| Ronda | 3303 |
|
|
8.5.2007 13:22:01
Ahoj holky,
nejak nestiham, obcas vas stihnu precist, ale to je tak vse....kluci ted maji docela hodne krouzku, tak je to takovy ten spravny kolotoc, ale hodne je to bavi a tim padem me taky:-) Nevim po jake dobe jsme vyrazili i my s m...do kina a na veceri, bylo to uzasne relaxacni, sli jsme odpoledne, protoze stale jeste kojim a bez mojeho mlicka by Elli asi neusnula. Au-pairka to i se trema detma zvladla skvele, takze jsme po dlouhe dobe narazili na tu pravou:-)My jsme pak jen prisli domu, uspali deti a ja padla, neb jsem si dala vinko a na to uz jaksi nejsem zvykla:-) Alex se taky neustale pta, kdy bude mit narozeniny...minuly tyden jsme spolu byli na nakupu hracek a mirne jsem si vytipovala darky k narozeninam, ale nejaky ten hlavni mi jeste chybi.... LI drzime palce! Vendy tobe taky, story dobra:-) |
| Mammita | 25947 |
|
|
8.5.2007 7:19:58
Ahoj holky!
Vendul, story dobrá. Pořád myslím na to jestli už... hlídám telefon a po zapnutí pc koukám sem. To s Matyldou je mi líto, snad s tím zubem nebudou trable, ale koneckonců - ještě že to dopadlo tak. Jajdi, trošku mi děsíš. Maty sice váhově není drobínek, ale na výšku má tak těch 96 cm, takže taky nic moc. Ale já doufám, že jsou kluci ok a budou prostě všechno dohánět v pubertě... Lí, jsem ráda, že dělá Daneček takové pokroky. Vše ostatní doženete cvičením. A až budete doma, tak se Sonička jistě zase vrátí zpět do svých kolejí. Asi to bude trvat, než přijme nové okolnosti, ale Vy to zvládnete. Dneska je teda pekelně hnusně. To už je výzva k většímu úklidu :o). Maty se mi zítra vrací z výletu, tak ještě podělám co je potřeba. Všem Květňulátkům přeji vše nejlepší, hlavně zdraví a pohodu. |
| Lí | 12157 |
|
|
7.5.2007 20:59:32
Vendy - matylda je klasik, po mamince :) nebo po tátovi?
jajdi - držíme mIlánkovi palečky ať je brzo fit! Sonička to nese relativně dobře. teda.. jaks e rto vezme. když odsud odjíždí bývají slzičky, včera už bylo - já cci maminku domů hned teĎ, Danielka necháím ev nemocnici... minulý týden ještě chtěla domů danielka i maminku. no vysvbětlujeme, snažíme se vynharzovat.. ale je to moc složité. I mně je po ní pekelně smutno. Je u babiček, hlídají kamrádky, hlídačky, táta.. každý se můýže přetrhnout aby se ona měla dobře. takže mi ji krásně rozmazlili. Taky její režim a všechny návyky jsou tytam. Bude to dvojnásob těžký návrat domů... ale myslím, že to zvládneme. že budeme tak rádi že jsme zase spolu že nějaké zlobení nám snad ani nebude vadit :) Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
7.5.2007 18:41:54
holky tak po story s nácvikem evakuace, další nevím jest-li jsme správně napsala že jsme tam Matyldu nechala ( byli tam děda, strýcu a další známý a spousta dětí) tak my jí dneska dopoledne přivezli s polovyrženým zubem má ho tak o 70 % posunutý dozadu , nateklý ret a vypadá příšerně,a le je v pohodě . Dneska jsme absolvovali rentgen u zubaře ( normálně bezbolestná záležitost na 2 minuty ) my tam strávili 2 hodiny v kuse nekecám, u nás neskutečný strach z doktorů , nikdo nebyl v bílým a stejně prostě ne po 2 hodinách vítězství a vyfotografování zubu , nqaštěstí to odnesl jen ten první jeden zub ty druhé nejsou poškozené bohužel prý nemá cenu něco s tím dělat a Maty trápit vytrháváním tak má parádní křivej zub a budeme čekat až vypadne. No prostě je nikdo neuhlídá ty drobečky,a le zaplať pánbůh že to dopadlo jenom takhle.
Všechny zdravím a taky všem květnulátkům přeji vše nejlepší:) Jsme zvědavá jest-li se mi splní ten termín 10.5. porodit stejně jako před 3 lety:).).) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
7.5.2007 18:17:01
Jajdo, hlavně, že jste si oslavu užili! Ta růstová problematika je vhodná řešit co nejdříve, protože těm malým klukům se brzy uzavírají kostní buňky a nerstou a pak už je na cokoliv pozdě! takže Dvojnásobně vážící Bruno :-( drží Milánkovi palce!
Vendy, tak to byli pěkně posraní poslíčci...hlavně ,že už jsi zase ok...prostě takový nácvik evakuace :-D! Lí, taky ať vše klape, ale že čekaly, kolik vydržíš, to je teda taky metoda :-O? |
| jajda | 12358 |
|
|
7.5.2007 17:16:24
Všem květňulátkům přejeme k jejich třetím narozeninkám vše nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a pohodové rodiče.
My už máme za sebou narozeninové oslavy, bylo to fajn, Milánek dostal spoustu nových hraček, tak zase může řádit. Taky máme za sebou tříletou prohlídku u doktorky, Ta tak dobře nedopadla - dostali jsme doporučení k vyšetření na endokrinologii :o(( Ve třech letech má Milda 91 cm a 10,2 kg :o(( Jsem moc zvědavá na to, co nám řeknou, prý nás čeká spousta různých vyšetření. Kristýnka má proti Milánkovi ve třech měsících přes 5 kg - to bude dvojka :o) Vendy, ten výlet byl super :o)) Aspoň jste si to natrénovali. Je to pořád lepší jet dřív, než aby jste to nechávali jako já na poslední chvíli, s tím, že času je dost. Ještě, že máme porodnici na druhém konci města, jet někam dál, tak porodím v autě :o)) Ale máš můj obdiv, takhle výletit před porodem, já měla takové křeče v tříslech, že jsem se bála chodit někam dál, abych sebou někde nešvihla. Lí, držíme vám všechny palečky co máme, aby jste to zvládli co nejlíp. Však on si Danielek ten nešťastný start do života vynahradí. Hlavně, že už je z inkubátoru venku, to je hned veselejší zprávička. Uvidíš, až vás pustí z nemocnice, tak bude líp. Co Sonička, jak to snáší, když si tak dlouho v nemocnici? Danul, si dobrá. Nenech se odradit a pusť se do toho. On ten stav je skoro všude stejný. Školek je málo, přitom se rodí čím dál víc dětí a nikoho to nezajímá. Já kdybych šla letos do práce, tak bych musela vozit Mildu do školky nejspíš na druhý konec města, protože mi ve školce kousek od nás řekli, že mi od září do května nemůžou držet místo a zase na druhou stranu mi ho nemůžou vzít dřív, než mu budou tři roky. Prý když budu chtít, tak mám zkusit objet všechny školky ve městě, jestli mi ho nevezmou někde jinde. |
| Lí | 12157 |
|
|
7.5.2007 17:15:58
Vendy - moc hezké :o) jsi mě rozesnála. je ti to vážně podobné...
Jinak daneček dnes prvně pil z prsu, máme povoleno jen 2x denně.. ještě ho to moc unavuje. Každopádně ve středu pů§jde ke mně na pokoj (doufám), pak nás snad za pár dnů pustí domů. Patrně ještě doma budu na střídačku krmit z flašky a kojit, než danielek nabere tu správnou chlapskou sací sílu... No na pokoj mi v noci přivezli další spolubydlící, opět romku. to už jsem nevydržela a šla naznačit sestrám ře už si ze mě snad dělají prdel :o))) a sestry - no my jsme čekali kdy příjdete.. takže dnes jsem se stěhovala na jiný pokoj, nikomu z personálu tio nepřišlo nějak rasistické, spíš mě všichni chápali.. No byl to teda zážitek Lí |
|
|
6.5.2007 19:58:44
tak jsem vám to sem omylem vložila 3 krát aby se to tu trochu rozpoutalo:):) no snad se na mě nezlobíte.
|
|
|
6.5.2007 19:51:20
nazdárek děvčata tak za prvé Lí držím pěsti a Danul jsi hvězda že se takto staráš fakt klobouk dolů ostatní matky jen hudrujou a žádná kace:)
a musím vám povyprávět své včerejší story. Jeli jsme s našima známýma na výlet do Filipovi Huti že to je tak 1 hodiny cesty od porodnice tak že to dyžtak dojedeme. Takže pohoda jedeme tam a po 2 hodinách povídám manželovi hele neříkal jsi že cesta trvá jen kolem hodinky??? No po 2,5 hodinách jsme dorazili do penzionu, hnusné počasí ale příjemná hospůdka :) S Matyldou jsme vyrazili do lesa velký zážitek v pláštěnkách:) Večer mi začalo tvrdnout břicho tak jsme si šla s Matyldou lehnout už ve 20 hodin manžel že jde zapít prohru ze slovákama, ve 23 hodin jsme se vzbudila neskutečným průjmem a začala zvracet ( ještě upozorňuji, že první porod začínal stejně) takže ještě vydržím v( upozorňuji ještě že jsme se v 1 hodinu nechala vyšetřit mým manželem který říkal že zatím to nevypadá ,ale žo to může přijít každou chvíli) 1.30 jsme se rozhodla že už se to rozjíždí vzbudila sousedy že jim tam necháme Matyldu a my s manželem vyrazili směr Plzeň po půlhodinách jsme zastavovali a já si odbíhala s vždy tím otvorem kterým to šlo ven. Přijeli jsme do Klatova jako když mávne kouzelným proutkem se mi udělalo strašně dobře a pohoda takže jsme kolem 3 byli doma já si v klidu šla lehnout a ráno jsme se probudila jako nový člověk vůbec ani náznak blížícího porodu .(prostě parádně se rozjely nervy jest-li to stihnem nebo ) Bohužel jsme rozpoutala peklo ohledně mých známých kteří , že mi všichni volali ráno jak a jestli už je Jono na světe. No prostě jsme manželovi udělala noční cvičení a zvládl to:) jsme zvědavá co mi řekne až to bude opravdu a to si řeknete druhorodička a manžel porodník a stejně blázním a hysterčím hihihi tož jsme se musela podělit o zajímavý zážitek z noční jízdy kontrakce byly slabé ale i tak v autě zajímavé |
|
|
6.5.2007 19:49:30
nazdárek děvčata tak za prvé Lí držím pěsti a Danul jsi hvězda že se takto staráš fakt klobouk dolů ostatní matky jen hudrujou a žádná kace:)
a musím vám povyprávět své včerejší story. Jeli jsme s našima známýma na výlet do Filipovi Huti že to je tak 1 hodiny cesty od porodnice tak že to dyžtak dojedeme. Takže pohoda jedeme tam a po 2 hodinách povídám manželovi hele neříkal jsi že cesta trvá jen kolem hodinky??? No po 2,5 hodinách jsme dorazili do penzionu, hnusné počasí ale příjemná hospůdka :) S Matyldou jsme vyrazili do lesa velký zážitek v pláštěnkách:) Večer mi začalo tvrdnout břicho tak jsme si šla s Matyldou lehnout už ve 20 hodin manžel že jde zapít prohru ze slovákama, ve 23 hodin jsme se vzbudila neskutečným průjmem a začala zvracet ( ještě upozorňuji, že první porod začínal stejně) takže ještě vydržím v( upozorňuji ještě že jsme se v 1 hodinu nechala vyšetřit mým manželem který říkal že zatím to nevypadá ,ale žo to může přijít každou chvíli) 1.30 jsme se rozhodla že už se to rozjíždí vzbudila sousedy že jim tam necháme Matyldu a my s manželem vyrazili směr Plzeň po půlhodinách jsme zastavovali a já si odbíhala s vždy tím otvorem kterým to šlo ven. Přijeli jsme do Klatova jako když mávne kouzelným proutkem se mi udělalo strašně dobře a pohoda takže jsme kolem 3 byli doma já si v klidu šla lehnout a ráno jsme se probudila jako nový člověk vůbec ani náznak blížícího porodu .(prostě parádně se rozjely nervy jest-li to stihnem nebo ) Bohužel jsme rozpoutala peklo ohledně mých známých kteří , že mi všichni volali ráno jak a jestli už je Jono na světe. No prostě jsme manželovi udělala noční cvičení a zvládl to:) jsme zvědavá co mi řekne až to bude opravdu a to si řeknete druhorodička a manžel porodník a stejně blázním a hysterčím hihihi tož jsme se musela podělit o zajímavý zážitek z noční jízdy kontrakce byly slabé ale i tak v autě zajímavé |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.