| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 7994  [Dalších 6214 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
5.4.2007 13:02:38
holky pomoc začínám mít doma neskutečné dítě které mě naprosto ignoruje, dělá že neslyší a pokud ano tak se ptá proč s emá obout , proč se musí obléct proč musí jet autem a proč a proč a proč aproč a proč rovna já mám neustále odpovídat POMOC dochází mi trpělivost. Utěšte mě že to brzy přejde ( nejlépe zítra ) neb déle to nevydržím od ráno jsme od ní nic jiného než proč neslyšela. Otázka typu Proč mám k snídani lupínka s mlékem - Protože jsi je chtěla- Mami a proč jsme je chtěla - Protože jsi na ně měla chuť - Mami proč jsme na ně měla chuť - Protože je asi máš ráda a proč je mám ráda- Vrrrrrrrrrrr asi se zblázním ještě dřív než porodím
ze shora se ozývá proč musím ležet v postýlce????- Proč se mi chce spinkat?????
Koukejte mi napsat že jste na tom podobně a že proto už nemáte nervy psát na diskuzy:):):)
12157
4.4.2007 14:18:15
Ifčo - já ti pak písnu, jak sonička bude reagovat na mimi :o) má představu že bude dělat všechno sama, pořád se ptá jestli ho bude přebalovat a oblékat a koupat a já jí furt vysvěttluju že ne, že mi ale může pomáhat a že ho může chovat a zpívat mu.. vždycky když už mám pocit, že pochpil aže ty miminka jen spí, pijou MM a brečí, tak mě vyvede z míry něčím takovým, jako že se mě zeptá, zda ho bude moct houpat ve své houpačce? učit jezdit na kole?? posledně jsme jí vysvětlovala že miminak nejsou osudy když si čurají a kakají do plenek a že je to normální.. tak mi pak po chvilce mlčení řekla, že ho naučí chodit na záchod :o) že mu dá prkýnko a bude ho zachraňovat aby nespadl do WC. Dle všech podobných indicíí ma Soník naprosto jasno co se péče o mimnko týče.

Jinak já mám za sebou včerejší návštěvu porodnice spojenou se schůzkou pediatričkou a musím místní porodnici pochválit (ač je v dezolátním stavu) že personál a jeho řpístup je báječný. Tolerují i potrefené matky jako jsem já, které se ohání porodním plánem a chtějí nabourat jejich rutinnáí návyky. Dokonce se mi podařilo domluvit, že miminku hned po narození nebudou dávat injekčně kanavit (příjdevmi hrozné píchat miminko pár chvil po narození) ale dají mu ho jen orálně. Tak snad to tak i výjde.

Sonička je te´d báječná, odmítá pomoc při oblékání a obouvání, hodně se snaží sama. jen když fakt už nemůže tak si řekne o pomoc. Takže chodíme velmi často ve věcech obráceně či naruby- doufám, že okolí chápe čím to je :o) ona je pyšná že to zvládá sama, tak ji v tom nechávám :o))
Pořád moc kecá, pořád je to "proč?" a "Kdo?, dnes u zubařky sestřičce stihla povykládat že jsme včera byli s dětma a jejich rodiči na pivo a že děti měly tyčinky a brambůrky a že se honili na zahrádce.. no hezký bonz :o) Začala mluvit hezky srozumitelně, takže jí (bohužel?) každý rozumí. No musíme si už holt doma dávat bacha na hubu.

Tož tak :o) TP se blíží, al ezatím se nic neděje, držím pohromadě a cítím se moc dobře (až na bolest kyčlí díky níž nemůžu moc spát).

Mějte s ehezky

Mammita 25947
4.4.2007 9:31:54
Ifčo, to jsou samé dobré zprávy. A neboj, Klárka vše pochopí a bude Ti skvělou pomocnicí. Než se mimi narodí, tak už to bude velká a rozumná holka. Však máš spoustu času na přípravu.
Jedeme ny chaloupku, tak všem přeji hezké svátky a ať Vás nepokaká beránek :o).
Ifča+Klárka 24967
2.4.2007 19:36:36
ahojky,
dnes mám velkou radost, viděla jsme poprvé našeho mimozemštana, hýbal se, plaval, mával ručičkama.Je velký 6,7cm. Jsem ted 11+0. Posléze vložím foto do deníčku, dnes už to asi nedám, jsem za celý den unavená jako pes.
M i K byli se mnou, K nechtěla nejdřív do ordinace že bude čekat sama v čekárně, pak se osmělila a při pohledu na obrazovku vykřikovala- to je muj bráška!! jsme se musela řehtat až se vše třepalo.Ono je totiž pořád stále a všechno její, docela mě tím prudí, havně na hřišti apod.
Valeri, Davídek 5/04 25085
2.4.2007 14:34:15
holky,díky moc za přáníčka :-)
Mammita 25947
2.4.2007 7:46:24
přejeme Ti vše nejlepší k svátku, hodně zdraví, štěstí a hlavně pohody!
Adéla
Ifča+Klárka 24967
1.4.2007 20:12:54
Míšo-díky za odkazy, přečetla jsem se zájmem, zaujala mě ta přirozenost kterou hlásá, u mne to bylo při porodu bohužel vše naopak.Prostě v tu chvíli jedna z mnoha, která musí odrodit.Čím dál víc přemýšlím, že alespon změním porodnici......

Valeri- abych nezapomněla zítra blahopřát k svátku, přeji raději už dnes, hodně zdravíčka a zdravou a spokojenou rodinku.

Hezký večer, čekám na film ale jsem mrtvolná , stejně u toho usnu.
Beruška9 19102
1.4.2007 10:45:20
Adel, nemyslím, že je zase všechno jinak, Odentovy závěry jsou staré i 20 let, jen nejsou dostatečně publikvané a známé...Myslím si, že časopisy jako Betynka spíše produkují medicinky jednodušší a manipulovatelnější doporučení, která příliš nenutí k samostatném uvažování....
Mammita 25947
1.4.2007 8:20:46
Ahoj holky!
Míšo, koukala jsem na toho Odenta a byla jsem překvapená, jak je zase všechno jinak. Příjde mi, že se to hodně liší od všech názorů, co jsou tu běžně dostupné (myslím tím třeba časopisy ala Betynka).
Rondo, Elli je nádherná. Na té fotce jak se směje vypadá přímo dojatě :o)... a ty řasy!
Máme slabší dny, Maty se v pátek a včera počůral, tak snad je to jen úlet a neděje se nic. No ale nemůže být každý den posvícení, že? ;o)
Tak už tu snad máme definitivně jaro. Mějte se krásně.
Beruška9 19102
30.3.2007 17:28:42
Ifčo, dám Ti sem nějaké odkazy:

http://www.porodnici.cz/michel-odent?PHPSESSID=b7caee650c75ef7406d7e230e04a716a

http://www.babyportal.cz/michel-odent-znovuzrozeny-porod

Bruno má změnou času naprosto rozhozené spaní.
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 7994  [Dalších 6214 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.