| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 7994  [Dalších 6164 >>]
Beruška9 19102
21.3.2007 15:54:47
Ifčo, gratuluji! Jestli Ti to pomůže, tak fakt ty nevolnosti přejdou, ale mně toto ujišťování při nevolnostech moc nepomohlo :-D! Trochu pomohly zázvorové lízátka, ale ne modré, ty byly hnusné. Jinak s Bruníkem mi blbě nebylo, tak nevím, jak to funguje s těma klukama a holkama :-)!

Vendy, tak Ti nějak nevím, stále váhám...

Adel, tak to je skvělé, jak Matěj zrale reaguje, jen tak dál!

Lí, myslím, že šestinedělí zvládneš a nebudeš mít na bulení čas, tak si to vybíráš teď.
12157
21.3.2007 14:05:38
Ifč - gratuluju :) a věř že bude brzo líp.. vydržať!!! Zkoušej postupně všechny osvadčené recepty na nevolnosti, třebas něco zabere (někomu pomáhá kofola, někomu cocacola, několmu studená voda.. já mohla jen špagety se sýrem a chleba s máslem a vodu - první těhu - druhé těhu: smažená jídla + kofola - ze všeho jiného mi bylo zle. Zklus nějaké osvědčené rady.. třebas něco zabere.

Oddny - koukám že jsem se šperky zaváhala! jeden den mimo net a je to všechno fuč. MNo tak máš jak vidím úspěch - a to se nedivím!!! tak až zase dotvoříš po večerech další kolekci tak snad stihnu více :) Trifolium mě mrzí, to bylo fakt nádherné, škoda že jsme se nerozkývala dřív.

Vendy - já taky bývám v 5 ráno čiloučká jak rybka a v 11 padám na obličejovou partii svého těla. Huš se těším až bude mrňous venku, ten konec je děsně zmáhající. Jinak ty stavy co máš ty mám taky - už mě nevbaví ani hnízdění, já zuž chci mít po porodu a všechno za sebou. Zrovinak dens mám naordinovaný ležící den - léčím si ty pitomé hemáče :( abych mohla další dny chodit a dokupovat potřebné věci. Ale ani s emio nechce. To bude to počasí. Jinak moje psychika je úděsné. Bulím furt jak želva - sice na 50% je to štzěstím a na dalších 50% zbytečnými starostmi.. ale i tak. Tohle jsme neměla ani se sońou v šestinedělí.

Adél - sen většiny matek školkujících dětí :o) Co yb za to jiné daly... místo srdceryvných potoků slz! My až od září, dám na 4 hodinky. I tak mi púo ní bude asi smutno. Ale zrovinka teˇdje ve věku kdy se aktivně pouští do komunikace s ostatními dětmi a už si s nimi začíná i hrát. Bohužel není moc s kým, všichni kamarádi jsou už ve školce. Bude holt muset vydržet s námi doma. Může si povíídat s Danečkem :o)))

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
21.3.2007 12:57:51
Ifčo gratuluju a držím palce ať josu nevolnosti brzo pryč doufám, ž a tayd neporušíš tradici a ten páreček se vám povedl a propo Míšo jaké je tušení bude to holčička??
Holky já jsme nějaká divná nic mi nebaví ani ležet ani číst ani pracovat ani číst ani nakupovat prostě nic tak snad to brzy přejde jsme otrávená sama ze sebe :)
Nejhorší že si nemůžu ani udělat radost nějakým prima nákupem
Ifča+Klárka 24967
21.3.2007 12:54:55
Adel, dík za gratulaci

Haha, jakýpak prdousek, velký kluk je to , to je bezva , pak podej další hlášení

Jdem padnut do lužka, K už mi tu předčítá a tahá mě do postele, to nemohu odmítnout
Mammita 25947
21.3.2007 10:25:38
Ifčo, tak ještě jednou moc a moc gratuluji a přeji ať je ti brzy líp a hlavně ať je miminko ok. Snad se Klárce splní přání a bude to kluk jako buk!

Holky, tak Maty je dnes prvně ve školce. Utekl mi ani se nerozloučil a jelikož jsem z toho ráno byla štajf, že už mi ten prďousek tak vyrostl, tak jsem zapomněla připravenou svačinku doma. Tedy jsem se tam vrátila, donesla nu ji, on si ji vzal a normálně mě vyrazil ať už jdu :(.

Hezký den.
Ifča+Klárka 24967
21.3.2007 9:47:54
milé Květnulky,
oznamuji Vám, že pokud budou hvězdy svítit příznivě a příroda bude nakloněna správným směrem, koncem října se Klárka dočká bratříčka(ona by si ho moc přála).

P.S. jsem v 9TT, je mi příšerně zle, bliju místy jak amina,M už se mnou ztrácí trpělivost a nechápe, jak mohu být tak laxní k životu, holt tohle z prvního těhu neznám, takže mě to docela samotnou vykolejilo.Nejhorší to bývá odpoledne a večer. Mám dole 2kg což o to, je z čeho brát, ale ten žaludek na vodě to nikomu nepřeju.No však to znáte!!

takže tak, hezký den
Beruška9 19102
20.3.2007 8:37:12
Vendy, to snad nemyslíš vážně, že mně něco podobného taky čeká, vstávat ve 4 dobrovolně žehlit :-O :-D :-)!
20.3.2007 4:43:27
jo tak to potom jo:):):)jo jinak vidíte to spaní jo na čase příspěvku kurňa představte si že i já veliká hospodyňka mám už vyžehlenou jednu várku a čekám na dosušení druhé a spát se mi co spát se mi nechce:) to jsme zvědavá co se mi bude chtít dopoledne na zpívánkách:):)
Beruška9 19102
19.3.2007 23:32:57
To je přeci v eurech :-D!
19.3.2007 21:33:08
Oddny hele nechybí ti v těch částkách jedno desetinné místo??? To snad není ani cena materiálu??? Jsi hvězda hned jdu udělat nějakou objednávku je to moc krásné a fakt klobouk dolů v kreativitě
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 7994  [Dalších 6164 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.