýma nohama, a nejsi schopna se ani zdvořile usmát. Vtom tě jakási dobrá duše na konci řady upozorní, že za sebou táhneš na botě přilepený toaletní papír dlohý jak Mississippi...! Sundáš ho z podrážky boty, tupě ho vložíš do ruky ženě, která ti to sdělila, jemně řekneš: "Vemte si ho....., možná ho budete potřebovat!!!" a vyjdeš ven.

Tam koukneš na svého manžela, který vešel na pánský záchod, použil ho a vyšel zas ven a který měl dostatek času si přečíst Vojnu a mír, zatímco na tebe čekal. "Proč ti to tak dlouho trvalo?" zeptá se tě naštvaně.... "Bál jsem se o tebe..... dokonce jsem ti volal, jestli se ti něco nestalo........, ale nezvedalas to!!!!!!!". A tohle je přesně ta chvíle, kdy ho pošleš do "hajzlu!".

Tento příběh je věnován VŠEM ŽENÁM NA CELÉM SVĚTĚ, které kdy musely použít veřejný záchod. A konečně vysvětluje vám, naši mužové, proč nám to tak dlouho trvá.
*Lidka* + 3 11796
14.6.2007 23:09:21
Ještě něco o Danince - je strašně šikovná, roztomilá a přítulná - zvlášť když jde o chlapy a čím starší, tmavší a fousatější tím líp. Třeba byl u nás podlahář a jen co si kleknul, už měl naši malou v náručí, svádí i cizí dědky v autobuse, jak se na hřišti nebo na cvičení objeví něčí tatínek tak je její a běda jak se chce věnovat vlastnímu dítěti... Jsem zvědavá kdy z toho vyroste? Nebo mi snad jednou přivede domů nějakého starého cikána? :-)

Je vidět jak je odmala zvyklá na konkurenci, umí se o svoje práva pěkně přihlásit, nesmí vidět že má Tonda k jídlu nebo k pití něco lepšího, najde zajímavou hračku a už se s ní dekuje pryč... Taky je ráda mezi lidmi, vítáme každou návštěvu protože pak Tonda přestane hlídat hračky před ségrou a jsou pak oba mnohem snesitelnější než když jsou jen spolu.
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 7994  [Dalších 6464 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.