| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
3.5.2007 13:58:33
Li, držíme Daníkovi všechny palce!
Adresu soukromé diskuse najdete v denících. Uvítám vaše názory. |
| Lí | 12157 |
|
|
3.5.2007 9:45:27
děkuju všem, co na nás myslí. Včerejší EEG dopadlo dobře, neurologické vyšetření trochu hůř.. ale jelikož je vše neurčité, nejisté a nikdo nic neví rozhodla jsem se, že budu danielkovi věřit a že to spolu zvládneme. Stále je to stejné. Inkubátor, 23 % kyslíku. Mám nařízeno nechat jej v klidu, ať se uzdraví a nabere sil. tak nosím mléčko a kocháms e jak je krásný. je celý táta, jen v menším provedení. je moc krásný a dle mého púotřebuje jen čas. noi věčně přeci v inkubátoru nebude, že jo? dočkáme se. věřím tomu.
Krásně se mi čte co všechno provádtíte vy a vaše děti. Je krásné ač chladné jaro. Dnes úpů§jdu se soničkou tady někde na hřiště aT taky vypadnu ze špitálu trochu ven. Lí |
| Ludka+Karolinka+Tatiana | 12311 |
|
|
2.5.2007 23:08:08
Drzte sa, je mi velmi luto, ze sa to stalo. Budem na vas mysliet v modlitbach, aby bolo lepsie.
|
| Ludka+Karolinka+Tatiana | 12311 |
|
|
2.5.2007 23:06:16
Ahojky rada by som prisla na chatu, ale uz som zabudla ako sa tam prihlasuje, tak dlho som tam nebola.
|
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
2.5.2007 21:04:44
Otevřela jsem chatu tam co obvykle.
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
2.5.2007 18:51:15
Zdravím po 5 denní MD v Prpaze, kde jsme si s Bruníkem u Oddny skvěle užívali, měli jsme pobyt s plným servisem a programem, prostě super :-)! Díky. Akorát Bruník teď háže jídlo na zem v domění, že kočka je stejný vysvač jako pes a dožaduje se volného pohybu z bytu na ulici, však se dočká :-)!
Břicho roste zdárně. |
| Pastelka | 8872 |
|
|
2.5.2007 12:00:36
myslim na tebe a moc preju, aby bylo vsechno v poradku, aby se nakonec ukazalo, ze to vsechno byl jen nestastny start do zivota. Musi ti byt hrozne, bud statecna... neboj, bude to dobre!
Danielka pozdravujeme a drzime mu palce. |
| Anči&AJ | 12970 |
|
|
2.5.2007 11:20:08
Vsechno nejlepsi k narozeninam!!!
P.S.:Snad si to pamatuji dobre:))ta moje hlava derava:))) |
| Anči&AJ | 12970 |
|
|
2.5.2007 11:18:22
Li, drzime vam vsem palecky, at jste brzo ok a vsichni pohromade!!!!
|
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
2.5.2007 10:02:20
Ahoj holky, mám jen chvililinku, ale už se mi po Vás zastesklo. Lí, moc je mi líto, co teď prožíváte, ale uvidíš, bude líp. Já teď ve srovnání s Tebou řeším takové blbosti, jako jaký kočár vzít do Bulh. na dovču, který prodat, který vrátit,.. jsem strašně nerozhodná. Jinak Vojta má sobtu nar. a Hynek pak ve středu. Vojta je šílený tvrdohlavý mudrlat, vůbec si sním nevím rady, jestli po dobrém, nebo po zlém. Je strašně komunikativní - až moc. Přiletí na neznáme hřiště a křičí na celé kolo "ja jsem Vojta Martínek, jak se jmenuješ?" no a pokud možno na starší kluky, ti si ho ale nevšímají, tak křičí ještě víc...utíká, neposedí. Ale doma by si mohl 4 h prohlížet u knížky. A Hynek je úplně jiný. Mamina Pipina. Stydí se, pěkně si sám vyhraje a teprve teď se trošku rozchodil, to Vojta už dávno běhal. Nezlobte se ale musím končit, zase někdy ahoj
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.