| Lí | 12157 |
|
|
17.2.2009 9:18:15
Kačí - ráda o vás čtu
Ani už jde do školy? to u nás jde??? Těch aktivit co jsi vypsala to by vystačilo tak pro 3 rodiny Do jaké škloly děti choidí? česky nebo anglicky? asi česky když šlo o ZK z ČJ. Jo? Jsem mimo ))Lí |
| KACI | 6635 |
|
|
15.2.2009 17:06:56
Ahojte holky, po dlouhe dobe zdravim a preji, ať se ze všech nemocí co nejdříve vylížete. My jsme se naštěstí chřipkové epidemii vyhnuli lyžovačkou v Livignu, kde bylo nadherně, ale při odjezdu jsme se zřejmě s manželem přecenili (ráno osm bylo - 24 stupňů) a tak jsme po deseti hodinách cesty dorazili domů totálně nastydlí. Naše děti zřejmě přežijou vše, tu energii jim závidím, není jim vůbec nic, tak zítra pošupajdí do školy a školky, zatímco já si prodloužím dovču a zůstanu v posteli. Naše novinky nejsou nijak překotné, Tomík je pořád sportovní fanda a k fotbalu a tenisu přidal lezení na stěnu a golf, aby trochu vybalancoval tu svoji soutěživost, Anička je typická holčička a miluje balet a veškeré tanečky, malování a zpívání. Tak máme doma veselo
. Já jsem pro změnu v létě začala běhat, spinning ještě jezdím, ale je tam na mne příliš mnoho lidí, při tom běhu jsem jen já a můj ipod . Běhám i ve sněhu, objevila jsem nesmeky, kdo jste podobně postižen, doporučuji, neklouže to ani na ledu. Zakoupila jsem jedny pro sebe a druhé pro babičku . Ani minulý týden absolvovala první školku v přírodě, dostali jsme 3 krásné pohledy a díky sněhu si to moc užila. Tomíka příští týden čekají zkoušky z češtiny, tak jsme dnes opakovali vyjmenovaná slova a prvouku. Jako jelen koukám, že se učí skoro to samé co my :-(. Čekala bych větší pokroky. Anička jde v září do Tomíkovy školy, tak je konečně budu mít všechny po těch letech v jedné instituci a ráno mi odpadne hodina cestování. Už se na to docela těším. Mějte se a brzy zase navi . ![]() |
| Lí | 12157 |
|
|
14.2.2009 21:21:21
já sem už ani moc nekoukala a tady zase pár příspěvků
![]() Vendy - zasloužíš si přsně takový relax. moc ti to přeju a samozřejmě ti to závidím ))) co ti zajíčci na sjezdovkách? jsou jichhoufy?Míšo - no píše se to i v moudrých knihách že kojení by to chytit neměli. Tak držím palec aby to tak bylo a Gary zůstal OK. Ať už nemoci pominou! Kačabko - gratulůace k ukončení rozvodových peripetií. 4 kg vyběháš v práci a kolem dětí - nestíhání dětís e obávám, ani jedno z nich totiž nejde moc ošidit. Co u nás? danielek dostal brýlky a stal se zněj jiný člověk...naráz dospěl a je jiný než byl. Vůbec ho nenapdalo si brýle sundávat, naopak je nechce sundat pomalu ani na spaní a ráno se jich hned dožauje. Má heje teda zatím dva dny doufám že ho to nadšení nepřejde. Soničkaje neustála zahklleněná a zakašlaná, se jí to pořád vrací. ať už je jaro!!! Lí |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
14.2.2009 19:55:51
ahoj
Vendy- tiše závidím, užij si to! Míšo- jak probíhají neštovice u Bruna a co bráchy, chytl to? taktéž znám jen případy, ač sourozenci kojeni dostali od starších sourozencu Kačab- garatuluji? k rozvodu, 4 kg na Tbě nejsou určitě vubec vidět, ne tak už u mne. děsím se toho, až někdy nastoupím do prac procesu že na děti nebudu mít žádný čas, zatím se snažím si jich užívat, začala jsme chodit s Jonáškem na cvičení, byl nadšen, nejdřív koukal s pusou od uch yk uchu, pak lítal po herně, trošku cvičil ae hlavně si pokžadé mohutně zatleskal, dělá mi radost. Klárka je šikovné, ale jen když chce, stále bojujeme s žárlením a nepujčováním věcí apod.Třeba se to někdy naučí, co myslíte? ![]() Nebyli bychom normální, kdyby se nám nemoci vyhýbaly, dnes v noci zvracel radek i Joník, snad to my ženy ustojíme, kéž by!! Už s enám ten před stěhováním krátí, začínám být docela nervozní ![]() mějte se a piště! Adel, Lidko, Vaeri, Lí....no dyt víte kdo ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
13.2.2009 21:42:53
nazdarek zensky zdravim z Rakus vydala jsem se na damskou jizdu .Pocasi sice nic moc snezi a fouka a je mlha,ale ta pohodicka si jezdit podle svyho vstavat si kdy chcete a mit pripravenou snidani stoji za to. Vsechny zdravima posilam pozdravy ze zasnezeneho kopce
|
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
10.2.2009 9:31:05
Miško,
slyšela jsem totéž s neštovicemi, ale v okolí neznám jediného kojence co by ustál neštovice sourozence, viz. Šárky holky. My také stále zápasíme chorobami, minulý týden jsme byli na alergologických odběrech, alergoložka oběma nasadila bronchovaxom, výsledky odběrů budou příští týden, doufám že nic dramatického. Ve vzduchu visí odběr nosních mandlí, o čemž nejsem přesvědčená. V Praze do rána napadl sníh, ale už zas prší :(. Kroužky: toto pololetí Linda začíná chodit na plavání, přeplave půl bazénu na šířku, skáče z bloků a jezdí sama na tobogánech (Nikýs nejradši ve whirpoolu:)). Jednou Lindu s Honzíkem odchytil plavčík, že jsou tobogány od 12ti let o Honzík mu řekl, ať neprudí, že je n a těch cedulích ,,na vlastní nebezpečí". Taková jsem matka (s Nikýsem ve whirpoolu :)). Honzík začal s ping pongem. A já? Přibrala jsem 4kg a jsem konečně rozvedená, dost děti nestíhám, Honzík jezdí za mnou do práce dělat úkoly, nic moc, ale lepší než ho nemít pod kontrolou celý den |
| Míša. |
| • |
8.2.2009 23:34:11
Ty nemoci jsou opravdu k uzoufání, sotva jsme se vylízali ze šílené kašlobličky, která nás skolila všechny, kromě kočky, tak jsem dostala tu hnusnou chřipku vč. 40 teploty, to bylo v úterý, ve čtvrtek byl Bruno nějaký divný, v pátek přijel ze školky s neštovicemi, Edgar měl dneska horekču 38,5, tak jsem zvědavá, jestli se z toho vyklubou neštovice (neměly by, četla jsem, že kojené děti matek, které měly neštovice, se mají malou šanci nakazit od nekojených sourozenců) anebo ta chřipka.
Napadlo tak 20 cm sněhu, ochladilo se, snad to skončí mrazy, aby ty viry a bacily pomrzly. |
| Lí | 12157 |
|
|
30.1.2009 9:17:08
Vendy, tak to mme podobné. Jneu nás dle CRP nejde o bacila ale jen o vir, tak soňa vyfásla spiropent na uvolnění průdušek, měla kašel který na poslech děsil i mě. dany má to co ona jen to líp zní. no k tomu rýmují, což u soni jde, ale u danyhoje to fakt ještě sranda, už aby se naučil smrkat. jsme doma už týden a pomalu tu zaíčná vládnouit ponorková nálada. Táta do večera v pr... No takže u nás jako u Vendy, když už je nejhůř pouštíme DVD, dokonce připouštím dvojté sledování kouzelné školky (odpo i ráno) - tento týden to jde, je tam Michal
Soni školka neskutečně chjybí, ale mám obavu že jak vyzdraví tak příjde chřipková epidemie.. no myslím se do školky tak ještě 14 dnů nepodívá. Nevím jak tohle budu řešit až budu v práci? nechci se dočkat jako některé mé kamarádky toho, že jim učitelky natvrdo řeknou, že to dítě je nemocné a bez lékařského potvrzení ho tam už nemají vodit. Lí To jen tak poránu ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
29.1.2009 13:41:29
no tak na rychlý průběh to nevypadá , ode dneška mají oba dva ATB kvůli nálezu na průduškách takže minimálně ještě týden to už nevím co budem dělat .JOny je nepříčetný chce ven a nebo nosit a nosit a jezdit na motorce což je odcela fajn při léčbě:):):) Maty by vydržela u dvd klidně 14 dní v kuse:) maximálně ještě k tomu pastelky:):)) No nic tak se tu mějte a hlavně zdraví
|
| Tomulinka | 76373 |
|
|
28.1.2009 20:10:30
Ifčo pošli mi tedy něco na mail .Albi se jmenuje Alžběta.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.