| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 7994  [Dalších 7804 >>]
Danula&Klárka&Toník 19069
20.1.2009 8:59:20
Míšo, vyplněno. Přeji hodně úspěchu. Závěrečné výsledky by mě pak zajímaly. D
Míša.
  • 
19.1.2009 22:14:17
Kačabo, díky moc!

Tomoulinko, mohla bys mi prosím vyplnit dotazník na www.klinickapsycholozka.cz, nevadí, že jsou Tvé děti starší, zajímají mne i porody mimo ten termín, který je uveden a můžeš za obě děti zvlášť, ta oblast, kde jsi mne moc zajímá. Díky.

Tomulinka 76373
19.1.2009 20:18:43
Oprava:Vendy jak se tisknou z omalovánek postupně obrázky.Mě se vždy vytisknou všechny obrázky najednou papír v menším provedení.Nejde to jednotlivě.
Tomulinka 76373
19.1.2009 20:14:28
Ahoj Holky!Vendy jak se otvírají na omalovánkách obázky a kal se tisknou postupně?Nejdou mi tisknout postupně obrázky.
Kačabáci (L&N&H) 15801
19.1.2009 16:04:19
Míšo, vyplnila jsem ti dotazník a přeposlala těhu kamarádkám.

Holky, já když si vzpomenu na období, cca do 6ti měsíců po porodu tak se mi vybavuje jen kojení, kojení, kojení... Veškerý čas se dělil na před kojením a po kojení

Vendy, také máme tento odkaz na omalovánky oblíbený :)

O víkendu jsme byli bruslit, Linda si na brusle stoupla a jezdila, Nikys zatím na bruslích jen chodí. Já si dala s Honzíkem závody a mám natlučené oba lokty a obě kolena, měla jsem pocit, že se z toho ledu nezvednu :(. Dnes mě bolí i žebra, asi mi fakt není už 20 :).

Linda nakazila zánětem oušek babičku, ta doma trpí. Linda má ucho dobré, ale zas zánět v oku :(, ach jo
Míša.
  • 
16.1.2009 22:24:52
Vendy, díky moc za dotazník! Tak holky, šup sem s informacema, zabere to jenom cca 15 minut na jedno dítě!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
16.1.2009 13:58:50
No Míšo ty jsi mi dala s dotazníkem , spočítat kolik dní jsme po porodu mi dalo zabrat:).).)
Tomulinko Matylda má sedačku Römer Kidfix Isofix 2008 je dobrá jen nejde polohovat což je někdy na delší cesty problém,ale zas eje bezpečná o což mi šlo. Jonatan má taky stejnou značku / nedám na ní dopustit / Römer Duo Plus Isofix ale už se mi tam moc nevejde je to strašnej valibuk.
Lidko to není možný že už na MD kdy že máš termín??? Jak připravuješ prcky a i sebe a celou rodinku . Vůbec si to neodvedu představit pravda je že jsme si nedovedla nejdřív představit jedno pak ani druhý a jde to :) takže snad to půjde i se 3:)
Ifčo u nás je to hodně podobné Jonda je neskutečný mazel a rozdavač pusinek kdežto Maty se mazlí jen aby se náhdou Jony nemazlil víc:).:) a hlavně mi přijde že teď staršně vyrostly ty starší že už jsou najednou strašně samostatní a takový už dospělácký. Jo a školku má taky ráda nejhorší je když pro ní přijdu třeba ve 14.30 to je moc brzo a je vzteklá :) takže pro ní chodím těsně před zavíračkou:)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
15.1.2009 23:31:55
mě ti moji smardoši nenechají ležet ani náhodou, Jonášek štípe Klárku, jakmile na nej udělám tytyty tak se rozbrečí , cíta je to ale neskutečný muj miláček, fakt bych nevěřila jak mě dostane chlapeček~s~
začíná chodit, dnes chodil po pokoji s trubkou v puse a při vratké chuzi zvládal hlasité troubení, fakt ho žeru~t~~s~

s Klárkou jsme dnes probíraly maminčiné poklady( šperky, náramky, korálky) cítila se u toho jako velká holka, jinak místy neskutečně žárlí, stále má problém s pujčováním věcí....občas to jsou velké boje ale jak si večer lehnou vedle sebe a sosají spolu mlíčko (K kakao z Jupíka) je vše odpuštěno:-)

Klárka teda školku miluje, a trpí jakmile nemuže chodit, už podruhé ji díky nemoci odpadla škola bruslení, moc se těšila, ale bruslení už ji jde bruslí sama a celkem dobře
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
15.1.2009 23:23:58
Lidko- ahoj, už na MD? to neskutečně letí , taky trpíte na ouška? já myslele že tu jsme jediní exoti a nakonec kolik se tu vyrojí ušáku~t~
kdy máš termín?prozrad co to bude ségra nebo brácha?

*Lidka* + 3 11796
15.1.2009 22:25:00
Ahoj, my si taky užíváme ušních zánětů, letos už měl T. dvoje atb. a já jedny. I tento měsíc pobude ve školce max. 1 týden, kupodivu ji nijak nepostrádá. Ale jinak jsou děti veselé a občas si spolu i hezky hrají, sem tam mě nechají i ležet (zvlášť když mi u toho můžou kapat do uší, nosu apod.). Za týden už zase budu na MD... ~j~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 7994  [Dalších 7804 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.