| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
2.5.2007 6:11:31
Lí, držíme palce.
Toník a já jsme měli dnes budíček v 5 hodin. Klárka je u babičky, tak aspoň tu ještě nestraší ona. Na dopoledne jdu s Tondou do práce, odpoledne bych měla pracovat doma, ale spíš padnu a usnu :-). Víkend a svátky jsem si užili, v sobotu ZOO, v neděli jsme se jeli podívat do porodnice na kamarádky miminko, které se narodilo ve středu a pak jsme jeli do Karlína do Světozoru na pohár. Pondělí jsme strávili doma a včera jsme byli u mé sestřenice na chatě - poseděli venku, opekli buřty, trochu se všichni připekli na sluníčku, príma den. Klárka si to užila o to víc, že měla tátu doma. Mějte se krásně. Zatím pa. D a spol. |
| jajda | 12358 |
|
|
1.5.2007 22:05:15
Lí,je mi moc líto, že máte takové problémy s miminkem. Držíme palečky, aby bylo všechno co nejdřív v pořádku a brzy jste byli celá rodina spolu. Je hrůza, že na výsledky vyšetření musíte čekat tak dlouho.
Já jsem se sem zase nějakou dobu nedostala. Už zase marodíme, tentokrát celá rodinka. Začal Milánek jeho oblíbenou virozou, pak Kristýnka no a už marodím i já. Už jsem z toho hotová. Od té doby, co se narodila malá, je to každých 14 dní, co je Milda nemocnej :o( Zítra razíme k doktorce na tříletou prohlídku a s Týnou na tříměsíční. Jsem zvědavá, jak to zvládneme. Milda je poslední dobou hodně fixovanej na tátu, teď máme pár dní krizi, protože je táta v práci :o( Dneska mi tu křičeli oba prckové stereo, Vendy těš se :o))) A co ty a pupík, užíváš si to. Přeju pohodový a rychlý porod a hodné miminko... Ohledně přesunu, já jsem pro, jen se asi nedostanu na chatu, tak mi když tak někdo prosím napište na mejlík, kam se přesunujete. |
| Lí | 12157 |
|
|
1.5.2007 18:30:31
ahojky holky,
děkuju všem za smsky a povzbuzení. Minulý týden to bylo dost zlé, nyní už danielek vypadá líp. Měl zánět hrtanu a na plicích. Teď už je přeléčený, nicméně stále nezvládá udýchat normální atmosferu a musí být v inkubátoru.. když je v klidu udýchá i našich 21% ale když má nějakou akci tak "desaturuje" a musí mu přifouknout kyslíku. Dle mudr by to měl do konce týdne zvládnout. Já jí věříma věřím i jemu, každopádně každý neúspěch mě děnsě ničí a každý den kdy nemůžu být s ním je hrozně dlouhý a bolestný. Můžu si je pohladit.. můžu na něj občas mluvit.. zítra budu mít asi krizi, protože jej uvidím v 16 a pak až ve 22 hodin. mezi tím se děti na IMP koupou, převlékají, váží, poředávají se služby... bude to moc dlouhý den. můžu sice volně dělazt co chci, jsme tu jako na hotelu, ale venku je chladno a do města se mi moc nechce. co tam taky? Jsme mírně vydeptaná z marných pokusů o odpojení danečka od kyslíku (jde o pár %, ale i tak..), z toho že nejsou hotová všechna vyšetření a že stále nevím zda bude uplně OK (čeká nás neurologické vyšetření, EEG a také čekáme na výsledky genetiky a metabolických vad-výsledky za 14 dnů až 3 týdny), jsme vydeptaná že nemůžu být se seňou (po té se mi stýská hrozně).. že nemůžu být doma.. Promiňte že i tu tak brečím, ale nemám se kde vyplakat. Piště holky oc noého? co narozeniny našich květňátek? jak je plánujete? jaké plánujete v létě dovolené? co období vzdoru? a co "a proč"? Kdo už zvládá školku? co těhotné maminy? jak zvládá kačabka? a tak všelijak.. jsem zvědavá.. U nás nového nic :-) Krom výše uvedeného.. Sonička je poklad, bráška se jí líbí a už chce aby byl doma. krásně pochopila proč musí být v krabičce a proč musím být s ním tady... Lí |
| Berhu | 33127 |
|
|
1.5.2007 12:20:25
|
| Mammita | 25947 |
|
|
1.5.2007 12:18:22
Lidko, jsem pro :o).
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
30.4.2007 15:01:00
tak jsem se v obou diskuzích snad sjednotila, Lidko pardon za krátkodobou mystifikaci
Klárka má prozatím malý proutěný kočárek a též drandí jak divá, asi se zblázní jak dostane k narozkám velký .Je ukecaná, vzpurná, divoká a milá zároven. |
|
|
30.4.2007 14:18:39
ahojky Lidko
tady Ifča, vzniklo zde nedorozumnění, hlásila jsem se do diskuze říjen 2007 pod jinou ikonkou, tahle bude správná. Já jsem pro pokec kdekoliv jinde, středu ještě připomeň. |
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
30.4.2007 13:35:37
Vendy má pravdu že to tady dost vázne, možná hlavně proto že o sobě nechceme psát veřejně. Co takhle přejít na soukromou diskusi? Navrhuju se sejít tuhle středu večer na chatu a zkusit to na jiných stránkách. Pár grup z rodiny.cz už se takhle přestěhovalo, mj. se tam dá i cokoliv zpětně smazat.
Ahoj Ifčo, všechno nejlepší, doufám že ti ještě můžem říkat Ifčo :-) Danča už chodí sama, hrabe se v písku, staví Duplo, vozí kočárek a je strašně sladká a pěkně tvrdohlavá. |
|
|
29.4.2007 20:29:35
ahojky vespolek,
hlásím se s novou ikonkou, už bylo třeba změnit zimní motiv. Víkend byl celkem náročný, byli jsme v Polsku pro kočárek Klárce k narozkám. Svoje 18tiny oslavím asi až s ní za 14 dní. Dostala jsem koloběžku,dnes jsme trénovali u baráku s Klárkou a zítra vyrazíme,snad budou ty přesuny rychlejší než pěšky.Musím zas trošku nahonit fyzičku. Bříško roste až se děsím jak brzo a na jaké velikosti a váze nakonec skončím.Přes to léto to bude docela náročné. Adel- hezká ikonka Vendy- už se ti to krátí, užívej poslední dny s bříškem A už nevím co jsem chtěla. Dobrou, stále chodím spát se slepicema. |
| Mammita | 25947 |
|
|
29.4.2007 8:17:37
přejeme Ti vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám, hlavně abyste byli zdraví a spokojení, zdravé miminko a pohodový porod.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.