Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
31.5.2007 10:21:36
no na výběr jména jsem také zvědavá :) tpuju že josef ani václav to nebudou :)))))
Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
30.5.2007 22:52:23
Míšo,ale to bylo ještě než sem začaly chodit, to se nepočítá :):)
Zapomnělam jse k tomu připojit,že stejně gratuluju a že je prima,že už to všechno znáš a parádně můžou po sobě dědit :):):):)Jen mi mrzí že ty holčičí věcičky ti tady schovávám zbytečně, takže snad příště:):):) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
30.5.2007 22:35:36
Vendy, myslím, že už Oddny a Ronda něco pokazily :-)! Ale uvidíš, zatím dom losujeme...díky moc za gratulace!
|
|
|
30.5.2007 22:33:08
No jo zase Míša - ty zas musíš mít něcoi extra a zkazit tady všeobecná pravidla:):):)
Ale gratuluju jsem zvědavá na výběr jména |
| Lí | 12157 |
|
|
30.5.2007 22:04:34
Míšo - gratulace veliká..!! hlavně a´t je mrňous zdravý.
Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
30.5.2007 21:19:19
Takže podezření se potvrdilo, budeme zakládat fotbalové mužstvo :-D!
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
30.5.2007 12:19:41
Vendy,
chachá na mě nemáš :-) |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
30.5.2007 12:19:12
Ahojky květňulky a kvěňulátka,
doufám, že jste všichni oslavili narozeniny tak krásně jako my. Spoustu dárečků a dort to jistil. Mimo jiné dostal malou fotbalovou bránu. Strašně rád a dobře kope a po zahradě poponášel bránu a né míč :-) Oddny, Konečně vím, kde bydlíte. Jak jezdím za Prahu ke klientovi, tak tama přes vás vede objížďka. Docela fajná vesnička, moc krásné prostředí a dle letmého pohledu ze silnice tam máte vše, co potřebujete, že? A koukala jsme, že se tam stále prodávají pozemky. My vlastně budeme za druhým kopcem v Mníšku. Už to konečně máme na katastru, tak snad letos alespoň kopnem… Lidko, Tak přidám taky jednu provokační tříletou prohlídku. Ten náš vztekálista se u paní dr předvedl naprosto ukázkově. U nás jsme šli jen na očkování na lžičku, ale když už jsme tam byli, tak jsme udělali i tříletou. V klidu napochodoval, pozdravil, spořádaně polkl medicínku. Sám se svlékl, nechal poslechnout srdíčko i změřit tlak. Barvičky nám zásadně vyjmenovává jen na autech, jinak barvy sabotuje, ale sestřička mu nestačila podávat pastelky, jak je ze sebe chrlil. Jsme s M oba valili očka! Při čtení ho nebavili ty malé řádky dole a vymýšlel si oblíbené obrázky :-) Jo a měříme 98 cm a vážíme 15,5 kg. Dr ho pochválila a Nik pak nechtěl odejít z čekárny, že si jako bude ještě hrát s hračkami, hihi Taky navrhuji bobiky rovnou do záchodu. My jsme ani nočník neměli, má ho jen babi na chatě. Ale myslím, že každý prcek k tomu jednou dospěje. Někdo dříve někdo později. Kamarádky malej k tomu dopěl až teď ve 3,5 letech a v noci má ještě plínu. Já v tom nic závadného nevidím. Ve školce mu to nevadí a pokud to maminka nechává koňovi, jenom dobře. Ifčo, Na 3D jsme nebyli, ale nechávali jsme si ve 4 měsíci natáčet velký UTZ na CD, které jsem pak ukazovali celé rodině. Tam bylo prvně vidět pohlaví, všechny 4 komory srdce, jak v nich pulzuje krev, plíce, Ledviny… a bůhví co ještě. Bylo to nádherné! Ten váš pediatr nemá určené hodiny na poradnu, kdy tam nechodí nemocní? To se tedy příště ozvy, takhle zbytečně nakazit dítě a ty jsi ještě těhulka! Vendy, Tuším, že minule jsi lítala po městě s naklepaným zelným listem, ne? Nebo to byl někdo jiný? Možná Oddny, ta by přeci odkojila celý kojeňák :-) Lí, Vykašli se na tabulky. Konečně jste doma a v pohodě, tak si to užívejte a on to Danýsek dožene, neboj. Hlavně buď v pohodě a bude i on. Míšo, Co to vaše očkování? Stále odoláváš pozvánkám? :-) Ty nechceš Bruníka očkovat vůbec, nebo to jen odkládáš na později? Co dovolená? Už jste byli nebo teprve jedete? Tuším, že jsi tu psala něco o Omiši? Na film Tajnosti jsem viděla upoutávku a docela se mi to zalíbilo. Takže pokud by někdo z Prahy vyrážel do kina, tak se klíďo přidám. M na tohle nedostanu. Rondo, U nás bylo stříhání nehtů taky za trest. Zalehnout zmítající se dítě a bleskově stříhat. Když začal mluvit, říkával, že ho to BOLÍ místo ŠIMRÁ. Tak jsem zavedli ječení při stříhání a oba svorně křičíme ŠIMRÁ ŠIMRÁ ŠIMRÁ. No a nehty si nechá ostříhat v relativním klidu: oba ječíme, já stříhám a on se chechtá…. Adél, Matěj chodí do školky s Klárkou, nebo Klárka s Matějem? :-) Blahopřeji ke studiu! To jsi fakt dobrá. Já jsem po poledních zkouškách na certifikaci prohlásila , že tímto končím. Stejně se musím učit stále kvůli práci, a dále bych se dostala už jedině s VŠ a na to nemám. A Jára jde zase do školy? Vždyť taky nějakou už skončil, nebo ne? Val, Kde jste sehnali autíčka Cars? My ještě nemáme Mecka a Buráka. Taky to milujeme a viděli jsme to snad už 100x. Jak to s vámi vypadá o víkendech? Zase budeme hodně na chatě u našich, tak bysme vás rádi navštívili. Bude u vás zase nějaká pouť? Nebo klidně jen tak na kafíčko a na písek. Blahopřeju ke studiu! Ifčo, Nahodˇ do alba fotky pupíku ať je z čeho tipovat. Ale stejně určitě neporušíš řadu a budete mít páreček! Niky taky rád maluje, ale tak dlouho u toho nevydrží. Taky moc rád skládá obrázky z čudlíčků do mřížky. Občas vydrží u večerníkového pexesa, ale moje magnetická tabule v kanceláři s velkými popisovači teda vede! Kačab, Kdy nastupuješ do práce? Já se teď snažím v kanclu flákat, tedy spíš mimo něj. Takž jsme byli s Nikem celý den v ZOO a bylo to báječné. Cachtal se tam i v tom brouzdališti a byl děsně spokojený. Určitě se tam musíme jít podívat na nejnovější přírůstek. Malou gorilku, která se narodila dneska ráno. Zatím jsou pavilony uzavřené, tak počkáme. Každopádně je to v ZOO nádherně udělané a budeme tam vyrážet častěji. Taky jsme absolvovali IMAX mořský svět. Niky se do moře zamiloval a veškeré potvory ho fascinují. Až zase bude pršet tak tam musíme znovu. Kačí, Tak mě jednou ulítlo rčení TRHNI SI NOHOU. A co myslíš , že dělal Niky? Tahal rukama za nohavici a znalecky pravil UŽ SI TRHÁM MAMINKO! Musela jsem odejít z místnosti,a bych nevybuchla před ním :-) Jinak chodíme do školky a Niky je tam moc spokojený. Paní učitelky ho chválí, až mám pocit, že tam vodím cizí dítě a né vzteklouna Nikolu :-) Všem spadla čelist, když prvně přišel a každé paní učitelce podal ruku se slovy DOBRÝ DEN, JSEM NIKOLA. Náš klasický rozhovor po příchodu ze školky: Já: Nikýsku copak jste dělali? Nik: Zpívali. Já: A co jste zpívali? Nik: Písničku Já: Jakou písničku jste zpívali? Nik: Čápa Já: A o čem ta písnička byla Nikolko? Nik: Nevim. Načež odchází znechuceně dělat něco užitečného , jako bagrovat či stavět letiště. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
29.5.2007 22:25:00
vendy- máš pravdu, proč se pokouší naše děcka u Dr zkoušet a zbytečně je stresovat, to jim přece mužeme nahlásit kolik váží, měří, jestli vidí, jestli umí barvy a recitovat básničky, no ne?
Míšo- Bittovou mám taky moc ráda, ale myslíš, že její oduševnělost spočívá vtom, že své děti nestihla vychovat a svěřila je do péče otce? tedy toho jednoho, já ted četla nějaký zajímavý článek o ní, a určitě ji je z toho smutno na duši, obětovat výchovu dítěte kariéře myslím že ty vztahy musí být nějak tímto nějak poznamenané. Bruníka je teda kus chlapa,je vidět, že ho nějaká Dr nerozhodí když si následně hodil nohy na stul a k tomu prozpěvoval:D Klárku ted chytly omalovánky, dnes u toho vydržela sedět nmekacám 3/4 hodiny, no o to by nešl ale u ní jsme překvapená že vuebc dokázala tak dlouho sedět..to jsou věci, a skoro nepřečrmkuje a je na sebe z toho moc hrdá, Maxipes Fík bleděmodrý a Aja zelená, hmmmmm |
|
|
29.5.2007 17:30:03
Holky když všude pŕobíhají prohlídky podobně proč to nemůžou někde rovnou hlásit ať se mi matky nestresujeme:) brala bych v očkovací průkazce pozn. u 3-leté prohlídky pozor dítě absolutně nespolupracuje:):) Kačí moc zdravím
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.