| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
22.5.2007 13:08:58
tak hlásím že Matylda nemá ani už oba zuby a musím říct že jí to slkuší víc než když měla venku jen ten jeden je to takové symetrické:) Včera jí ho vyškubl zubař sranda byla že jí dal dormikum ( oblbovák ) a ona byla jak opilá ale kouzelná hesla mami se mnou se to točí ale hezky mi dostávali do kolen:)na závěr večer povídá mami já bych chtěla zase tu šťávičku jak s epo ní hezky točím a smála se jak shulená:):):)
Jinak s Joníkem jsme zjistial, že pokud jsme doma sami tak ho to moc nebaví a chce se nosit a tak pokud jedu s ním do práce a vyzvedávat Maty a td. a prostě s eněco děja tak hje v klidu a parádně spí a neprudí:):):) Jinak noci jsou suoer včera jsme ho budila po 6 hodinách že fakt musí jíst:):):) jsm ezvědavá jak dlouho mu to vydrží:):):) JInak břicho se začíná malinko stahovat už nejsmejak v 5 měsíci ale tak ve 4 :):) jen jsme si pořídila ty sexy kalhotky ( pozn. z filmu deník bridgitte Jones - ty nosila moje máma:) se stahovacím pásem a musím říct že je to fakt hezký když nejsou vidět ale jakmile se člověk slíkne tak peklo:):):) NO tak to jsou naše novinky. C vy co těhulky už víte nějaké novinky ohledně pohlaví dost by mi zajímalo jest-li porušíte řetěz párečků:):) nebo né Všechny zdravíme a přejeme všem krásný den ( jinak tady začíná šílená bouře a to jsme byli připraveni na parádní procházku:):) |
| jajda | 12358 |
|
|
19.5.2007 10:41:36
Adel, to jsem se pobavila nad líčením vaší tříleté prohlídky. U nás barvy dopadly tak, že si vymýšlel. Když došlo na zkoušení očíček, tak říkal obrázky, které se mu líbí a ne ty, které po něm chtěla sestřička. V polovině řekl, že ho to nebaví a že už číst nebude a odkráčel. Jestli to ani příště nezvládneme, tak prý půjdeme na oční. No to jsem zvědavá, jak ho mám tohle naučit :o))) Je to problém s našima bobíškama u doktora, co? Ještě, když si postaví hlavu a nic s nima nehne.
Jinak u nás je to dost hustý, taťku máme poslední dobou hodně v práci a malej to špatně snáší a tak prudí o 106 :o( Ještě, že je Kristýnka zlatíčko hodný (doufám, že jsem to nezakřikla :o)) Lí, gratuluji k Danečkovým pokrokům. Jste šikulky, když to tak hezky zvládáte. Vendy, já jsem vlezla do krámu, že si něco koupím teprve po třech měsících po porodu. Měla jsem depku doma z toho, že se do ničeho nevejdu, natož lézt do obchodu. Neboj, ještě pár týdnů a bude to zase v pohodě :o) Užijte si krásný víkend. |
| Mammita | 25947 |
|
|
18.5.2007 22:02:25
Oddny, už jsem Ti napsala, dík.
Míšo, děkuju moc. Udělám to jak říkáš. Až nás budu objednávat, tak se rovnou zeprám dr na průběh, vybavení, podmínky. Třebas jaké mají EKG a pak Matymu ukážu, co a kam mu budou dávat. Prý je tam celkem fajn doktorka, tak ještě aby se dobře vyspala :o). Zítra slavíme Matýskovo narozeniny. Vyrobily jsme mu s Danou krááásný dort s lentilkama a svíčkou ala "3", tak to se mu bude, myslím, líbit. Dostane kolobrndu a nějaké drobnosti a pak si odkolobrndujeme na jahodovo-malinový fresh :o). No a od 23.5. bude moct do koutku v Ikee, tak to se poprdí ;o), těší se na to jak malej :-D. Bobís můj. Holjy, přeji hezký víkend. |
| Oddny | 15528 |
|
|
18.5.2007 21:37:37
teda Vendy, já obejít 4 úřady, tak jsem hotovson i bez toho porodu před tím :-o jak má někdo fobii z doktorů, tak já to mám ze státních úřednic ;-))
Jinak v kabinkách se moc nerozhlížej, kupuj radši nový boty a na sex zhasni a bude to zase OK :-D Já to tak dělám už několik let ;-) Adel, jasně že můžeš, napiš mi mejl, co se ti líbí. Tříletá prohlídka - no, stále mám v živé paměti tu Pájovu, kdy se do té doby celkem dosti chytré dítě, co znalo písmena a číslice a sčítalo a do deseti i odčítalo, proměnilo okamžikem překročení prahu do ordinace v úplnýho retardu,co neumí ani pozdravit. Coby mladá nezkušená matka jsem se předem chlubila dr. jakýho že to mám doma génia a pak se potila až na prdeli. Slavnou scénu s korálky mám dodneška vrytou do mozku - v misce poměrně dosti velkých dřevěných korálků asi pěti barev, dr.po něm chtěla aby jí vyndal jeden červenej, nereagoval, nemluvil, nevnímal - tak aspoň ukázal červenej - reakce viz.výše. Ledva se dr.otočila, aby si to zapsala do karty, Pája bleskurychle roztřídil korálky na hromádky podle barev a opět nahodil výraz naprostého idiota. Dr.si samozřejmě myslela, že jsem to udělala já a sepsula mě do trotlů a prý není divu, že mám kreténka. Odcházela jsem s brekem a s povděkem přijala nabídku mladé začínající pediatričky, abych začala chodit k ní. S tou už Pája komunikoval a byl uznán zdravým a matka svéprávnou ;-) Mmch, že by tady vznikla má dnešní fixace na korálky?? :-DD |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
18.5.2007 21:37:25
Adelo, tak jak píše Vendy, ovlivníš zčásti to, jak bude Mates připraven, v tomto věku už se dá hdoně věcí jednoduše vysvětlit, tam bych asi mlela několik dní dokola a i hrou předvedla ,co jej čeká, ale v klidu, částečně můžeš ovlivnit to, v jakém bude rozpoložení, nezatěžovat jej svým stresem atd...ale neovlivníš to, v jakém rozpoložení bude doktor a jak mu to s dětmi půjde...je tam příliš mnoho faktoru, ale vždycky můžeš vyšetření přeušit a přijít kdykoliv jindy...
Vendy, tak to je mi líto s těmi zuby...ale chci se zeptat, nemáš na sebe týden po porodou nějak vysoké nároky :-D? Holky, Oddny mi poslala jedny korálky, musím řícet ,že mám už druhý model a vždy se mně nějací zájemci ptají, odkud to mám! Tak říkám, že z jednoho značkového handmade obchodu v Praze :-D! |
| Mammita | 25947 |
|
|
18.5.2007 20:07:58
Uf, tak jsem to tu zpacifikovala a mám chvilku.
Vendy, Matyldy je mi líto. Na jednu stranu dobře že to není nic horšího, ale je to nepříjemné. Já si třeba neumím představit, že by Matymu museli něco dělat se zubama. Zatím máme jen samé dobré zkušenosti, jsme vcelku zdraví a jsme zato ráda. Držíme palce ať to Matyldička zvládá pokud možno co nejlépe. |
| Mammita | 25947 |
|
|
18.5.2007 10:26:30
Vendy, nepochybujeme o tom, žes super žena, ale s Danou se tu smějeme, bo ještě dnes v kabinkách svorně pláčeme :-DD.
Díky za uklidnění. Co Vy vlastně máte za diagnózu? Obnáší to něco krom pravidelných kontrol? Co se tam dělá? EKG + něco dál? Díky |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
18.5.2007 9:58:03
holky zdravím, tak Maty začíná vypadávat i ta druhá jednička a ta dvojka se taky hejbe, jak splaskl ten otok tak to jde ven. Druhé zuby nejsou poškozené ale tyto vypadnou takže bude muset být mustek neb jinak se nenaučí pořádně mluvit / se šišláním a huhňáním máme problémy už teď/ ach jo to mi mrzí že ta moje kočička blondýnka holčička vypadá jak klasický raubíři bez zubů, no hlavně že to není nic horšího . Problém je že má panickou hrůzu z doktorů takže včera u zubaře zase parádní scéna a přitom vše vysvětleno odsouhlaseno domluveno a najednou ne a tu pusu neotevřu je to můj zub:):) a to nás čekají teď naprosto pravidelné návštěvy otisky a otisky a nové zuby a td. Tak jen doufám, že si zvykne.
Adel jinak kardio u nás máme každou chvíli napsáno ve zprávě nevyšetřitelná z důvodu pláče a to chodíme pravidelně á 2-3 měsíce, tak to tolik neřeš zkus mu to vysvětlit a modli se ať je tam milý doktor a a Maty má svůj prima den:):):) JInak holky doma docela pohoda včera, jen včera jsem tedy trochu přecenila své fyzické a psychické síli a řekla že zvládnu 4 úřady během 2 hodiny ( rodný list, pojištovnu, sociálku a výdej OP) zvládla ale byla jsme z toho tak vyfluslá že jsme usínala za volantem tak jsme si naivně myslela že si udělám radost a koupím něco na sebe to jsem neměla dělat nakojila dítě a jela do obchodu kde jsme si nabrala asi 20 věcí a vlezla di kabinky kde jsme se vysklékla a začala plakat nic mi nebylo a vypadala jsem šíleně dovedete si představit DOOLY Buster / upozorňuji že mám DD z mých A/ do toho obepínající vložky do pordprdy břicho jak v 5 měsíci ( nevím proč se nechce zatáhnout:):):):) celá bílá a oteklá a všude vystupující žíly fakt pohled pro bohy už se nedivím že v šestinedělí je zakázán sex neb takhle se vysléknout před M tak uteče ( doufám že se to alespoň trochu spraví za těch 6 neděl:):):):) Lí obdivuji tě že to zvládáš s dvouma dětma já mám klídek Matylda chodí do školky takže mám doma pohodu přes den ale mít obě tak nevím a včerejší depresi k otmu tak si jí večer asi lupnu kojení nekojení:( Holky tak jsme si postěžovala a jde se zase věnovat bohulibé činnosti a kojit nebo odstříkávat. |
| Mammita | 25947 |
|
|
17.5.2007 21:52:59
Míšo :-D
Oddny, můžu si taky objednat? Míšo, prosííím o radu. Maty půjde na to kardio... jak ho na to připravit? On je na tyhle věci hrozně citlivý. Zatím jsem všechno zmákla, ale tohohle se trochu bojím. Třeba zbytečně, protože jen já si uvědomuju, že to není nic zanedbatelného, ale i tak. Řešili jsme ploché nohy a v pohodě, ale u tohohle chci být opatrná. To co předvedl dnes si na kardiu asi nemůžeme dovolit, bude muset v klidu ležet a nechávat na sebe lepit elektrody... Ty jo, mám z toho hlavu v pejru. Hlavně ať je zdravej, moc se bojím. Děkuju. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
17.5.2007 21:46:49
tak to jsem ráda, že jsem Vás pobavila :-D!
Tříletá prohlídka a sakra, tak to tam bude Bruník i s matčinou odborností vypadat jako debil, žádnou básničku totiž neumí, ale pozná jambo od erbasu, nadzvukové a vrtulové, a všechny mašiny od Tomáše, ale to tam asi neberou,že :-D! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.