| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
14.1.2009 14:01:47
vendy- nekojím a nekojila(jen měsíc), chytám prostě bacily od děcek, Jonášek měl 14.10 rok
|
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
14.1.2009 13:21:13
ty jo to jsou starosti s nemocemi tak ať je to brzy pryč . Ifčo kolik je vlastně malýmu nějak jsme to zapomněla :( a co ty jak to že jsi takhle nemocná, pořád kojíš???
Lí ty jsi šikulka jak to vše zvládáš. Kačabáku o svící slyším poprvé od tebe takže sorry ale neporadím .Co čepice nenašla se???? |
|
|
14.1.2009 10:50:23
jajdi- to mě mrzí, že operace nepomohla,tvrdí se,že by z toho děti měly"vyrust" ale u vás je asi trošku jiný problém, se sluchem.Třeba se ouška hojí proto zaléhají, po zánětech se ucho hojí 6 týdnu a bývá zalehlo.
jaké kapičky do ucha, Otobacid? Co kapeš do nosa, jen při rýmě nebo preventivně? kapky jsou návykové.. |
| jajda | 12358 |
|
|
14.1.2009 7:39:06
S ušními svícemi taky nemám žádnou zkušenost, ale od šesti let jsou asi jen proto, že menší děti nevydrží tak dlouho v klidu. Nic jiného mi nenapadá.
Jinak mi s ušima taky pěkně trpíme. Po operaci žádné zlepšení, připadá mi, že Míla pořád špatně slyší a tvrdí, že ouška má pořád zalehlá Bojím se, že když se mu to nezlepší, tak nás čeká další operace. Jinak záněty středního ucha se nám zatím vyhýbají, kapeme hodně kapky do nosu a máme jedny i do uší, kdyby se začínal rozjíždět zánět a zatím dobrý. |
|
|
13.1.2009 22:08:40
ahojte ženy,
vše nej do nového roku a všem hlavně zdravíčko. Nám se stále nějak nedaří, děti opakovaně nahromadě, já ted dobrala druhá ATB za sebou, měla jsme v nose hemofila,Joník bijuje s pneumokokem, Klárka nevím co, neb včera dostala taktéž zánět stř.ucha(tentoktrát s eobešlo bez píchnutí šli jsme včas bylo to na hraně),prostě se z toho nemužeme vyhrabat a díky tomu mne nic etěší ![]() kačab- svíčky jsem nezkoušela, neporadím, trpíme na uši jak svina, až něco vypátráš či budeš aplikovat tak dej vědět, dík ![]() vánoce byly fajn-dárečku až moc, Klárka chtěla jen dva o které si psala ježíškovi, barbie motýlí vílu a rostoucí židli které dostala, vše ostatní už bylo jaksi navíc, příští rok to bude jinak pak už ty děcka nemají ani z ničeho radost jak jsou zavaleny "kravinama" Joník byl paf z krabic, největší radost mu udělal svítící kačka do vody ![]() A právě nám dělá radost velikou, začíná chodit, ty první kručky stojí za to, pamatujete ![]() ![]() u nás je nádherná zima, bohužel zatím sledujeme zpoza oken ![]() ![]() |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
13.1.2009 12:41:14
Holky,
prosím nemáte někdo praktickou zkušenost? Lindě se neuvěřitelně zanáší vnitřní zvukovod, nelze čistit doma a nechci ji trápit docházením a čekáním v bacilama prosycené čekárně na ORL, pokud existuje alternativní metoda. Něco jsem na netu našla, ale taky, že se mají ušní svíce aplikovat od 6let... Proč jsem nenašla:(. Linda má opět zánět středního ucha, fňuk :(. Díííík K |
| Lí | 12157 |
|
|
12.1.2009 23:10:11
Milé dámy,
přeji Vám všem vše nej do roku 2009. Nějak není tolik času sem psát. Co o soňce, vánocích a tak? no byla nadšená když dostala svou vysněnou barbínu.. a o to více zhrzená když jí první noc ulehla ruku. No prostě její matka šetřila a nekoupila pravou barbie ale jakousi levnou verzi (stefi). Když jsme viděla ty obrovské smutné oči nedaklo mi to.. a možná ne uplně strategicky ale tak nějak lidsky jsem přehodnotila situaci a koupila jí novou - tentokrát pravou barbi. Doufám, že jí neupadne nějaká končetina Barbie a stefi se staly kamarádkami a prožívají spolu mnohá dobrodružství. Na svátky u nás byl děda, neb babi máme ve špitále, ale i v novém složení byly vánoce príma. Danymu byl strom šumák - nebyl jedlý, dárky se mu líbily, druhý den hledal pod stromem další.... Jo a zkoušky jme udělala, ještě mi chybí jedna a pak ještě jeden semstr.. a pak asi nějaký dašlší obor, protože učit jen chemii se nedá. Co jinak? Soňka OK, je sqělá a moc si spolu užíváme. Dany objevuje kouzlo provních krůčků, sice opožděně, ale přece. Stále máme co řšit, bude to běh na dlouhou trať. Letows žádná předsevzetí nemám tak to je tak asi od nás. A co vy? Takže tak. |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
12.1.2009 9:29:58
Ahoj Vendy !Mám se skvěle .Zdraví naštěstí jsme .Na horách musí být nádherně.Planujeme hory na začátku prosince 2009.Vendy poslala by jsi na mail nějaké fotky z vánoc?A já by ti také poslala.Plánuješ třetí dítě?
![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
12.1.2009 9:22:33
ty krabe tady ta oslava silvestra zmohla kde koho nikde nikdo:):)
My si užíváme na horách je tam nádherně oproti městu azuro sluníčko a hlavně okolo nuly což se dá je tedy taky pravda že se tam člověk obléká jinak a není mu blbý jít ven v oteplovačkách což do práce nejde:) Holky co nového u vás??? |
| Ronda | 3303 |
|
|
5.1.2009 13:12:51
Ahoj vsem,
prejeme vsem vse nejlepsi v novem roce, at jste hlavne zdravi a spokojeni!!! Vendy timto dekujeme za kalendare, vsem se moc libili, ono to v tom vetsim formatu vice vynikne, takze krasny darek. Zdravime, Ronda |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.