| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 7994  [Dalších 7744 >>]
Míša.
  • 
12.12.2008 23:21:41
Ifčo, Ribomunyl jsem užívala když jsem skoro plně kojila a mám pocit, že mne celkem postavil na nohy. Rozumím tomu dobře, že jsi nechala očkovat dítě, které má pneumokoka a bere penicilin? Jakou vakcínou a proč?

Brunovi hodně imunitu posilují homeopatika, borůvkový Narosan od Justu se železem a taky měl trochu čurací regres, zřejmě nachlazením, tak zabrala tinktura z lichořešnice.

Edgar má taky homeopatika a ještě přes MM ze mne mastné kyseliny, které mi taky pomáhají, jakmile je nevemu, tak to cítím.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
12.12.2008 20:22:16
Míšo, prý jsi užívala rybomunyl, máš s ním dobré vysledky? Naše dětská Dr této léčbě přikládá velký význam, no tak snad to oběma zebere.
vtip dne: sehnala jsem homeo kapky od holčiny až z německa, na našem trhu nelze zakoupit, Otovowen,všechno fajn, chlubím se jak nám zabírají, kapu Klárce totiž do ouška ihned jakmile ucho vzpomene do druhého dne v pohodě, akorát zjistím,že kapky se nemají kapat do uší ale užívat usty~Rv:-)No nic, hlavěn že to zabírá!!~t~
12.12.2008 20:13:36
Kačabko- já tě chápu, to marodění dětí je psychycky vysilujííc, já tek jedu už od srpna a tukám na všechno dřevo kolem snad už budeme zdraví a věřím, že nakonec až Penicilin zvítězí nad pneumokokem a dnešní očkování nám to nepokazí.
Okna mi zdobí otisky dětských ručiček, výzdobu nemám ale snad brozo něco s Klárkpu spácháme, perníčky jsme pekly na besídku nakoenc změkly po přidání rozkrojeného jablíčka do druhého dne v krabičce, takže super.
Práci bych nezvládla ani na poloviční uvazek,jedině že by si někdo propujčil moje děti na poloviční uvazek~p~~y~

holky piště něco
Kačabáci (L&N&H) 15801
12.12.2008 16:21:04
Ahoj holky, my máme marodící maraton, střídají se nám bakteriální infekty s virozama, už v tom jedem 3. měsíc, marodění prokládáme fyzioterapiemi, návštěvami ortopeda, neurologa…. Napečíno nemám, jen s dětmi perníčky, aby si mohly vykrajovat, úklid neřeším, vánoční výzdobou jsem trávila večery, když jsme marodili, v tom se vyžívám, děti malovaly obrázky windows colors, lepili jsme svíčky ubrouskama a já jsem se letos pustila do drátkování… V práci špatně nesou moje nepřítomnosti… V Praze po ulicích parádní břečka, škoda, že sníh nevydržel.
Doris, jak se daří v práci? Přemýšlím o snížení úvazku nebo práci doma, nestíhááááááááááááááááááám :)
Jo a musím se pochlubit svou novou, báááječnou přítelkyní: jmenuje se LAVATHERM 88840 - usuší prádlo, vyžehlí a do ničeho mi nekcá :), fakt mu šetří spoustu času. Tož má vánoční nadílka

Užijte si víkend.
k
12157
10.12.2008 21:17:35
Ahojky holky

teda Vendy, ty jsi prostě dokonalá žena! fakt gratuluju moc k takhle hezky zmáknutému adventu.

Děkuju všem za typy na hry, ty želví závody mě docela zaujaly :-)

Tak njak mám letos jen dárky. ani úklid, ani výzdobu ani poečení ani nic jiného nemám a asi to hned tak nebude. úklid ruším uplně. ten zbytek se uvidí. nemám vánoční náladu ani trochu :-(

Mějte se hezky, je fajn že sem obřčas někdo něco na píše.

10.12.2008 14:05:00
ahoj,
vendul- máš pravdu,není nad to se sama pochválit:-)
dárky mám letos už skoro všechny, musíme být skromní ten největší dáreček už skoro bude hotov a ted jsou právě ty největší výdaje.Sehnala jsem i rostoucí židli pro Klárku( už ji skoro nikde neměli ), Jonášek umí skvěle mluvit, umí bagr a pálí, docela základní slovíčka~t~
Klárka má zítra "desítku" ve školce, těší se i já s etěším, v pátek jde J na očkování držte palce at ho zase nic nezkolí . Včera jsme s Kl upekli perníčky, jsou tvrdé jako bota tak poradte co ted s tím~o~~q~
Vycíděno etda nemám ani náznakem, ale neřeším, prostě se nepo...že jo~v~
hezký předvánoční čas
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
8.12.2008 22:05:16
Nazdárek ženský, tak mi to nedá a musím se pochválit nikde jinde to toiž neocení.Minulý týden jsem pekla s holkama ( Maty a Bára ) perníčky ty už jsou zabalený i ozdobený musím říct, že mi holky trochu naštvaly že měli ozdobené perníčky lépe než já a dneska jsem upekla samozřejmě zase za řádné asistence vanilkové rohlíčky snažil se i Joník. A to jsme přijeli domů kolem 18 hodiny a já mám 5 plechů, uspané děti uklizenou a vycíděnou tím pádem kuchyň a vyluxované celé přízemí prostě jseme dobrá hihihihi že by to bylo tím, že M není doma a to pak jde vše lépe od ruky:):):)Jinak dárky u nás je to jasný Maty ujíždí na Barbie a vše okolo , a Joník na bagrech :) s M jsme si nadělili NY a baičky nějak zvládnu takže letos to mám fakt nějak na háku:):):)
Oddny 15528
2.12.2008 21:54:09
Osadníci z Katanu jsou skvělá hra, ale Svml by jí rozhodně nepochopil ;-)
Pro "normální" děti bych doporučila Želví závody, jednoduchá, rychlá a moc hezky graficky zpracovaná hra. Taky je dobré Goki, hlavně na prostorovou představivost, skládá se tam příšerka z kostek. Jinak u nás už od letní dovolené vede klasická přebíjená s mariášovými kartami, jen nesmí mít někdo víc es než mladej, to je pak škandál ;-) Prohrávat rozhodně neumí!

Jinak já jsem nastoupila do práce na 6 hodin, najednou mám docela honičky, a teď když se to pomalu usazuje tak do toho vlítnou Vánoce, no to je hnus. Ani nestíhám korálkovat, jen sem tam, když je čas a chuť.
Dárky rozhodně nemám a ani vymyšlený, dneska jsem pokoupila plno drobností, ale nějak nemáme vymyšlený ústřední dar ani pro jedno dítě. No ještě je trocha času...

2.12.2008 13:04:38
ahojte,
Lidko- jak zvládáš bříško se dvěma dětma? Jak se cítíš a vubec......Pohlaví už víš nebo zase budeme tipovat?~z~
Ze společ.her Klárka zvládne člověče, Krtečkovu zahrádku a Černého Petra, u černého Petra stále zatím nepochopila že prohrává ten komu zustane a vždy ho staršě chce získat:-)Pomaličku s eučí i prohrávat, ale jde to teda ztěžka~z~

Jinak my máme trošku problémy se zdravím, školkové bacily dávají Jonáškovi zabrat, třikrát ěml píchané ouško a nedávno zjištěného pneumokoka, ATB nezabírají..asi chápete kolik mi ubylo nervových zakončení.
Klárka se jakž takž drží ale děsím se at nedonese něco většího:-©~:(

Domeček se již chýlí ke keonci, děláme td vnitřky-malujeme , koupelny, podlahy, kuchyn a na jaře až vysvitně sluníčko se stěhujeme

hezký den
Míša.
  • 
29.11.2008 18:03:44
Vendy, tak jsem to dala do úschovny, doufám, že jsem to, známý PC gogo zvládla :-)!

Všem hezký předvánoční čas. M.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 7994  [Dalších 7744 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.