| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 7994  [Dalších 7674 >>]
čí jsem?
  • 
17.9.2008 11:18:29
Ahoj jsem nové miminko, vyklubat se mám v březnu. Hádejte čí jsem?

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
16.9.2008 15:30:51
pláštěnka je z Tesca normálně jak mají tu sekci s oblečením cherokee a měli právě pouze holčičí:):).)
Tomulinka 76373
16.9.2008 12:47:21
Ahoj Vendy !Kde jsi sehnala pláštěnku?Mohla by jsi sehnat i pro mě?
15.9.2008 22:29:28
tak fakt se tu nic neděje:)
gratulujeme k nástupu do školky všem novým školkařům u nás už těžká pohoda nástup bez problému
Dneska jsme sháněla pláštěnky po celodením shánění jsme koupila stejné v tescu takže nejen že JOnísek nosí v noci růžové pyžamo ale v děšti bude chodit v růžové s kapsami ve tvaru srdíček,ale já už fakt neměla sílu jezdit někam jinam kvůli pláštěnce:):):)

Oddny 15528
15.9.2008 20:02:41
No těpic, tady je teda mrtvo!
Já hýřím energií načerpanou na relaxačním pobytu s kamarádkou na horách, daly jsme si tůru 18km, bobovou dráhu, lanový park a druhý den vyjížďku na koních. Do toho jsme nezavřely pusy od pátku do neděle, no jsem totálně zrelaxovaná a vykecaná. Bylo to fajn!

Jinak se zabíháme do nového školního roku, Pája má 3xtýdně tréninky, když se přište hudebka tak 4 dny příjde dom ve 20:15. Daň za bydlení mimo velkoměsto - příměstský autobus jezdí jen 1xza hodinu. No zatím to zvládá, uvidíme dál. Zítra mi začíná angl a navzdory všem předsevzetím na začátku léta jsem na to ani nešáhla a jak jsem toodložila tak to zítra vemu - ostuda.
A navíc to počasí, no bléé.

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
3.9.2008 20:56:36
ahoj Lidko- super že se Toníkovi líbí ve školceR^
ty máš užasné děti s těmi jejich imaginacemi, Klárka je až nebezpečně reálná ve všem, teda až při zpěvu, to si dokáže vymýšlet nesktečné texty, nejhorší je že mě nutí zpívat s ní a divíse, že ty písničky neznám:-D

První den do školky vyskočila z postele jako lan a jupíí, hrozně natěšená, no však závěr prázdnin sjme trčeli doma a promarodili,s matkou asi těžká nuda ~j~
Mají dvě nové paní učitelky, postoupila do třídy Zpěváčci-budou hrát na flétničky mimo jiné, je strašně na vše hrdá

Jonášek je stále užasně hodný, trpelivý ale dokáže si i "praštit do stolu" jakopořádný chlap,jsme ráda že je mám i když mi na MD občas kape na karbid.
Hlavně at už je zdravý dost si užil chudáček
:(
Moc na vás všechny myslím a vzpomínám na první srazík, jak nám sotva začínaly děcka chodit...... letí to
*Lidka* + 3 11796
1.9.2008 13:34:50
Ahoj, zdravíme všechny školkáčky, Tonda zahájil s velkým nadšením školkování, pro mě to byl úžasný relax být jen s Dančou. Jsme si konečně pokecaly :-)

V sobotu ťapala asi 3km (vyjimečně, většinou se radši nosí) a oba celou cestu vyprávěli jeden přes druhého svoje fantazie o imaginárních bytostech a věcech, T. šel s Olinkou, za Dančou šly kočky, chvíli jela autíčkem, pak ho opravovala, Tonda zas jel trolejbusem a rychlobusem, pak nám D. podávala neviditelná miminka, přebalovala je v mojí dlani, T. rozvíjel vybavení fiktivního bydliště v 19.patře a D. zas malinkého domečku pro miminka...

Těším se až si budou ty fantazie povídat spolu a nebudou to chrlit furt na mě :-)
Beruška9 19102
30.8.2008 14:52:11
Petice za zlepšení služeb v českém porodnictví a za péči přátelskou a bezpečnou pro matku a dítě

Vážení přátelé, obracím se na Vás s nabídkou připojení se k petici. S obrovskou vděčností vítám akci aktivistů v problematice normálního porodu v ČR. Jelikož chci podpořit jejich petici tím, aby byla dostupná co největšímu množství normálně porodně uvažujících jedinců, rozhodla jsem se odkaz na petici zařadit i do témat. Pokud je Vám text blízký, prosím, zvažte, zda přidáte svůj podpis? Děkuji za všechny, kteří chtějí situaci v porodnictví v ČR přiblížit světové normě. Michaela

Petice za zlepšení služeb v českém porodnictví a za péči přátelskou a bezpečnou pro matku a dítě zde:

http://www.normalniporod.cz/
Mammita 25947
30.8.2008 10:12:08
Vendul, tak to jsem zvědavá, jestli Tyldu do tý koule fakt vrazíte:-D. Ona je podle mě v tomhle tak super, že si tipuju, že jo!
Moje děti se psů naštěstí nebojí, když jim dovolím, tak si rády hladí. Maty se dokonce nechává dobrovolně srážet k zemi vlčákem, protože si prostě hrají. Všechno je o přístupu. Tady na ČM je tolik psů, že je to neskutečný a o tuposti některých páníčků by šly psát eseje. Musíme se podle toho chovat. Psů si v podstatě nevšímáme. To, že stojím bokem k rotvajlerovi je jedině proto, že musím hlídat v té konkrétní situaci i Betynu. Jinak to prostě udělat nešlo. Ale tohle téma bych už raději, s dovolením, uzavřela.

Na této diskuzi si mne pár z Vás zařadilo do jisté škatulky. Nebudu psát, že mi to je jedno, vždycky mne to mrzelo.

Mějte se hezky.

29.8.2008 11:44:50
nazdárek tak se nát o všem krátí :)školky a školy strašně to utíká nejraději bych teď věk Matyldy zastavila užívala si ho alespoň 2 roky je neskutečně roztomilá ukecená a přitom samotatná ,ale někdy má samozřejěm záchvaty ,ale ty už taky polevily takže pohoda. Celý týden jsem měla problém ze zádama a jen jsem se plazila a Joníse přebalovala ,že ho Maty musela vyzvednout na gauč, ale už dobrý respektive lepší.Příští týden půjdu na magnetickou rezonanci ,což se mi nechce neb si budu muset vyndat náušnici z nosu hihihihi a ta jde pak blbě nandat :):):)
Tak snad tam nic nenajdou a je to jen z nošení Jníka 13 kg je 13 kg a když se na mě pověsí oba Maty 18 kg tak to prostě někde povolilo:)
Jinak je u nás vše O.K. v sobotu razíme zase na zorbing včera se mi M ptá jest-li už bude moc nechat skutálet Maty, tak jsem mu řekla, že se zbláznil a on, že se domluví s ní a ne s mnou tak uvidíme jest-li se Tylda bude koulet v kouli:):):)
To je od nás taky tak vše . To je fajn, že jste si užili Míša s Oddny, jen mi mrzí, že jsem vás neviděla no tak snad příště to vyjde:):)
Bořek u nás zatím se ani neví kdo to je:) ale Barbie je favorit číslo jedna tak kdyby byla nějaká show ve stylu princezen tak dejte info:):)
Jo a ještě ad strach ze psů tak obě dvě děti si myslím, že jsou vychovávany stejně a Maty od malička měla respekt ze psů ne že by před nima utíkala ale takový ten přirozený respekt podívat ale nehladit kdežto JOny tak ten hned haldit a sahat do čumáku a jakmile psa jen slyší tak šílí a když se s nim může muchlovat tak je úplně blaženej tak nevím kde se to vytváří prostě já si myslím že to je už daný vztah ke zvířatům. Třeba Maty psi nevyhledává ale koně miluje těch se vůbec nebojí ani z nic nemá přirozený respekt ale JOnda zase koně nic moc:(
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 7994  [Dalších 7674 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.