| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 7994  [Dalších 7704 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
4.10.2008 13:20:07
tak tady zase mrtvo bude to tu muset zase rozhýbat nějaká těhotná:):):)
tak my jsme se vrátili z dovolené
Byli jsme na Fuertaventuře krásný ostrov sopečného původu všude písek ale oázky s palmičkama. Komplex super asi 5 bazénků do moře kousíček , personál fantastickej ubytování super super pro děti zábradlí všude , cestovní postýlka připravená prostě pohoda. Jen let strašný když jsme letěli tam tak 5,5 hodiny s mezipřistáním na Lanzarotte. Jony byl v letadle v pohodě pořád chodil v uličce a bafal na spící lidi a jak lítal sem a tam a pak když měl usnout tak jsme ho houpala na třesoucích se nohách tak začal zvracet takže pytlíky byly v pernamenci. Letušky mi odmítli vyhodit plné pytlíky že pracují s jídlem takže jsem ho dala pod sebe mezitím jsme dvakrát ho chtěla vyhodit ale vždy začali turbulence takže mi nepustili na záchod dopadlo to tak že pytlík se vylil na chodbičce takže žůžo. Jinak Joník který normálně všude jí tak celou dovolenou skoro nejedl prostě mu to asi smrdělo ale byl O.K. nejvíc byl ve svém živlu ne večerních diskotékách kde byl šoumen večera tančil uprostřed ruce nahoře a na spánek nevypadal:) ale zase si ho všichni oblíbili naučil se pozdrav OLA a na všechny to křičel se všemi si chtěl dávat pět:). Pak jsme si na dva dny půjčili auto ( byli jsme tam ještě s jednou rodinou) po 10 minutách jízdy se druhé dítko poblilo paráděn takže i Maty která na to koukala si odplivla , jeden tatínek to taky nevdržel a mě taky nebylo o.k:) dovede si představit jak to auto smrdělo celý dva dny:):):)( pravidlo že zvratky tvých dětí zvládneš se potvrdilo :)
No a Matylda se naučila plavat pod vodou jak se učila tak se pořádně nachlamtala chlorované vody a když vylejzala z bazénu tak to hodila na okraj bazénu - takže další blící moment :)
Pak jsme jeden den byli na velboudech seděli jsme na jednom všichni 4 v takových křesílkách Maty nadšená a JOny ten tak řval a nadával až ztoho usnul a v noci se pak chudák budil a nadával takže se mu o tom i zdálo:):):)
Let zpátky měl být přímý do Prahy , nebyl měli jsme zase mezipřistání kde nás vyhodili z letadla a hodinku jsme čekali na letišti. Personál byl na pěst neřekl ani slovo vůbec se nesnažili nám to usnadnit .Před přistáním v Praze se letušky bavili jak se bojí přistání a do toho pilot byl Petr Jirmus , který asi před půl rokem měl problém, že usnul a měl puštěnýho autopilota a zapomněl se nahlásit na hraniciích tak k němu museli vyslat stíhačky a probudit ho:) takže takový fajn let:)
ALe závěr oproti Itálii téžká pohodička dokonce jsme stihla dočíst knížku , kterou jsem měla rozečtenou rok a začala číst novou:)
Takže sorry za román ,jo a pracovní název téhle dovolené byl Blicí dovolená:):)
12157
21.9.2008 20:03:44
no taky si myslím že jde o Míšu :-) duha je hezká, řekla bych hezčí jak dromedár.. ale proč naráz zmněna? a na druhou stranu, proč ne?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
20.9.2008 18:18:32
Lidko gratuluji a jsme zvědavá na popisování pocitů jaký je rozdíl jedno, děv nebo tři:):):)
Objímačka batikovaná to je míša:):)to jsme měli hádat???
Jinak se musím pochlubit dneska ráno se mi narodila neteř Sofie 3050 g 50 cm je nádherná blondýna úplně jseme dostala chuť do dalšího :) ale když jsem pak jela s obouma drakama zpátky z Prahy autem tak mě ta chuť přešla:):):)
Oddny 15528
20.9.2008 16:31:18
Duha nahradila báďu... ??~j~
12157
20.9.2008 14:50:07
objímačka batikovaná?!? co to je? kdo to je? petici už jsem podepsala dřív. joa co máme hádat?

Beruška9 19102
19.9.2008 21:30:11
Tak můj tip vyšel :-D!

Tak teď hádejte Vy...

a podívejte se sem, třebas Vás to inspiruje k podpisu?

www.normalniporod.cz
Kačabáci (L&N&H) 15801
19.9.2008 19:02:11
Lidko, veliká gratulace!!!
Tipovala jsem Tě :)

Mějte se fajn
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
19.9.2008 13:25:24
Lidko- hodně moc zdravíčka a bezproblémový pruběh těhtenství ~s~

zdá s emi, že poslední dobou je třetí dítko hodně modní záležitost, takže tímto tady veřejěn píši že prostě budu OUT a hotovo~j~

Napiš někdy více
12157
19.9.2008 12:42:11
tak jsme typoval avíceméně správně :-) Gratulace a přání bezprovblémového těhotenství aporodu i toho po něm přeje Lí :-)

Jiak jsem včera měla tu čest se potkat s Oddny a Míšou a bylo to moc milé a příjemné a děsně krátké. Holky díky že jste sina mě udělaly čas! :-) Oběma to moc sluší. Pokec bez dětí je príma, jen by to chtělo půlden a ne 2 hodiny. Dy´t to znáte.

Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
19.9.2008 8:02:08
Lidko,moc gratuluju!!!!!!!
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 7994  [Dalších 7704 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.