Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
11.6.2007 22:47:47
Gratulujem Bruníkovi k svátku! Jména z českého kalendáře mají taky něco do sebe...
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
11.6.2007 20:46:08
Bruník děkuje za milá přáníčka :-)!
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
11.6.2007 7:56:11
k dnešnímu svátku Bruníkovi od Míši, hodně zdravíčka a veselých chvilek ve školce
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
10.6.2007 20:15:03
ahojky,
Netko- třeba taky užijete korálky a prstýnky,naštětí Klárka není až zase taková parádnice, zatím si celkem ochotně oblíká to co ji vyberu, ale zajímavé je že na spodní kalhotky je také háklivá, vybírá nejraději s medvídkem Pu nebo s kytičkama a pak na čepice či šátečky, ty si vybírá sama a málokdy se trefí tak aby byla sladěná, ale co nadělám. Míšo- jména víc než zvláštní, neobvyklá. škoda jen, že si to mimčo nemuže vybrat samo co by se mu líbilo a musí rozhodnout rodiče.taktéž bych vybrala toho Arona. víkned byl uplně super, v pátek dětská disco na koupališti se soutěžemi pro děti. Klárka s kamarádkou měla celý plac pro sebe a exhibovala jak je jejím zvykem, nejprve šly dolu sandálky, pak šatičky, naštěstí aspon kalhotky si nechala. A ty její taneční figury, no pro nás prostě vyhrála suotěž o nej extravagantnější a nejlepší tanečnici. ostatní holčičky se po ní už jen opičily. Dokonce s enám podařilo vyhrát i balíček s kuponem na pizzu a spoustu dobrot, na které se vrhla a pak ještě následně celý další den konzumovala. V sobotu jsme grilovali u babičky na zahradě makrelky, Klárka se byla podívat ve stájích, pán ji provedl a dokonce posadil na největšího koně. Bylo vidět jak váh, překonává sama sebe a nakonec se posadila. Koníčky má moc ráda. Dnes byl zase fajn den, v parku pořádalo město den nazvaný Kdo si hraje nezlobí, soutěže pro nejmenší, představení šermířu z celé republiky, vojáci přdstavovali zbraně bylo možno i střílet z pistole a Klárku nejvíc nadchly hasičské auta, prostě sedla za volat hasičáku a nechtěla ven. Na oběd jsme dělala tvarohové knedlíky s jahodama, Klárka si dala si pět kulí a jen se olizovala,odpoledne jsme zašli na pizzu a na písek, já si mákla na kolobce takže ted už jen jdu vyvalit břicho na gauč. Holky- vložte taky nějaké foto, co takhle narozky apod? Pochlubte se. Přeji hezký večer a pište, I+K |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
10.6.2007 17:27:14
Ahojky Ifčo,
abych nezapomněla, tipuju holku :-) Fízha, Klárka má tolik korálků a prstýnků. To my s klukem neznáme. U nás jedeme v příšerkách, bubácích, letadlech a bagrech :-) V obchodě je schopen vybrat si boty, tričko nebo kalhoty a ku podivu více než ochoten si to také vyzkoušet. Oblečení na ráno mu připravuji večer, protože já ráno nefunguju dost dobře. Jenom když si má vybrat ternýrky, tak vyháže celý šuplík, jen aby našel ty svoje oblíbené s Bleskem či maskáčové s kapsičkou. Když kluci ráno odchází sami do školky a je nálet v šuplíku, je mi jasné, že M zase neprozřetelně pronesl tu nebezpečnou větu "vyber si trenýrky sám". |
|
|
10.6.2007 16:41:21
Ahojky Míšo,
tak mě se hodí k vašemu příjmení ten tvůj Aron. Je to krátké a jednoduché jako Bruno a případná následovnice Frida :-) Vendy, tak malá a už závisláček?!? hihi Že bych o to příště u zubaře požádala místo injekce? :-) My jsme zrušili sobotní letecký den, protože s výhledem na rozpálené letiště ve 30ti stupňových vedrech mne to trozhodně nelákalo. Poo jsme vyrazili na chatu, trhali třešně a stavěli hrady z písku. Večer jsem tam Nika nechali vyrazili ku domovu. Nik je tam s babi spokojený, má tam písek a teď ještě čerstvá koťátka. Do školky jde až ve středu, tak si bude užívat s babi. Jo a babička ho učila dělat holubičku. Bylo to kouzelné, jak se mu pletou ruce a nohy a jak se babi stydí, když se na ní někdo z dospělých koukal :-) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
10.6.2007 11:24:45
tak abych Vás dlouho nenapínala, můj favorit je Aron, manželův Sedrik a Kornel. Ve hře je pak ještě Rafael a Rufus. K udivení ovšem není, že se vůbec nemůžem dohodnout :-D! Asi to necháme, až se miminko ukáže a podle toho, jak bude vypadat :-D...
Jak se mají Vaši předškoláčci? |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
6.6.2007 19:24:56
Netko, tak hlásím že Jonísek se v noci budí pouze jednou :):) problém je žá já mezitím musím vstát 2krát a odstříkat:)
Jinak to zvládáme v pohodě začínáme mít systém, i když vždy jen na ten den :) MAty byla dneska na otiscích a příští pátek si jdeme pro nové zuby tak jsme zvědavá jak to zvládneme. Jinak i dnešní nebolestné otisky musela mít s dormicem ( ta dobrá šťávička co se po ní tak hezky točí hlavička) Přeji všem krásný zbytek dne |
|
|
6.6.2007 17:28:15
Ahojky,
tak si Nikola ze školky dotáhl rýmu a zase neškolkujeme. Ifčo, Já jsem vždycky toužila po Lucii, ale u M to neprošlo. Tak to prostě bude Daniel/ka. Chtěli jsme nějaké měkké jméno i pro kluka, aby se to hodilo k Nikolovi. Zkratky „Niky a Dany“ nebo „Nikýsek a Danýsek“ se mi líbí. Hodně mi záleží na tom, aby děti měli podobné oslovování. Já jsem dost trpěla tím, že se u nás doma říkalo bráchovi Míšo (Michal) a mě zdrobnělinou jména nikdy naši neoslovovali. Míšo, gratuluji k fotbalistovi! Už se těším na výběr jména. Předpokládám, že budou dosti originální, a že Pepík to fak asi nebude :-) To Nikola plánuje s imaginárnímu sourozencem výlet větroněm a že já jim budu mávat na letišti, hihi Sisinaa, Tak nám napiš něco osobě a dětech. Lí, Počkej až přijde Sonička na to, že pod sukni si tu plínku vzít může, hihi Danul, Tak to je teda kravka ta starostka. Taky bych tam Klárku nedávala. Asi si myslela, že tím ti zalepí papulku a nebudeš dál nic podnikat. Adél, No hlavně, že sis dětský den užila :-) To je Bětka pěkná Šípková Růženka. Když si vzpomenu, jak tu Vendy vždycky psala, že jí Maty chrupká celou noc a náš Nikola nechtěl spát ani za nic… pevně doufám, že další mimi bude spáč. |
| Mammita | 25947 |
|
|
5.6.2007 20:02:46
Ahoj holky!
Míšo, tak hlavně aby byl chlapeček zdravý! My jsme byli na chalupě, kde si děti opět užívaly, nicméně každý po svém. Maty řádil na zahradě a Bětka byla jako šípková růženka. Spala 3h dop, 3h odp a 12h v noci! Fakt nechápu, ona tedy i normálně spí dobře, ale tohle překvapilo i mne. Dětský den byl prima, tedy pro Matyho. Místní na nás koukali poněkud divně a zážitek, kdy se já, coby rodič zapojuji do soutěží, aby měl Maty parťáka, si myslím, vstřebávají ještě dnes. Ale Maty si to užil, což je hlavní. Nakonec dostal diplom a nějaké drobnosti, takže byl spokojen. Dneska si Bětuška prvně sedla a stoupla, ale jelikož to nebylo doma, ale v herně se spoustou dětí a hraček okolo, si myslím, že to chuděra ani nepostřehla :-D. Byla totiž paf ze všeho od chvíle co se vzbudila až do odchodu. Nádherně žvatlá, má teď takový ten ufonský přízvuk ;o). No a to je asi vše od nás... Mějte se hezky. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.