| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 7994  [Dalších 7714 >>]
Tomulinka 76373
16.10.2008 16:46:00
Ahoj Vendy!Mohla by jsi mi udělat kalendář?A poslat nějaký na ukázku na můj mail?Děkuji
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.10.2008 13:49:18
holky kdo zase bude chtít kalendáře tak čím dřív tím líp:)
Kačabáci (L&N&H) 15801
13.10.2008 12:49:38
Lidko, ty neznáš postavičku (příšerku) z lega Piraca Hakan?

~j~
8.10.2008 22:56:04
u mě okolo se taky rodí fest :) za 14 dní 4 děti:) dobrý né:)
a musím se pochlubit už jsme stáhla fotky,takže kdo máte zájem tak zde
http://matyjony.rajce.idnes.cz/
jsou fotky z dovolené:)
*Lidka* + 3 11796
8.10.2008 20:18:32
Kačab, jak jste přišli na Hakany?

Okolo mě mají všichni odrodíno, si připadám trochu divně...
Kačabáci (L&N&H) 15801
7.10.2008 17:18:55
Ahoj holky,
já tedy nemám žádné zážitky z dovolených, ale nějakou bych potřebovala. Docela by se mi líbila bez dětí, někde v Karibiku ...
Zpět na zem, léto jsem si s dětma fakt moc neužila, jelikož jsem nastupovala do nové práce, ale teď si plánuju jedny hory jen s Honzíkem na lyžovačku a jedny okolo Silvestra pojedu se všema, hakani (pozor změna ) na lyžích ještě nestáli, bude premiéra

Holky, taky se okolo Vás tolik rodí? V mém okolí matky o průměrném věku 40let co přivádějí na svět buď 1. nebo 3. dítě. Ještě, že mám ještě dost času .

Oddny,
až někdy pojedeš okolo Modřan, stav se pro krabici korálků, jsem si jistá, že u mě by ležely ladem do nekonečna, mám debordelizační období, všechno co doma leží víc jak rok musí z bytu. Mimochodem hakani se často ptají po Svml

~;)~j~~:-D
7.10.2008 10:11:58
tak tohle je hezký:)
Devatero zásad dobré hospodyňky

1) Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si zbytečně rozbíjeli hubu.
2) Podlahy nevoskuji, protože myslím na bezpečnost svých hostů.
3) Hmyz mi nevadí. Každý brouk má jméno a souhlasí se vším, co řeknu.
4) Jarní úklid nedělám. Mám ráda všechny roční sezony a nechci, aby ty
zbylé žárlily.
5) Nepleji zahradu, protože nechci mařit Boží úsilí.
6) Nevařím moc chutná jídla, protože nechci stresovat své hosty, cože mají uvařit oni, až přijdu já k nim.
7) Nevyhazuji staré věci. Manžel nemůže nic najít i tak, nač ho ještě plést
8) Nežehlím. Rozhodla jsem se věřit cedulkám "nemačkavé".
9) Nestresuji se ničím. Kdo to dělá - umře mladý. A já chci vydržet co nejdéle!

A pamatuj! Uklizený dům je znakem, že máš příliš volného času !!!
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
6.10.2008 22:37:45
Tak jestli je to úmysl, tak to fakt nas... :o(
My byli v Costa Calma Beach Resort.
6.10.2008 10:03:52
jé tak tam jsme přesěn byli taky v hotelu monica beach:) a s těma letema je vidět , že to dělají pořád a umyslně že řeknou, že jeden je bez mezipřistání:):)
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
6.10.2008 1:11:42
Ahoj Vendy,

taky jsme byli na Fue.,ale v červnu, bylo tam úúúžasně. Též jsme letěli s Jirmusem a jeho přistání bylo dost rozpačité. Obě cesty jsme měli s mezipřistáním, i když cesta do Prahy měla být přímá, tak ne, na Lanzarote nás vyštvali z letadla a v odletové hale jsme čekali víc jak hodinu, pak do letadla pustili jako první lidi z Lanzarote a my jak debílkové nastupovali poslední. Letěli jsme na noc, takže nám Týna stihla za těch cca 15 min z Fue.na Lanzarote usnout a pak spala v té hale nám na nohách...no docela peklo. V letadle neměli deky, poznatek pro příště, říct si o deku pro dítě hned jak si člověk sedne, protože pak byli přikrytý všechny dámy co letěli v kraťáskách a děti cvakali zubama, no taky blbá matka si mohla do báglu hodit aspoň sarong :o(
Nicméně, se nám na pustý Fue. moc líbilo, projeli jsme jí křížem krážem a ty nádherný pláže mě dostali, sice bez zeleně, ale i tak to má své kouzlo. My byli v Costa Calma, kde vy?

Očividně není třeba další těhule, stačí stejné místo dovolené :o)))
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 7994  [Dalších 7714 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.