Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Míša. |
| • |
12.12.2008 23:21:41
Ifčo, Ribomunyl jsem užívala když jsem skoro plně kojila a mám pocit, že mne celkem postavil na nohy. Rozumím tomu dobře, že jsi nechala očkovat dítě, které má pneumokoka a bere penicilin? Jakou vakcínou a proč?
Brunovi hodně imunitu posilují homeopatika, borůvkový Narosan od Justu se železem a taky měl trochu čurací regres, zřejmě nachlazením, tak zabrala tinktura z lichořešnice. Edgar má taky homeopatika a ještě přes MM ze mne mastné kyseliny, které mi taky pomáhají, jakmile je nevemu, tak to cítím. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
12.12.2008 20:22:16
Míšo, prý jsi užívala rybomunyl, máš s ním dobré vysledky? Naše dětská Dr této léčbě přikládá velký význam, no tak snad to oběma zebere.
vtip dne: sehnala jsem homeo kapky od holčiny až z německa, na našem trhu nelze zakoupit, Otovowen,všechno fajn, chlubím se jak nám zabírají, kapu Klárce totiž do ouška ihned jakmile ucho vzpomene do druhého dne v pohodě, akorát zjistím,že kapky se nemají kapat do uší ale užívat usty ![]() No nic, hlavěn že to zabírá!!![]() |
|
|
12.12.2008 20:13:36
Kačabko- já tě chápu, to marodění dětí je psychycky vysilujííc, já tek jedu už od srpna a tukám na všechno dřevo kolem snad už budeme zdraví a věřím, že nakonec až Penicilin zvítězí nad pneumokokem a dnešní očkování nám to nepokazí.
Okna mi zdobí otisky dětských ručiček, výzdobu nemám ale snad brozo něco s Klárkpu spácháme, perníčky jsme pekly na besídku nakoenc změkly po přidání rozkrojeného jablíčka do druhého dne v krabičce, takže super. Práci bych nezvládla ani na poloviční uvazek,jedině že by si někdo propujčil moje děti na poloviční uvazek ![]() ![]() holky piště něco |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
12.12.2008 16:21:04
Ahoj holky, my máme marodící maraton, střídají se nám bakteriální infekty s virozama, už v tom jedem 3. měsíc, marodění prokládáme fyzioterapiemi, návštěvami ortopeda, neurologa…. Napečíno nemám, jen s dětmi perníčky, aby si mohly vykrajovat, úklid neřeším, vánoční výzdobou jsem trávila večery, když jsme marodili, v tom se vyžívám, děti malovaly obrázky windows colors, lepili jsme svíčky ubrouskama a já jsem se letos pustila do drátkování… V práci špatně nesou moje nepřítomnosti… V Praze po ulicích parádní břečka, škoda, že sníh nevydržel.
Doris, jak se daří v práci? Přemýšlím o snížení úvazku nebo práci doma, nestíhááááááááááááááááááám :) Jo a musím se pochlubit svou novou, báááječnou přítelkyní: jmenuje se LAVATHERM 88840 - usuší prádlo, vyžehlí a do ničeho mi nekcá :), fakt mu šetří spoustu času. Tož má vánoční nadílka Užijte si víkend. k |
| Lí | 12157 |
|
|
10.12.2008 21:17:35
Ahojky holky
teda Vendy, ty jsi prostě dokonalá žena! fakt gratuluju moc k takhle hezky zmáknutému adventu. Děkuju všem za typy na hry, ty želví závody mě docela zaujaly Tak njak mám letos jen dárky. ani úklid, ani výzdobu ani poečení ani nic jiného nemám a asi to hned tak nebude. úklid ruším uplně. ten zbytek se uvidí. nemám vánoční náladu ani trochu :-( Mějte se hezky, je fajn že sem obřčas někdo něco na píše. Lí |
|
|
10.12.2008 14:05:00
ahoj,
vendul- máš pravdu,není nad to se sama pochválit ![]() dárky mám letos už skoro všechny, musíme být skromní ten největší dáreček už skoro bude hotov a ted jsou právě ty největší výdaje.Sehnala jsem i rostoucí židli pro Klárku( už ji skoro nikde neměli ), Jonášek umí skvěle mluvit, umí bagr a pálí, docela základní slovíčka ![]() Klárka má zítra "desítku" ve školce, těší se i já s etěším, v pátek jde J na očkování držte palce at ho zase nic nezkolí . Včera jsme s Kl upekli perníčky, jsou tvrdé jako bota tak poradte co ted s tím ![]() ![]() Vycíděno etda nemám ani náznakem, ale neřeším, prostě se nepo...že jo ![]() hezký předvánoční čas |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
8.12.2008 22:05:16
Nazdárek ženský, tak mi to nedá a musím se pochválit nikde jinde to toiž neocení.Minulý týden jsem pekla s holkama ( Maty a Bára ) perníčky ty už jsou zabalený i ozdobený musím říct, že mi holky trochu naštvaly že měli ozdobené perníčky lépe než já a dneska jsem upekla samozřejmě zase za řádné asistence vanilkové rohlíčky snažil se i Joník. A to jsme přijeli domů kolem 18 hodiny a já mám 5 plechů, uspané děti uklizenou a vycíděnou tím pádem kuchyň a vyluxované celé přízemí prostě jseme dobrá hihihihi že by to bylo tím, že M není doma a to pak jde vše lépe od ruky:):):)Jinak dárky u nás je to jasný Maty ujíždí na Barbie a vše okolo , a Joník na bagrech :) s M jsme si nadělili NY a baičky nějak zvládnu takže letos to mám fakt nějak na háku:):):)
|
| Oddny | 15528 |
|
|
2.12.2008 21:54:09
Osadníci z Katanu jsou skvělá hra, ale Svml by jí rozhodně nepochopil ;-)
Pro "normální" děti bych doporučila Želví závody, jednoduchá, rychlá a moc hezky graficky zpracovaná hra. Taky je dobré Goki, hlavně na prostorovou představivost, skládá se tam příšerka z kostek. Jinak u nás už od letní dovolené vede klasická přebíjená s mariášovými kartami, jen nesmí mít někdo víc es než mladej, to je pak škandál ;-) Prohrávat rozhodně neumí! Jinak já jsem nastoupila do práce na 6 hodin, najednou mám docela honičky, a teď když se to pomalu usazuje tak do toho vlítnou Vánoce, no to je hnus. Ani nestíhám korálkovat, jen sem tam, když je čas a chuť. Dárky rozhodně nemám a ani vymyšlený, dneska jsem pokoupila plno drobností, ale nějak nemáme vymyšlený ústřední dar ani pro jedno dítě. No ještě je trocha času... |
|
|
2.12.2008 13:04:38
ahojte,
Lidko- jak zvládáš bříško se dvěma dětma? Jak se cítíš a vubec......Pohlaví už víš nebo zase budeme tipovat? ![]() Ze společ.her Klárka zvládne člověče, Krtečkovu zahrádku a Černého Petra, u černého Petra stále zatím nepochopila že prohrává ten komu zustane a vždy ho staršě chce získat Pomaličku s eučí i prohrávat, ale jde to teda ztěžka![]() Jinak my máme trošku problémy se zdravím, školkové bacily dávají Jonáškovi zabrat, třikrát ěml píchané ouško a nedávno zjištěného pneumokoka, ATB nezabírají..asi chápete kolik mi ubylo nervových zakončení. Klárka se jakž takž drží ale děsím se at nedonese něco většího ![]() ![]() Domeček se již chýlí ke keonci, děláme td vnitřky-malujeme , koupelny, podlahy, kuchyn a na jaře až vysvitně sluníčko se stěhujeme hezký den |
| Míša. |
| • |
29.11.2008 18:03:44
Vendy, tak jsem to dala do úschovny, doufám, že jsem to, známý PC gogo zvládla
!Všem hezký předvánoční čas. M. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.