| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 7994  [Dalších 6204 >>]
12157
30.3.2007 8:26:13
Míšo - odenta závidím!! hned bych šla, ale muselo by to být max v brně..

Ifčo - Odent je pokrokový porodník, ktreý na své klinice už roky provozuje "přirozené porody" a vydal báječnou knihu - znovuzrozený porod. Lékaři by mohli říctt, že jde o metodu "zpět na stromy", jenže on má ohromné výsledky (minimum CS, nástřihů a dětí které by měly po porodu problémy). Bohužel ta klinika není v ČR, není tu ani žádná obdobná.. tak nám, co chceme rodit bezzásahů a v klidu nezbývá než si to vybojovat... Až ti bude líp, pošlu ti pár zajímavých odkazů :o) třebas už jen na doproučení WHO ohledně vedení porodů. Zjistíš, že to co WHO doporučuje se u nás nedělá a to co WHO na základě letitých výzkumů nedoporučuje či vyhodnocuje jako "škodlivé" se u nás provozuje rutinně, hojně a mnohdy na základě metodických pokynů... to jen tak. Odent je sqělý, mrzí mne, že jsem přednášku nemohla slyšet.

Ifča+Klárka 24967
29.3.2007 21:38:23
Míšo- kdo je Odent a čeho se přednáška týkala? Dík
Ifča+Klárka 24967
29.3.2007 21:33:31
ahojky,
Soničce gratulace k svátku, opožděně, ale jsem ted celá jakási "opožděná".

jeden den líp a druhý huře, a už s evážně těším na nával energie-pokud teda přijde neb už jsem vážně vyčerpaná.

Oddny- až doplníš sortiment, dej vědět, objednám si určitě!!

hezký večer, utíkám do postele.
Danula&Klárka&Toník 19069
29.3.2007 17:53:00
Soníkovi také přejeme vše nej.
Vendy, gratuluji k otočení. Mě se to s Klárkou nepovedlo a šla zadečkem napřed :-)))
Dnes jsme byli u zápisu. Podali jsme přihlášku a do měsíce se dozvím, jak to dopadlo. Ach jo.
Jdu krmit Toník, mám připravenou večeři pro zbytek rodiny, nějak nestíhám.
Mějte se hezky. D
Beruška9 19102
29.3.2007 15:29:28
Soničce opožděně všechno nejlepší k svátku! Tím posunem času se Brunovi zase rozhodilo spaní, takže dneska poo nespal, to azse bude prima odpoledne, ještěže jdu na těhotenskou jogu, tak si tatínek užije, mají jet nakupovat...:-)!

Vendy, gratuluju, baterka funguje! bruno se otočil taky hodně pozdě...Odent byl včera naprosto skvělý, hodně mně ujistil v mých závěrech...
Pastelka 8872
28.3.2007 23:39:53
Ahoj holky,
vsechny vas zdravim, koukam, ze se vsichni zapisujete do skolek, no i my jsme byly na zapisu. Dejna okamzite zmizela do sve byvale tridy a tam zvanila s ucitelkou a ja jsem s Bety zatim vystala frontu. Byl to teda hukot a deti se dostavilo fakt hodne, a tak to u nas asi bude boj o mista. Nicmene zatlacila jsem na vsechny paky, takze to beru jako hotovou vec a hned jsem si vybrala oddeleni. Betynce se ve skolce libilo hlavne to velike hriste s piskovistema, velkyma nakladakama a houpackama.
Bety je cim dal vic samostatna jednotka, uz se tolik nevzteka, chodi rychle, zvladne se drzet v autobuse nebo v tramvaji, nebeha do ulice, proste super partak na vylety. A tak jsme skoro kazdy den nekde v lufte, akorat odpoledne musime vyzvedavat Dejnu. Rady bysme se s nekym srazily, kdo nas chcete videt??? ;-)).
Valeri, s Danuskou chodil do skolky chlapecek, ktery ve 3 letech nerekl snad ani jedno slovo. Ve skolce se pak tak rozkecal, ze jsme jen koukali. Takze neboj, ono to prijde a pak budes rada za spunty.
Oddny: nadhera, nadhera!!!! Chci to taky umeeeeeet!
Sonicce mavame a posilame svatecniho hubana.
*Lidka* + 3 11796
28.3.2007 22:40:36
Lí, Soničce přejeme opožděně všechno nejlepší, tak jí to zítra vyřid!

Vendy, gratuluju k přetočení! Vím jaké to je těžké přemlouvání, to jsi spala s baterkou v pyžamu? :-)

Adél včelí medvídci - jsme pustili první díl a T. se hrozně rozbrečel když viděl pavouka (chytil Čmeldu) a nechce o večerníčku ani slyšet.

Taky jsme se byli podívat ve školce, když se T. konečně pustil mé ruky tak seděl v koutě a tisknul si k sobě kostičky.. Nějak je čím dál tím méně společenský, ani na písku nechce nic půjčovat což mu ještě na podzim nevadilo. Daninka tam naopak byla úplně spokojená, když ji málem převálcoval chlapeček s nákladákem tak ani nemrkla a lezla dál.. Vůbec je strašně roztomilá, pořád se o někoho staví a natahuje ručičky že chce pochovat. Už v sobotu budeme slavit první narozky.
12157
28.3.2007 21:33:07
Grartuluju vendy k otočení :)

Sonička moc děkuje za přáníščka. Byla teda nejnadšenější z koláčků :) pak ji dojala kytička. Knížka (obrázky z přírody - ta to nakonec vyhrála, ale je tam jen zlomek toho co bych chtěla, takže budu pak nakupovat další až tuhle vstřebáme - ale je teda unešená!!! jen je vidět, že je tam těch věcí moc a že by to chtěla hned teď všechno přečíst a že jí to ještě hlavinka nebere..), kytičku doistala od táty a pak batůžek na záda. Hlavně teda s ní byl dnes hodně tatínek a moc jsme se všichni užívali. Byl to hezký den.

Oddny, Adél - přeju vám, ať vám škoky vyjdou. My máme zápis až na přelomu dubna/května - což teda nevím kdo takm půjde, to už budu fakt těsně před rozpadem - třebas se ale slitují a soničku vemou :o) teda spíš, my už víme že ji od září vemou určitě. Všichni už se moc těšíme, jen je to ještě daleko.

Děkuju všem za příspěvky k encyklopedii :o) není to vůbec snadné. Viděla jsme několík báječných, ale ty až tak za 3 roky...

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
28.3.2007 21:13:56
Soníkovi vše nej k svátku vše nejlepší hlavně hodně dárků a hodné rodiče a zlatého brášku:):)

Jinak holky hlásím že babské rady fungují včera v noci se Jono otočil po týdnu svícení baterkou se v 35. týdnu ( což není běžné je to většinou už pozdě:) fakt otočil . Otázkou zůstává jest-li by se otočil i bez svícení ale j eto docela zajímavý pocit vidět M ( který tomu absolutně nevěří) jak zírá že se fakt otočil hihihihi

Oddny 15528
28.3.2007 20:13:30
Valeri, Vendy - díky za pochvaly!

Jen v rychlosti, dneska jsme byli u zápisu do MŠ, moc šancí nemáme, místní je neustále naplněná až po okraj a já jsem jim nedokázala říct, jestli půjdu do práce či ne, což je další problém, který momentálně řeším.
Nicméně jsme měli dneska s oběma klukama suprové odpoledne. Pája neměl školu, tak jsme vyrazili na Prosek na bobovou dráhu, neb Sváťovka vzpomíná na ty krkonošské se slzou v oku. Neřekli jsme mu kam jedem, jen že jedem na výlet a bude tam překvapení, byl skvěle napnutej, pořád se ptal a když to uviděl tak zařval nadšeně Vozíčky!!! paní v pokladně se smála a věnovala nám jednu jízdu zdarma ;-))

Jdu tvořit ať mám čím nacpat prořídlou galerii :-)

[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 7994  [Dalších 6204 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.