| Lí | 12157 |
|
|
19.2.2009 13:16:14
Kačabko - brýlky jsme zkoušeli asi jen troje, výběr je velký i v mini velikostech, dnes už nosí brýlky i půlroční děti když je potřeba. Zkoušení bylo OK? až na to že dany už byl púřetažený, tak mu to píš bylo jedno. Má je za ouška, žádný špagátek ani gumičku kolem hlavy nemá. dám fotku do alba
![]() Gratuluju k anbídce práce na míru. super že ti vychází tak hezky vstříct. budeš mít víc času i na děti a dopracovávat můžeš až usnou. co už? Ad škola - no já si docela umím představit že by soňka šla už do školy, asi by na to měla, ale tak nějak je mi to líto můjtáta říkává vždycky když vidí prváky jít s kytkou do školy prvního září - chudáci! odteď už budou celý život něco "muset". a je to fakt, prostože my berem školku zatím dost volně, dnes tam třebas soňka došla až v 9 jindy ji vodí M a je tam první oboje jí vyhovuje vstává dle nálady. Jinak teda sonička byla víc jak 3 týdny doma a musím říct že už mi hrabalo. Mé děti jsou nějak moc náročné či co, jsme is prostě přes den nestihla chvilku dáchnout. Vůbec netuším jak to pořeším o prázdniinách? Dnečka mám zapsaného na další školní rok už ve školce sice jen duben-červen 2010 ale ta jistota že má místo je super. Ifčo - na baráček si zvykneš, dáýchne na tebe prostor, svoboda, dětise budou mít kde vylítat a nepolezou ti po hlavě, bordel se bude líp uklízet protože bude víc prostoru kam to nahrnout.. věř tomu, po první grilovací párty budeš to místo milovat My se teda stěhpovali jen do většího bytu ale myslím, že jsme si zvykli rychle, horší to bylo pro soničku, ona prostě byla tam zvyklá a je hrozná cíťa. Byt se jí líbil, pokojíček milovala okamžitě ale večer vždycky chtěla jít spát "domů" i to přešlo a už ani neví že jsme dřív bydeli jinde. Lí |
| Míša. |
| • |
18.2.2009 22:47:22
Učení je v angličtině a nastoupil po druhém roce, takže to fakt ještě barvy ani počítat neuměl.
|
| Míša. |
| • |
18.2.2009 22:46:21
Ifčo, Gary je bez neštovic, Bruno je 15 den po výsevu, tak uvidíme.
V domě jsme si zvykli asi za hodinu, děti teda dřív, tak za pět minut. Jakmile bruno pokreslil stěny, bylo to už jenom naše. Moc jsem se na dům těšila, takže žádný problém po přestěhování nebyl. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
18.2.2009 22:45:52
Míšo- v angl MS vubec nemluví česky?Byrvy a počty s ejistě naučil ještě před nástupem do MS
![]() |
|
|
18.2.2009 22:43:42
Míšo- je to pech, ale po neštovicích kdy je tělo oslabené vždy následuje další
![]() co Gary a neštovice? Klárka umí naštěstí barvy a počítata v CJ i AJ tak su v klidu ![]() U nás stále sněží, chodníky zasypány, cesty příšerné, cestáři víte co dělají a ani to už nejde odklízet takové množství. Dnes jsem šla vyvětrat děti ven, na saních, je to jediný dopr prostředek který jakž takž projede po komunikacích Míšo- za jak dlouho jset si tak nějak všichni zvykli na bydlení v domečku po přestěhování? Já z toho mám vítr a už na mne jdou pomalu depky, no cítím se jao starý strom který vyrvala vichřice i s kořeny a oni ho poak chtějí znovu zasadit zda se chytne. Mám obavu jak to zvládne Klárka, ale děti to většinou zvládají lépe jak rodiče ![]() chceme to stěhování směřovat už na duben, no snad vše stihnem a hlavně pokud možno v klidu pro všechny... Kačab- bezva pracovní nabídka, hlavně at je ku prospěchu jak tobě tak dětem ![]() |
| Míša. |
| • |
18.2.2009 20:43:28
Tak my můžeme lyžovat klidně před barákem, dneska ani neposypali cestu, měla jsem problémy vyjet i s mým novým tankem.
Bruno se zoavuje z neštovic tak, že dostal anginu, taky moc prima. tak příští týden vyrážíme s Lí jenom s miminama do Bešeńové, trochu se uvaříme v červené vodě. manžel vtipálek se mne ptal, zda si beru lyže. Heh, nevím, co by na to Lí, že bych si zalyžovala a ona se topila se dvěmi opicemi v bazénu. Ani školou poviná mne teda taky dostala. Musím naučit Bruna barvy a počítat česky, aby prošel vyšetřením školní zralosti, to jsou ty plody anglické školky. Doufám, že jste všichni relativně zdraví, ta viroza, co teď řádí je únavná, několik dní vysoké horečky a nic, nakonec jen rýma. |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
18.2.2009 16:03:13
Ahoj holky,
doufám, že nebudu chválit dne před večerem, když se Vám tu pochlubím, že se mi nabídlo řešení pracovní doby a absolutního nestíhání dětí. Dostala jsem dnes nabídku z obchodního odd. na pozici ACM junior s tím, že budu 4hod v práci a zbytek ,,home office". Tím by se vyřešily všechny moje starosti, kdy, kdo vyzvedne děti, kdy s nima půjdu k Dr., kdo Honzíka odveze na zápas... Držte mi palce, abych to zvládla, na té pozici je té práci hrozně moc, takže to budu řešit ponocováním. Vendy, super zájezd :), jsem ještě letos nelyžovala, ale pojedu v březnu na 4 dny do Rakouska bezdětná, tak se moooc těším a mám už objednanou 5dní dámskou jízdu v květnu na kola a beru i kolečkové brusle :). Lí, jaké bylo vybírání brýliček? Je velký výběr, má je Dany na gumičku nebo je tak za ouška? Nedivím se, že je z něj úplně nikdo jiný, představ si jak asi dřív viděl, resp. neviděl :(. Kačí, Livigno miluju:). A před tebou smekám o nesmekách jsem nikdy neslyšela):D , jak píše Vendy... taky s během zápasím, cítím uspokojení jen z toho, že jsem se totálně vypotila a utavila, ale určitě ne z pohybu jako takového. Zkoušela si také lezení, když chodí Tomík? Úplně tě vidím na té horolezecké stěně:). Ty jo, ty už budeš mít obě dětičky školou povinná, jak se těší Aní? Mějte se K |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
17.2.2009 22:55:34
nazdar ženský, tak jsem zpátky z relaxu bylo to super, dala jsem si tedy parádní jízdu autem, kdy jsem jela serpentýny 30 km s půlmetrem čerstvě napadaného sněhu a jela jsem to hodinu a půl:) ale zase ten prašánek na sjezdovce byl úžasný:):) Děti to tu zvládly levou zadní, stejně tak jako tatínek, jen ještě zítra musím douklidit další pokoje:):)
dovyprat všechny věci:)Kačí jsi dobrá s tím během ,ale popravdě ten mě prostě nebaví:) na mě je to moc rychlý a hlavně blbě se u toho kecá hihihihi No a těch aktivit nechápu jak to vše zvládáš já mám problém s pár kroužkama co máme:):)Jinak Maty je stejný tip co Ani, růžová je nejhezčí , panenky, víly a princezny :) a oblíkání je pro mě za trest:) ale teď v zimě naštěstí pochopila, že nejde chodit pořád v sukni:) \do livigna jedeme za 3 týdny neskutečně se tam těším už se těším až budu brázdit s Maťou červený a pak si dáme bormbardino na Motolinu:) \ifčo kdy že se budete stěhovat ???? A joník je pašák jak už hezky chodí do schodů to Jony nezvládá ten stále do schodů leze po 4 ale já jsem radši:):)horší je, že chce lyžovat jako Maty a nestačí mu jen ty lyžičky na chození a nedej bože, že uvidí jak si nandavám fošnu ,to chce taky hned zkusit:):) je to pěkný vzteklina Lí to je super , že Dany nemá problém s brýlemi -držím stále pěsti Jinak kdo chcete mrknout na nové fotečky, tak je mám na rajčeti, http://matyjony.rajce.idnes.cz/ |
| KACI | 6635 |
|
|
17.2.2009 15:02:13
Lí, Tomík chodí do anglický školy, ale mají 3x týdně češtinu a dělají tam v pololetí a na konci roku srovnávačky a dostávají pak i české vysvědčení (k tomu psanému anglickému reportu). Anička jde do stejné školy, proto začíná dřív. Už měla jít loni do reception, ale chtěla jsem jí ještě rok nechat ve školičce. Když jsme bydleli v Londýně, tak Tomík šupajdil ve 4,5 už do školy :-(.
Těch aktivit zas tolik nemáme nebo je máme rozložené , když čtu, jak tu jezdíte na kole, bruslíte a plavete, tak vás obdivuju! Bacily: brutálně mne zkolila chřipka, tak se léčím v práci, přijde mi, že je tu větší klid než doma. Holky, psala jsem Vám, že máme od léta kočku? Našli jsme ji o prázninách u babičky, byla chudinka vychrtlá, hladová, promočená, tak jsme ji ošetřili a už nám zůstala. Anička jí miluje a když byla na školce v přírodě, tak se ji prý nejvíce stýskalo po Peanut . Mějte se krásně !![]() |
|
|
17.2.2009 10:33:03
kači- ahoj, téda vy jste akční, děkuji za nabídku běžeckých bot, ale já kdybych se rozběha tak je asi po mě
kde jsou ty časy kdy jsem aktivně a pravidelně sportovala já jen tak trošku posiluju ruce, 4 patro mi s Jonáškem dává zabrat, ale už se snaží chodit nahoru sám![]() nebyli bychom normální kdyby se nám vyhly bacily co lítají vzduchem, takže jsme postupně všichni chytli blicí virozu, začali naši chlapi z pátku na sobotu, Klárka problila včerješek, mě bylo zle ale ustála jsme to asi díky preventivní dietce, endiaronu a probiotikům, trvalo to naštěstí u všech jen jeden den ale i tak nesnáším ![]() sněhu máme snad více než by muselo být, je poarádní zima, tak jen co se vzmátoříme vyrážíme k zimním radovánkám mějte s efajn P.. Lí- nahod fotku danyho v brýlkách,špatně vidí nebo mu ujíždí očičko? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.