| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 7994  [Dalších 6314 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
6.5.2007 19:49:04
nazdárek děvčata tak za prvé Lí držím pěsti a Danul jsi hvězda že se takto staráš fakt klobouk dolů ostatní matky jen hudrujou a žádná kace:)
a musím vám povyprávět své včerejší story. Jeli jsme s našima známýma na výlet do Filipovi Huti že to je tak 1 hodiny cesty od porodnice tak že to dyžtak dojedeme. Takže pohoda jedeme tam a po 2 hodinách povídám manželovi hele neříkal jsi že cesta trvá jen kolem hodinky??? No po 2,5 hodinách jsme dorazili do penzionu, hnusné počasí ale příjemná hospůdka :) S Matyldou jsme vyrazili do lesa velký zážitek v pláštěnkách:) Večer mi začalo tvrdnout břicho tak jsme si šla s Matyldou lehnout už ve 20 hodin manžel že jde zapít prohru ze slovákama, ve 23 hodin jsme se vzbudila neskutečným průjmem a začala zvracet ( ještě upozorňuji, že první porod začínal stejně) takže ještě vydržím v( upozorňuji ještě že jsme se v 1 hodinu nechala vyšetřit mým manželem který říkal že zatím to nevypadá ,ale žo to může přijít každou chvíli) 1.30 jsme se rozhodla že už se to rozjíždí vzbudila sousedy že jim tam necháme Matyldu a my s manželem vyrazili směr Plzeň po půlhodinách jsme zastavovali a já si odbíhala s vždy tím otvorem kterým to šlo ven. Přijeli jsme do Klatova jako když mávne kouzelným proutkem se mi udělalo strašně dobře a pohoda takže jsme kolem 3 byli doma já si v klidu šla lehnout a ráno jsme se probudila jako nový člověk vůbec ani náznak blížícího porodu .(prostě parádně se rozjely nervy jest-li to stihnem nebo )
Bohužel jsme rozpoutala peklo ohledně mých známých kteří , že mi všichni volali ráno jak a jestli už je Jono na světe. No prostě jsme manželovi udělala noční cvičení a zvládl to:) jsme zvědavá co mi řekne až to bude opravdu a to si řeknete druhorodička a manžel porodník a stejně blázním a hysterčím hihihi tož jsme se musela podělit o zajímavý zážitek z noční jízdy
kontrakce byly slabé ale i tak v autě zajímavé
Danula&Klárka&Toník 19069
6.5.2007 19:33:33
Lí, budu na vás zítra myslet a držet vám všechny palce.

Holky, já mám hlavu jako pátrací balón. Školka mě teda dostává. Bude to běh na dlouhou trať s velmi nejistým výsledkem. Petice je jen počátek, horší bude jít s kůží na trh - na zastupitelstvo a tak. Mám obavy, že při mentalitě zdejších lidí (hlavně se do ničeho nenamočit a nikoho si nenaštvat) v tom zůstanu sama. Ale aspoň budu mít dobrý pocit, že jen nesedím a nečekám, co se stane...
Papa.
12157
6.5.2007 19:08:02
ahojky,

Danul - stejně jako míša, jen púodepisuju a taky koukám že podepisuju skoro to co Míša, až na to alej, to se ke mně nedostalo :)

Danielek dnes opustil inkubátor, je o poznání spokojenější a já také. Můžu jej přebalovat, krmit z flašky a můžu si ho hlavně pochovat a mluvit na něj. on ze mě ne a ne spustit oči a je krásně blažený. Neuroložka mi ale nařídila moc ho nestimulovta... tak se to ve mě pere... zítra čekáme neurologické vyštření číslo 2. Mám maličkou dušičku neb se bojím co se zase dozvím. Je fakt že danielekněkteré věci prostě dělá podivně.. třebas kroutí tak podivně ručičky. ale jen někdy. tož nevím.

Jo a mám prima spolubydlící.. je taková snědá :o( doufám, že ji zítra dorazí navštívit celá její familie. vrrrrr

Beruška9 19102
6.5.2007 17:44:48
Danulo, zkušenosti mám pouze s podepisováním, naposledy jsem podepisovala proti vykácení aleje v parku a taky proti Paroubkovi na netu a proti kouření na veřejnosti :-D! Držím palce, ať to vyjde. Bez školky bych byla na palici.

Lí, jsem moc ráda, že je Daneček lepší! Ulevilo se mi.
Danula&Klárka&Toník 19069
6.5.2007 9:33:36
Lí, tak to vypadá na pomalé, ale jisté zlepšování, to je dobře. Jen nic nezakřiknout.

Holčičky, nemáte některá zkušenost s psaním peticí?
Kromě moře práce, kterou mám, řeším ještě odvolání pro mateřskou školu a sepisuji petici za zvýšení kapacity místní MŠ. Podporu mám v maminkách odmítnutých dětí (minimálně 17) a myslím, že najdu i řadu dalších. Letos se má v naší malé vesnici (cca 650 obyvatel) narodit 12 dětí. Od roku 2004 se jich narodilo 21 a to je Tonda 13 v pořadí (narozen 08/2006). Také tu plánují výstavbu nových RD, takže další přísun mladých lidí a dětí a situace bude horší a horší. Už začínám mít docela vážné obavy, že za dva roky, až bude Klárka předskolák a budou ji muset vzít, tak mi nevezmou Toníka, protože prostě bude moc a moc předškoláků.... (většina letošních dětí u zápisu byly tříleté). A to se asi picnu.... Mimochodem - jedna informace pro vás - obec je povinna zajistit předškolní vzdělávání dětí - předškoláků - buď ve své školce nebo sehnat dítěti jinou školku. Naše starostka to chce řešit po svém - má nápad vyloučit malé děti, které nechodí každodenně nebo na celý den :-O. Naštěstí ředitelka školky je ženská rázná a tohle nedopustí. Hrozný je, že školku jde technicky rozšířit - má nádhernou velikou půdu. Nabídli jsem vypracování projektu.
Omlouvám se, že vás tím zahlcuji, ale mám toho teď plnou hlavu a každou radu nebo tip uvítám. Své zkušenosti ráda předám, protože si myslím, že tenhle problém brzy bude všude. A dokud nebudou hodně hlasitě rodiče požadovat řešení, tak se nic nezmění.

Jinak u nás nic moc nového není, práce mám hodně, ale daří se zvládat. Klárka si lebedila u babičky, včera jsme ji vyzvedli. Toník začíná trénovat houpání na kolenou, tak čekám, kdy mi vezme kramle po čtyřech. Začal mi pít ráno UM z hrnku, tak snad pití nějak zlomíme.
hezký den všem. d
12157
5.5.2007 8:22:53
Valeri - oppožděně vše nejlepší :o) hlavně štěstí a zdraví.

DAnielek už skoro celý den dýchá naši atmosferu. snad už bude jen líp. čeká nás patrně dlouhá rehabilitace a cvičení vojtovky. ale věřím, že daneček bude krásný zdravý kluk a za pár let budu jen vzpomínat jakou bojovku jsme si spolu na začátku prožili. držte nám prsty.ještě teda zbývá hromada výsledků a vyšetření, ještě se může objevit spousta ošklivých diagnoz, ale tak jak ho vidím dnes, věřím že všechno bude OK.

holky, všem moc děkuju za podporu. Já na to neumím být sama. potřbuju se vybrečet a cítit že na náýs někdo myslí. Moc mi to pomáhá a tak díky za všechny smsky, telefonáty, chaty, motlitby, za každou myšlenku na nás. moc mi to pomohlo a pomáhá. Děkuj.

Mammita 25947
4.5.2007 8:41:51
Valeri, přejeme Ti hodně zdraví, štěstí a spokojenosti, hodného Davídka a studijní úspěchy.
Adéla a spol.
Mammita 25947
4.5.2007 8:40:45
Lí, Daneček je jistě silnej kluk a já věřím, že to spolu zvládnete! Stále na Vás myslíme.
12157
3.5.2007 21:29:58
ahojky holky,

noo já už jsme vstřebala včerejší výsledky neurologické prohlídky a je mi už na duši trochu líp. Každopádně daneček spále trvá na tom, že by v atmosfeře mělo být 23 % kyslíku. 21 je prej málo. Tož uvidíme jak si zaradí s realitou.

Dnes jsme byli se soničkou a tátou na jednom krásném hřišti, byla to pohoda. užs e moc těším až zase budu v normálním životě... po cestě jsm ešli přes řeku kde jsou kačeny, tak na další návštěvu musím nachystat rohlík a budeme mít jasný program :-)

budu tady ještě tak 10 dnů.. do té doby se snad daneček zbrchá a začne dýchat hlouběji.

Ztaím všechn yzdravím a děkuju za všechnu podporu kteou od vás mám. děkuju moc

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
3.5.2007 21:09:17
Lí držím pěsti strašně moc posílám alespoň vitruální nergii a kdyby jsi něco potřebvala tak neváhej volat kdykoli.
Holky tak včera mi začala odcházet hlenová zátka ale zatím se nic neděje, čekám na ten termín 10.5. ať to mají děti najednou:):):):)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 7994  [Dalších 6314 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.