Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
29.5.2007 17:08:47
Kači, ráda tě čtu :-)! Po té, co Bruníka vychválili ve školce, protože mají zítra vystoupení pro rodiče :-D tak u pediatra odmítnul vstoupit do ordinace, na všecno ječel NE! K vyšetření zraku tedy nedošlo vůbec :-D, básničku se ani neopovažovali chtít, následně se tam se mnou porval (váha 20 kg, míra 105cm). Bruník, ne pediatr :-D. Poté čekal spořádaně v čekárně, než se s pediatrem dohodnu o mém dalším porodu a měl bosé nohy na stole a zpíval si Old Mac Donald :-D!
|
| KACI | 6635 |
|
|
29.5.2007 17:01:02
Koukám, že s dnešní prohlídkou nejsme samy, těším se na info od Míši. U nás v pohodě, 15,5 kg a 102 cm, oči v pořádku, zuby plné :-))). Mám úžasnou historku z víkendu, kdy moje poněkud unavená maminka si sedla na gauč vedle Aničky a pravila, že už má všeho plné zuby, načež Ani hned pravila "ukaž!" a začala se babí dobývat do pusy. Babí rezignovaně otevřela pusu, načež Ani vše znalecky prohlédla a pak babí uklidnila a se slovy " to bude dobrý, taky mám všeho plný zuby" na ní vycenila chrup :-))). Vše dnes zopakovala u dr, která mohla smíchy spadnout ze židle.
Na Tajnosti se chystám a moooc těším :-)))! Mějte se krásně :-), tady se už zase otepluje :-). |
| Mammita | 25947 |
|
|
29.5.2007 16:36:43
Vendul, ideál by byl stacionář nebo nějaké komunitní centrum pro postižené.
|
| Valeri, Davídek 5/04 | 25085 |
|
|
29.5.2007 14:50:13
Vendy,já budu studovat obor veřejná správa.
No jo no,když na to člověk s..l za mlada,tak mu holt nezbývá nic jiného než jít studovat na stará kolena.:-))) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
29.5.2007 9:11:43
Tajnosti byl skvělý film, velmi Vám ho doporučuji, dokonalá ženská problematika....Bittová vypadá úžasně a oduševněle, zřejmě proto, že nechala svoje kluky v péči otců :-)!
Gratuluji všem studentkám a máte můj obdiv, po poslední atestaci jsem si řekla,že v dospělém věku už nikdy více... Jdu si užívat na těhotenskou masáž a pak jdeme na tu prohlídku :-D! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
29.5.2007 8:03:36
Ifčo musíš poslat foto pupku nebo UTZ jinak se nedá tipovat:):)
Adel speciální pedagogika to jsi fakt odvaha co pak by jsi ráda dělala a Valerie co ty chceš studovat??? Já myslela že teď je populární studovat práva:):) |
| Mammita | 25947 |
|
|
28.5.2007 22:01:27
Jo, Val, gratuluji k pokrokům.
Ifčo, tak já si teda tipuju, že tradici neporušíš a bude to kluk jako buk. Lí, jste šikulky. |
| Mammita | 25947 |
|
|
28.5.2007 21:58:47
Kačab :-DDD
Jdu studovat poslední dobou velmi populární obor, a to, speciální pedagogiku. Teda taky se moc na to necítím, mám pocit, že už nejsem schopná normální rozvité věty, no ale snad se do toho zase dostanu. Musím! Vždycky mě to bavilo a upřímně si nedovedu představit, že bych se po MD vrátila zpět na ARO. Byl to mazec s Matym, natož se dvěma. Takže asi to bude děs a budu prolejzat s odřenejma ušima, ale snad si konečně splním svůj sen. Tedy ARO mě bavilo a je to super práce, ale trochu na palici. |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
28.5.2007 14:42:33
moc nestíhám číst, mám pocit, že musím do konce MD všechno stihnout, takže hodně jezdíme na kole za Honzíkem na tréninky, jsme samá návštěva kamarádek a všemožné výlety. O víkendu jsem byla bez dětí tak jsem se zas vyřádila u kamarádky na narozkách, v sobotu byla na bruslích a dvakrát si rozbila ústa, resp,. kolena a roztrhla kalhoty, protože jsem v obou případech najela na roztelký asfalt a pak se jen tak válela u Vltavy na louce a slunila se. Žije se mi hezky, i když je to těžký. Honzík mi nějak předčasně vyspěl, už pozná, kdy ho potřebuju, třeba když mi není dobře tak se zodpovědně zapojí, daří se mi udělat si čas i jen na něj, to nám oběma chybělo.
Zdravíme všechny miminka, těhulky, dětičky a jejich maminky. Až někdo zorganizuje sraz, přijedeme. Co první týden v červnu? Jaký se Vám hodí den? Taky už fungují Žluté lázně |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
28.5.2007 14:30:04
Doslovný inzerát z Annonce:
Nejsem žádná "inteligentní krasavice", ani bohatá "zelená vdova". Jsem úplně normální, ani ošklivá, ani chudá ženská a hledám k sobě taky normálního chlapa. Chlapa, který nemá pošlapaný ego od svojí dominantní matky a nesnaží si ho hojit na své partnerce, nechrápe a ráno netvrdí, že v noci vůbec nespal, nedrbe se neustále při hovoru na koulích, případně v řiti, splachuje po sobě záchod a umyje si ruce poté, co "ho ždímal" do mušle, netelefonuje s kamarádama a neprobírá s nimi poslední fotbalový zápas celou cestu, zatímco jedeme ke tchýni na kafe zvaným "čurifrnda", nenutí mě uklízet každý víkend a nikdy nepronese nad natřískanou ledničkou větu "tady zase nejni nic k jídlu!", netůruje auto u čerstvě pověšeného prádla a nedojíždí auta řízený "no jo ženskou" a nedělá pak na ní "fakáče", nebere mě na párty s jeho nadřízenejma s sebou jako "špendlík v kravatě" a nechce po mě, abych měla najednou 127 cm dlouhý nohy, čtyřky kozy a dlouhé blond vlasy, nenechává nespláchnuté oholené fousy aj. porosty v umyvadle a roztahuje mokrý ručník, aby nesmrděl, nekrká u stolu a neprdí při každém podřepu, když si sahá pro lahváče, neomračuje mě zážitkama z poslední pařby a obsah žaludku po pitce nevyprazdňuje do postele, nestříhá si nehty u jídla, nemá chuť na jahodové knedlíky zrovna když jsem připravila chilli con carne, nenutí mě skákat padákem a bangee jumping a nekritizuje moje kamarádky z jógy, neříká mi, kde všude mám celulitidu a jak bych mohla vypadat, kdybych "něco se sebou dělala", neopravuje mojí angličtinu, když se snažím poradit zbloudilým cizincům, nezapomíná na moje narozeniny a při sexu nevykřikuje "Lído, dělej, přirážej!!!", když se jmenuji Alena, nedosoluje si každé jídlo, aniž by ho ochutnal, neptá se mě po sexu "tak co, jaký to bylo?" a "byla jsi?", nechodí doma nahej s ponožkami, nevyndává si u televize holuby z nosu a necvrnká je kolem sebe, nezapomíná mi vyřizovat důležité vzkazy typu "tvůj táta je v nemocnici s infarktem", nepočítá s tím, že mám nadpřirozenou schopnost číst myšlenky, nechce společný sex ve třech s impotentním kamarádem Jardou "aby si taky čuchnul, kurňa", .... já vlastně ani nechci chlapa!.... Alena |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.