| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 7994  [Dalších 6174 >>]
Ifča+Klárka 24967
22.3.2007 17:16:58
holky, děkuji všem za gratulace.
Nevím čím to je, ale zatím se nemohu fakt naplno radovat, snad to brzo přijde.
Dnes večer jsem si troufla-jdu na divadelní představení Mrchy tak prosím držte palce at se tam nestane trapas či at to neodbydu někde na místním WC.
projistotu asi vemu "protiblicí" tabletku a nebudu už nic velkého konzumovat.
Dnes jsme po dlouhí dbě snídala jogurt a zatím se drží, i oběd.
Noční mura je pro mne čištění zubu, tak nevím, zda raděj zanedbat zuby nebo chodit házet šavle.........

Lí-všechno nejlepší k svátku a hodně sil a zdraví na věcí příští
Valeri, Davídek 5/04 25085
22.3.2007 15:51:01
Ahoj holky,všechny vás moc zdravím,už dlouho jsem tu nepsala,nějak nebyla nálada,u nás nic moc nového,s mluvením to navenek vypadá stále stejně,slova které Dáda používá by se dali spočítat na prstech,ale fakt je že je používá častěji a prostě se snaží víc komunikovat,hlavně tedy mimoslovně,ale v hlavě to všechno má,tak jsem zatím pořád v klidu a dávám mu čas.Ve třech letech se chystáme na logopedii.
K zápisu jdeme až v dubnu ,ale nevím,nevím...

Ifčo,jednou jednou gratuluji a přeji ať se co nejdřív udělá dobře.

Oddny,nádhera,moc se mi tvoje výtvory líbí,taky se chystám něco koupit.

*Lidka* + 3 11796
22.3.2007 15:44:26
Ifčo, posílám velikou gratulaci! Zrovna nedávno jsem na tebe myslela že bys mohla být další a ty už si zatím šavluješ :-) Přeju ať tě to brzo pustí a pak už jen samá pozitiva atd..

Lí, gratuluju k svátku!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
22.3.2007 10:15:38
tak mi dorazila první várka nádherných věcí z oddnyho království šperků holky to jak to vypadá na fotce vůbec neberte vážně je to mnohoem krásnější myslela jsem že je dám k svátkům a noaroizeninám ,kterých mám teď okolo mnoho ale nedám nic všechno si nechám j eto fakt moc hezký a títmo bych chtěla vyseknout Odnny poklonu že je fakt dost šikovná.
12157
21.3.2007 22:59:32
Oddny - tak trifolium už volné není, už je moje! :o)

Jinak nic moc, jdu polomrtvá zalehnout peřinu..

Oddny 15528
21.3.2007 21:16:29
Ifčo, přijmi velkou gratulaci a přeju ať tě ty nevolnosti brzy přejdou. Já při prvním těhu blila 8 měsíců a při druhém vůbec... a pak si vyber ;-)

Lí, ať koukám jak koukám, to Trifolium je pořád ještě volný ;-))))))

Adel, tak to je bezvadný, že vstup do školky proběhl bez problémů, u nás očekávám jiný průběh, trochu více akční ;-)))

Míšo, hlavně aby to bylo dítě :-D
jajda 12358
21.3.2007 18:51:33
Ifčo, taky se připojuji ke gratulantům. Doufám, že se vám taky povede páreček :o)

U nás se zase marodilo. Milánek se nám v pátek celý osypal, čekali jsme co se z toho vyklube a ono nic. Zato trvalo dost dlouho, než to zmizelo. Nemůžeme přijít na nic, co by to způsobilo. Poslední dobou marodí nějak často, babička vždycky něco přinese ze školky, nic neřekne a čeká, co to s Milánkem udělá - vrrr. Příští měsíc se chystáme k zápisu do školky, jsem zvědavá, jak to bude Milda zvládat. Zatím se těší, tak uvidíme.

Vendy, časy tvých příspěvků mě ani nepřekvapí. Čtvrtá hodina byla moje oblíbená :o) No holky, už to máte za pár, tak se opatrujte.

Kristýnka je pořád hodná, aspoň se nám to vykompenzuje s tím naším vzteklounkem :o)
Mammita 25947
21.3.2007 18:43:48
jo a vyrobil mi červenýho ptáčka :o))).

pardon, už o tom ani řádku ;o).
Mammita 25947
21.3.2007 18:42:20
Díky.
Já nechtěla aby to vyznělo jako že si stěžuju...Jsem moc ráda, že to Matěj tak zvládnul, jen jsem prostě byla naměkko z toho, jak už je veliký, jak ho mohu svěřit vlastně cizím lidem a vůbec není potřeba, abych tam s ní m byla, abych dávala instrukce co, kdy, nač je zvyklý atd. Protože on to prostě potřeboval a moc a byl tam hrozně šťastný, když něco chtěl, tak si řekl či se obsloužil sám.
Učitelky Matyho vychválily, jak je hodný a šikovný, prý uklidil sám kostky po dětech :-O, hrál si, spolupracoval. Už se mi z něj povedlo vypáčit dva konflikty s dvěma různými chlapečky, ale prý jim nic neprovedl. No každopádně to učitelky zvládly bezvadně, protože ho to vůbec neodrazuje a naopak to bere pozitivně, že už to chlapečkové příště neudělají.
Mám z toho dobrý pocit.

Rondi, gratuluji k prvnímu dni bez plen a přeji ať už je to tak pořád.
Ronda 3303
21.3.2007 16:01:22
Ahojte,

Ifco posilam velikou gratulaci! Nedavno jsem nekde cetla, ze na tehu nevolnosti se doporucuje zazvorovy caj...mozna nekdo ma vyzkouseno.

U nas je taky blaznivy pocasi, vcera vanice se snehem, dneska krasne slunicko...uz chci jenom slunecny jaro.
Minuly tyden u nas probehla vymena strazi, ale zase uz vsechno klape.....Denda dela pokroky v anglictine, tak mam radost, zacala jsem s nim chodit na tenis, Alex chodi zatim na jeden hudebni krouzek, ale objevila jsem tu mini gym, tak jsem to byla dneska omrknout a budem tam taky chodit s obema. V nedeli jsme oslavili 1.narozeniny....vecer hodim fotku s dortem do deniku.

Kacab, jak bylo? V CR budeme v Jiznich C. pak i nejaky vylet do Phy a pak na Morave....dala bych vedet, ale s mojim m je to nekdy tezky:-)

Adel, tak to je Maty sikulka.....bud rada ze to neni jinak!

Li, Vendy, tak se vam to blizi.

M se nam dneska vraci z cest, tak se na neho i tesim:-) Ona ta mala odluka je k necemu dobra:-)

Jo jeste jsem vam zapomnela napsat, ze i u nas se jiz zvladnul den pez plenek, asi mesic uz Alex chodi na zachod, nocnik jsme vynechali, naucil se to behem tydne:-)

[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 7994  [Dalších 6174 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.