| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 7994  [Dalších 6374 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
23.5.2007 21:18:45
jo a tady je ten odkaz na sexy kaťata:):)
http://www.pradlo-pradelko.cz/produkt.php?id_produkt=100119&id_kat=D_KOJICI
23.5.2007 21:10:30
Ifčojá na 3D byla a bylo to prima vidět mimi tak jak vypadá:) a se vším co má mít- můj názor je, že zase kdyby to bylo tolik škodlivé tak by to nedělali,ale mě ber jako druhý extrém:):):)Jsem na vás fakt holky zvědavá co to bude za pohlaví
23.5.2007 21:03:30
no tak a je to tady mám ho to se dalo čekat s tím kvantem mlíka mám zánět jak sviňa dokonce jsme to nevdyržela a musela nasadit antibiotika při představě že by se mi uděla abces v prsu se mi udělalo blbě , prso mám zarudlé jak blázen přitom odstříkané do úplného vyždímání celý den z něj kojím JOníka ze všech možných poloh a nic zatvrdlina pořás. S tvarohem v podprsence jsme dnes chodila celý den a to hlásím že jsme byla ve městě a dokonce i na jednom uřadě bylo mi to úplně šumák že mám jedno prsdo o 2 čísla větší než jedno ( a to už to menší mám DD:):):) Takže dámy všechny rady beru co proti zánětu . Zimnici mám pouze vnitřní teplotu kolem 37,5 nasadila antibiotika, a tvaroh už jsme spotřebovala třetí :):)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
23.5.2007 21:01:16
Matýskovi přejeme hodně zdravíčka k narozeninám.

Míšo- gratulace Brunovi že krásně zvládá adaptaci ve školce, a mimochodem, ty už asi pohlaví dítka víš??? Dík za názor k 3D, zvážím. Já jdu na UTZ v pondělí, ale muj Dr velice rád mlží takže asi nejspíš nechápe opět překvápko, mě je to totiž uplně jedno jestli holka nebo kluk, hlavně zdravé mimi.

Dnes jsem ztahaná, mám za seboo pojíždky na koloběžce, poradnu i 3 prohlídku, prostě plné brýle

Dobrou noc
Peti+2 (12/99,05/04) 39253
23.5.2007 19:14:23
Matýskovi od Adél vše nej, nej, nej k dnešním narozeninám.

Ostatním květňulím a květňulínům přeji samozřejmě také,jen nemám přehled o přesných datech narození. Tak mi promiňte :o).
Mějte se.
P.
Mammita 25947
23.5.2007 11:01:01
Ahoj holky!
Vendy a já bych prosila odkaz na stahovací korzet, případně overal :-D.
Dneska jsem vedla Matyho do školky a míjela nás nějaká maminka s holčičkou a říká jí, že má oko na punčoše. Maty neví co to znamená a přišlo mu to děsně vtipný, tak jí to zopakoval a holčičky se to zřejmě dotklo, bo se na něj mračíc otočila a řekla mu, že je strašnej :(. Tak jsme po zbytek cesty do školky plakali a řešili, proč to ta holčička řekla a že to tak nemyslela. Jinak nesl Maty dětem do školky Kinder čokoládky, bo dnes má konečně ty narozeniny. Odpo má dorazit moje máma a má pro něj popelářský auto od Bruderu, po kterém Maty hrozně touží, tak to bude štěstí!
Vendy, tak Matyldička bude mít můstek? Vidíš, to mě ani nenapadlo, že by měla problémy s mluvením, že by se asi naučila špatně vyslovovat :(. Tak se držte!
Lidko, Tvůj příspěvek beru jako čistě provokativní :-D.
Ifčo, neboj, ta únava přejde.
Zítra jdeme kupovat Matymu novou sedačku, tak Vám pak poreferuju.

Mějte se hezky.
Beruška9 19102
22.5.2007 22:13:10
Vendy, hoď sem odkaz na ty stahovací spoďáry, určitě je budu potřebovat!

Ifčo, 3D UTZ pokládám za nevhodný, pokud neexistují žádné vážné indikace a podezření na možnou patologii, ono pořád ještě není prozkoumán ani vliv obyčejného utz, natož toho prostorového...ale je to věc názoru, některé maminky se prostě rády kochají pohledem na dítě v břiše, mně stačí moje pocity :-)!

U Bruníka došlo k nějaké velké vývojové změně, ve školce ho stále chválí, prý se rád zapojuje, učí se, hraje si, přestal dělat všechny vylomeniny, dokonce se zamiloval do jedné spoluškolkovnice a neustále po mně vyžaduje, a´t mu nosím pro ni oplatku :-D! Jednou jí dal kousnout a láska z toho jako hrom :-D! Takže jsem ráda, že má adaptační období za sebou....
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
22.5.2007 16:56:35
ahojky, všechny zdravím
máme se fajn akorát mi připadá den krátky na vše co bych chtěla.Jelikož spím s Klárkou parvidelně po obědě nestíhám už snad vubec nic pro sebe-PC apod.
Dnes jsme byli s Klárkou u holička, mám letní setřih, K zkrácenou ofinua vzadu délku. Sledovala mne pečlivě celou odbu stříhání a pak mi sdělila, že jsem krásná princezna, ani nevíte jak moc jsme v tu chvíli vyrostla. Doma si nás beztak nikdo nevšimne akorát tak co jako že mám na té hlavě za tolik peněz, holt ti chlapi.....
Zítra nás čeká tříletá, Klárka byla připravován dopředu tak snad netrhnem ostudu, info podám.
Dnes začínám 18tt, celkově je mi lépe, aakorát to bříško tak rychle roste tak nevím, jaké velikosti a se nakonec dočkám.V těch vedrech to nebude asi nic moc, ale přežít se to musí.

Vendy- stahovací kalhotky si u tebe již dopředu zamlouvám :D
Maty shulená to musela být sranda, vzpomínáme jak Klárka nepozorovaně do sebe obrátila štamrpli slivovice(naštstí asi ne celou) a celou cestu domu z návštěvy pak zpívala , akorát už se po žádné štávičce tohoto druhu nesháněla!!Se zoubky je to smula, ale snad se podaří ji je brzo sparvit a pak narostou krásné druhé.
Stále se rpzhoduji, zda se mám objednat na 3D ultr, stojí to za to?? Snad neporuším párečkovou řadu a K se dočká brášky, i když už připouští i možnost sestřičky.

holky zatím pa, vložila jsem pár fotek z oslav
at se všem daří
*Lidka* + 3 11796
22.5.2007 14:09:16
Ahojte, tak jsme taky absolvovali tříletou, 100cm a 16kg, Tonda byl naprosto vzorný, už ve dveřích si zakrýval oko a těšil se na písmenka. Zrak mu k jeho velkému nadšení zkoušeli na té dospělácké tabuli, byl z toho tak odvázaný že pak i zazpíval 2 sloky. Doktor řekl že má spát bez plen, tak jsem koupila igelit a zkoušíme, zatím první noc ok, ťuk ťuk, snad to do léta zvládnem.

Vendy, gratuluju k dalšímu spavému dítěti, ty si to umíš zařídit :-) Minulé léto jsem byla pořád jak těhotná, i mě pouštěli sednout, teď už se to konečně lepší tak vydrž.
22.5.2007 13:10:44
omlouvám se za překlepy chtěla jsme to po sobě překontrolovat ale prsty byly rychlejší:)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 7994  [Dalších 6374 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.