| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 7994  [Dalších 7734 >>]
*Lidka* + 3 11796
28.11.2008 16:28:31
Ahoj, Tonda má taky rád společenské hry, ale nesmí se tam moc soupeřit. Miluje Osadníky z Katanu a k Vánocům dostane Trans Europa. Akorát to vyžaduje hrát, když D. spí a to já bych radši taky spala...
12157
26.11.2008 20:56:51
jo ták, já když četla vakcína napdlo mě očkovací, jsem trubka. mrknu co to je tenbronchovaxom :-)
Kačabáci (L&N&H) 15801
26.11.2008 16:12:50
Lí, BRONCHOVAXOM není očkování. Nemáme dosud doočkované ani zákonné
12157
26.11.2008 13:53:27
ahojky holky,

dárky :-) no soňak aměla dostat kolo ale protože ho chceme vybrat s ní tak ho dostane na jaře k narozeninám a nebo svátku. takže vyvstal problém s dárky :-) a protože každý den musíme nutně sehrát aspoň 2 partie člověče nezlob se (pokud možno všichni krom Danyho) tak se zaměřuju na společenské stolní hry. Kupuju kloboučku hop, blechy, mikádo, dámu... sháním ještě prastarý už dávno nevyráběný minigolf od chemoplastu. Kdybyste někdo o něčem věděli tak mi prosím dejte vědět. Soňka totiž vyžaduje společné hraní a člobrduó už mi občas leze krkem. Od babi dostane plastelínu s příslušenstvím (formičky, válečky, vykrajovátka) a taky nějaké cerepetičky do vlasů no a od další babi s dědou asi lego domeček nebo hasiče nebo něco z toho co je v lego city nebo creator. Nevím teda jistě jestli si s tím bude hrát? ale když ne ona tak dany časem určitě.
Ten dostane jen pár věcí - dřevěnou montovací míchačku, popelářské auto :-) co už?.. dál nevím, nechám si poradi od paní co k nám chodí na výpomoc ohledně tréningu jemné motoriky, jaké hračky by byly k jeho (ne)šikovnosti OK.

Vendy- letos asi bez kalendářů. nejsme schopná dát dokupy vůbec fotky. ale děkuju za nabídku.

Kačabko - lyže nemáme. A k tomu očkování a nemocnosti.. očkování ať už jakékoli zatíží imunitní systém. očkovat by se měli děti když jsou zdravé (teda když už to má být). My máme ztza sebpou imunologické vyšetření a nádlenou imunologickou kozultaci a hodně nám to ukázalo kudy vede cesta. teda aspon doufám, napíšu za měsíc či dva zda to zabralo. ale mám už teď takový dobrý pocit, že vím kde je ta chyba, proč je tak často nemocný a proč má ekzemny a tak. Tak už třebas vím že to není vůbec potravinová alergie .-) a tak. Pokud se ti zdaj děti až moc nemocné zkus si nechat taky udělat imuno vyšetření. Jo a na dlouhý kašel a častou nemocnost danymu zabral imunoglukan, co ho bere tak už nekašle (kašal od konce července až dodnes skoro každou noc tak 15-30 minut) a nikdo nevděl proč.

Jinaks e máme OK. Soňka je prima holka a už je to s ní pohoda. takové kamarádské hraní a škádlení. mýá ráda knížky, kreslení, modelování, vaření ale taky plavání, bruslení , jízdu na kole. Takže není jen takový pecivál jak bývávala. dany dohání co na začátku promeškal, něco dohání líp něco hůř, stále pochoduje jen kolem nábytku a stále cvičíme a posilujeme. Nicméně to vypadá že bude OK.

Kačabáci (L&N&H) 15801
25.11.2008 14:37:00
Ahoj holky,
Jak se máte s prvním sněhem? My byli teď komplet marod, ale první sníh už jsme si užili. Máte někdo zkušenost s vakcínou bronchovaxom????? Nabízela mi ji doktorka pro Lindu na posílení imunity, Linda totiž často skončí na atb, kdežto Nikýs se s ze všeho vylíže. Trávili jsme, čas malováním, vyřezáváním dýní, WC obrázkama… Všechno na co jsme nestíhali celé léto čas. Taky jsme začali chodit do solné jeskyně, nemáme hold na moře a hadi už druhý měsíc kašlou a nechce se mi do nich prát jen medikamenty. Holky, pište pls tipy dárků pro děti, já mám problém hlavně s dárky pro Nikýse. Kupuju všem dětem spacáky, brýle na plavání, GEOMAG. Linda přeplave 3 dráhy na šíř bazénu. Vendy, já se ke kalendáři nemůžu dokopat, asi si ho nechám udělat v lednu, budou s novoroční slevou? Já se táááák těším na hory. Holky nemáte náhodou na zápůjčku lyžičky pro hakany v termínu 27.12.08– 7.1.09.
Plánujete setkání s Mikulášem a čertem? My letos prvně, vezmu je na mikulášskou od firmy a taky ke známým, kámoš dělá čerta.
Mějte se. Letím s Honzíkem na trénink, chodí za mnou do práce, udělá si úkoly, přehodíme v autě aktovku za tašku na fotbal a fičí. K

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
25.11.2008 10:51:56
Holky nechci prudit předem upozorňuji, že to nedělám kvůli kšeftu,ale pro radost vám ( ale samozřejmě musím si nechat zaplatit náklady) ale jen hlásím, že čas kvapí tak kdo chce kalendáře k vánocům tak šup sem s fotkama:):).)
20.11.2008 10:12:05
tak jsme se těšila , že až se vrátím z NY tak budu dořítat celý den a nic:)
Hele co je s Bořekemn nějka mi něcvo uniklo nebo jsme něco zapomněla šup sem se všemi aktivitami :)
Jinak v Ny bylo nádherně , děti to zvládli super a já taky je to neskutečně kosmopolitní město i když na americký způsob života nevím zda bych so zvykla přeci jen dát si v klidu vínko a jen tak chvílki čučet mi přijde prima tam na to nikde nemají čas žádné kávarny vše fast foody a rychlé . Nejrkásnější zážitek brooklyn most navečer začátek stmívání a největší zážitek pravý gospel v harlemu to bylo drsný mráz ěhal po zádech když tam ty lidi padali jak švestky a když zpívali tak tekly slzy a přitom to bylo slyšet z každýho rohu je fakt že tam jsme se cítila diskriminovaná já jako bílá:):):)
Míša.
  • 
17.11.2008 21:01:44
Díky za tip na Bořka, Bruno si to pekelně užil, tancoval na židli a na zpáteční cestě zpíval: Bořek stavitel se pokadil! :-D fekální období je výživné!
5.11.2008 12:03:28
tak holyk co nového vy si to posíláte mailem ,aby se nikdo nic nedozvěděl a já pak nemám co číst:):):)
U nás teď nějaká pohoda musím to zaťukat zdrávo a klídek jen se bojím příští týden odjíždím na týden pryč poprvé bez obou dětí a bude hlídat děda tak jsme zvědavá jak to zvládne , respektive on to zvládne v pohodě ale co ten můj mamánek Joník:):) Maty se na to neskutečně těší malej z otho samozřejmě nemá rozum a stačí když odcházím na záchod a slzy jak hrachy a ta radost když se za 2 minuty vrátím:) ale jinak už jedeme v bagrech a popelářích trochu na to není zatím vybavená naše domácnost tak doufám, že to ježíšek napraví . Jsou sice oba narzení ve stejný den takže stejný znamení ale oba jsou nekutečně rozdílný. Jo a Maty začíná sama číst včera jsme jeli autem a povídá mi mami co je to B A R a já na ní jak jsi na to přišla a ona to bylo napsaný na té ceduli takže myslím, že první třída bude pěkná nuda:):):) už teď víám, že JOnyho tohle zajíma t nebude v žádném případě:):?)
Silueta 17864
3.11.2008 13:26:37
Ifčo - máš mail :o)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 7994  [Dalších 7734 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.