| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7994  [Dalších 7784 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
14.1.2009 14:01:47
vendy- nekojím a nekojila(jen měsíc), chytám prostě bacily od děcek, Jonášek měl 14.10 rok
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.1.2009 13:21:13
ty jo to jsou starosti s nemocemi tak ať je to brzy pryč . Ifčo kolik je vlastně malýmu nějak jsme to zapomněla :( a co ty jak to že jsi takhle nemocná, pořád kojíš???
Lí ty jsi šikulka jak to vše zvládáš.
Kačabáku o svící slyším poprvé od tebe takže sorry ale neporadím .Co čepice nenašla se????
14.1.2009 10:50:23
jajdi- to mě mrzí, že operace nepomohla,tvrdí se,že by z toho děti měly"vyrust" ale u vás je asi trošku jiný problém, se sluchem.Třeba se ouška hojí proto zaléhají, po zánětech se ucho hojí 6 týdnu a bývá zalehlo.
jaké kapičky do ucha, Otobacid? Co kapeš do nosa, jen při rýmě nebo preventivně? kapky jsou návykové..
jajda 12358
14.1.2009 7:39:06
S ušními svícemi taky nemám žádnou zkušenost, ale od šesti let jsou asi jen proto, že menší děti nevydrží tak dlouho v klidu. Nic jiného mi nenapadá.
Jinak mi s ušima taky pěkně trpíme. Po operaci žádné zlepšení, připadá mi, že Míla pořád špatně slyší a tvrdí, že ouška má pořád zalehlá ~:( Bojím se, že když se mu to nezlepší, tak nás čeká další operace. Jinak záněty středního ucha se nám zatím vyhýbají, kapeme hodně kapky do nosu a máme jedny i do uší, kdyby se začínal rozjíždět zánět a zatím dobrý.
13.1.2009 22:08:40
ahojte ženy,
vše nej do nového roku a všem hlavně zdravíčko.
Nám se stále nějak nedaří, děti opakovaně nahromadě, já ted dobrala druhá ATB za sebou, měla jsme v nose hemofila,Joník bijuje s pneumokokem, Klárka nevím co, neb včera dostala taktéž zánět stř.ucha(tentoktrát s eobešlo bez píchnutí šli jsme včas bylo to na hraně),prostě se z toho nemužeme vyhrabat a díky tomu mne nic etěší~n~
kačab- svíčky jsem nezkoušela, neporadím, trpíme na uši jak svina, až něco vypátráš či budeš aplikovat tak dej vědět, dík ~s~

vánoce byly fajn-dárečku až moc, Klárka chtěla jen dva
o které si psala ježíškovi, barbie motýlí vílu a rostoucí židli které dostala, vše ostatní už bylo jaksi navíc, příští rok to bude jinak pak už ty děcka nemají ani z ničeho radost jak jsou zavaleny "kravinama"
Joník byl paf z krabic, největší radost mu udělal svítící kačka do vody~t~
A právě nám dělá radost velikou, začíná chodit, ty první kručky stojí za to, pamatujete~p~~s~

u nás je nádherná zima, bohužel zatím sledujeme zpoza oken~n~~o~
Kačabáci (L&N&H) 15801
13.1.2009 12:41:14
Holky,
prosím nemáte někdo praktickou zkušenost? Lindě se neuvěřitelně zanáší vnitřní zvukovod, nelze čistit doma a nechci ji trápit docházením a čekáním v bacilama prosycené čekárně na ORL, pokud existuje alternativní metoda. Něco jsem na netu našla, ale taky, že se mají ušní svíce aplikovat od 6let... Proč jsem nenašla:(. Linda má opět zánět středního ucha, fňuk :(. Díííík K
12157
12.1.2009 23:10:11
Milé dámy,

přeji Vám všem vše nej do roku 2009. Nějak není tolik času sem psát.

Co o soňce, vánocích a tak? no byla nadšená když dostala svou vysněnou barbínu.. a o to více zhrzená když jí první noc ulehla ruku. No prostě její matka šetřila a nekoupila pravou barbie ale jakousi levnou verzi (stefi). Když jsme viděla ty obrovské smutné oči nedaklo mi to.. a možná ne uplně strategicky ale tak nějak lidsky jsem přehodnotila situaci a koupila jí novou - tentokrát pravou barbi. Doufám, že jí neupadne nějaká končetina :-) Barbie a stefi se staly kamarádkami a prožívají spolu mnohá dobrodružství. :-) Na svátky u nás byl děda, neb babi máme ve špitále, ale i v novém složení byly vánoce príma. Danymu byl strom šumák - nebyl jedlý, dárky se mu líbily, druhý den hledal pod stromem další....

Jo a zkoušky jme udělala, ještě mi chybí jedna a pak ještě jeden semstr.. a pak asi nějaký dašlší obor, protože učit jen chemii se nedá.

Co jinak? Soňka OK, je sqělá a moc si spolu užíváme. Dany objevuje kouzlo provních krůčků, sice opožděně, ale přece. Stále máme co řšit, bude to běh na dlouhou trať. Letows žádná předsevzetí nemám :-)

tak to je tak asi od nás.

A co vy?

Takže tak.
Tomulinka 76373
12.1.2009 9:29:58
Ahoj Vendy !Mám se skvěle .Zdraví naštěstí jsme .Na horách musí být nádherně.Planujeme hory na začátku prosince 2009.Vendy poslala by jsi na mail nějaké fotky z vánoc?A já by ti také poslala.Plánuješ třetí dítě?~m~
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
12.1.2009 9:22:33
ty krabe tady ta oslava silvestra zmohla kde koho nikde nikdo:):)
My si užíváme na horách je tam nádherně oproti městu azuro sluníčko a hlavně okolo nuly což se dá je tedy taky pravda že se tam člověk obléká jinak a není mu blbý jít ven v oteplovačkách což do práce nejde:)
Holky co nového u vás???
Ronda 3303
5.1.2009 13:12:51
Ahoj vsem,

prejeme vsem vse nejlepsi v novem roce, at jste hlavne zdravi a spokojeni!!!
Vendy timto dekujeme za kalendare, vsem se moc libili, ono to v tom vetsim formatu vice vynikne, takze krasny darek.

Zdravime,
Ronda
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7994  [Dalších 7784 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.