| Tomulinka | 76373 |
|
|
15.1.2009 14:52:07
Vendy perfekní omalovánky.No jak to dnes ukážu Albi.Dnes šel pro Albi manžel .A jak přijdou ze školky jdem koupit sedačku do Auta pro Albi .Jakou máš sedačku pro Maty?
|
| Míša. |
| • |
15.1.2009 14:01:26
tak vidím, že jste se zase trochu rozkecaly. U nás vše ok, děti realtivně zdravé, trochu zlobivé, práce jako na kostele. začala jsem se řádně věnovat své doktorandské práci. Tak Vás prosím, ze staré známosti o spolupráci
! Milé maminky, ráda bych zjistila něco o tom, jak se Vy a Vaše miminko po porodu cítíli a sžívali. V rámci svého postgraduálního studia psychologie zkoumám průběh péče po porodu o matky a jejich novorozené potomky. 1. První dotazník mohou vyplnit všechny maminky, které již v průběhu minulých 10 let porodily. Je možno vyplnit dotazníky za několik porodů, jenom dejte pozor na počet dní po porodu. Velmi mne zajímají také zkušenosti maminek, které porodily v zahraničí. Dotazník najdete zde, nenechejte se zmást jeho pojmenováním, vyplnit jej mohou všechny maminky: www.klinickapsycholozka.cz Sekce Dotazníky – dotazník 1. 2. Novopečené maminky bych vás požádala o vyplnění 3 dotazníků v určitých časových odstupech. První dotazník vyplnit 4. - 7. den po porodu, druhý pak 6. – 8. týden po porodu a třetí pak v půl roce života Vašeho dítěte (informace Vám pošlu na email). Pokud se rozhodnete výzkumu zúčastnit a máte termín porodu od prosince 2008 do května 2009, a právě jste 4. až 7. den po porodu, tak první dotazník můžete vyplnit zde: www.klinickapsycholozka.cz Sekce Dotazníky – dotazník 1. Pokud máte kamarádky, sousedky, známé, které nemají přístup na internet, můžete jim dotazníky vytisknout a pak za ně vyplnit na internet. Jakékoliv dotazy Vám zodpovím na emailu: separace.vyzkumzavináčseznam.cz O výsledcích výzkumu Vás budu informovat. Celý výzkum je anonymní. Emailové adresy budou na konci výzkumu zařazeny do slosování o odsávačku Avent, šátek na nošení dětí Vatanai a 6 knih o dětech a rodičovství od: http://www.noty-video.cz/noty_video/detske-noty Děkuji a těším se na spolupráci s Vámi. Michaela Mrowetz – klinická psycholožka, maminka dvou kluků 4,5 a 1 rok |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
15.1.2009 11:02:33
holky tady jsou parádní obrázky ke stažení a vytištění na omalovánky, fakt mi přijde veliký výběr:)
http://www.coloring-book.info/coloring/ |
| Mammita | 25947 |
|
|
15.1.2009 9:46:54
Kačab, ušní svíce je výborná záležitost, ale musela by Ti Linda ležet cca 5 min na boku. Navíc se to zapaluje, tak nevím jestli by se nebála? Mates by to asi neustál. Každopádně mají v lékárnách spreje na čištění uší a ne všechny, ale některé jsou i pro menší děti. Poptej se. Nebo se ti zeptám.
My se máme dobře, děti jsou zdravé a taky zdravě zlobivé . |
|
|
14.1.2009 22:45:44
Tomu Jonymu je 1,5 :) . Kapra už máme druhým rokem a vždy je to zábava letos nám vyskočil z vany a heldali jsme ho po koupelně:)
|
| Tomulinka | 76373 |
|
|
14.1.2009 22:27:38
Vendy -fotky na rajčeti jsou super.Jony vypadá na 2roky než na jeden.Vánoční kapr měl tedy pěkné koupaliště.My jsme neměli kapra .Kapra jsme dostala od Tchána a tchýně naporcovaného.A jinak měli dva kapra jednoho většího a druhého menšího kapříka .A jeden byl lekavý .
![]() |
|
|
14.1.2009 22:14:05
tak kdo chce vidět zimní kreace tak pár fotek jsme dodal na rajce
http://matyjony.rajce.idnes.cz/ |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
14.1.2009 15:15:29
Ifčo vidím ,že máš stejně staré druhé dítě.Jako já.
|
| Tomulinka | 76373 |
|
|
14.1.2009 15:12:51
Ahoj Holky!Všem marudkům přeji brzské uzdravení.Vendy co nového u vás?
|
| Lí | 12157 |
|
|
14.1.2009 14:07:20
Ahoj holky,
jak tak čtu vaše trable s nemocnýma ušima tak jemi vás líto. nemáme (zaplaťpánbu) tuhle zkušenost a tak ani nemám jak poradit. Já se už 14 dnů léčím sama ze zánětu (kašlu jak tuberák a v noci nemůžu dýchat protože se mi zabetonují dutiny. Snažíms e polehoučku jen nějaká fytofarmaka a tak. je tolepší, ale vleče se to. Nejsilnější co jsempoužila byl dětský otrivin,ten co je pro děti do 1 roku.nechci ATB,nadělj vždycky hroznou paseku v mém těle. Bráním se bráním .. Držte se! Ifčo, jaro to vytáhne ![]() Vendy - prdlačky zvládám, jendu zkoušku jsem si přeložila ža do února. nestíhám. už jsme přestala i chodit do angličtiny. Jde to se mnou z kopce.. a to jsme chtěla ještě do konce MD dostudovat další aprobaci - haha. No hlavní je, že stav mé maminkyje už lepší a že snad bude všechno (v mezích možností) v pořádku. Dany ujde i 5 metrů, ale jen tak že já jdu před ním a on jde ke mě. sám se do prostoru nepustí, max 2 metry někam kekřeslu. Příští týden jdeme na funkční vyšetření zraku, uvidíme co nám hezkého poví? Sonička si užívá sněhu, lyže jsme teda vzdala, protože s batoletem se to nedá. A ona je spokojená uplně max i na lopatě Chodíme skoro denně aspoň na hodinku bobovat i s Danym. Ti dvajsou úžasní jak jezdí spolu, Soňka je velká ségra a o bráchu se (v takových věcech jako je bobování) ráda stará. No nic. jdu něco dělat. Ráno měl dany yamahu, pak tu byl děda, za chvilkus e dany vzbudí a půjdeme pro Aňu (soňu) a do ingliš. Jojo, stále se potácíme mezi kroužky, ale už je to volnější. Vypustoila jsme danymu plavčo a svou ingliš... možná vypustím i soni angličtinu, zdražují ten kurz na neúnosnou mez... chjo. Mějte se hezky Lí |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.