| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 7994  [Dalších 7644 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
3.8.2008 21:47:43
Tak tady zase trochu vázne konverzace co:)
Míšo já myslím že Bruník zvládne obojí před den fotbal a večer koncertní turné:):) a hlavně pokud ho to baví tak super
Adel to tto letí tak ty malinkatý holčičce už jsou 2 :) ale číslo je to pořádný:)
Tak my jsme zpátky z týdeního vesnického užívání si matky s dětmi 3 matky 6 dětí /což bylo fér:)/bylo to fajn ale stačilo to samy s dětma v tom vedru bylo někdy docela náročné i když jsme měla připraveny všechny možné diplomy a bodíky( červené a černé) a odměny tak stejně se muselo pořád něco vymýšlet a jít na provcházku ve 2 hodiny odpoledne bylo nemožné stejně tak jako vydržet u bazénu či rybníka déle jak hodinku:( ale šlo to, pokecy dobré jen se to stále točilo okolo dětí občas se tam vložilo něco o chlapech ale spíše jako o funkci tatínků , takže stejně se zase budeme muset sejít bez dětí aby jsi probraly i jiné stránky :):)
Jinak víkend už jsme byli zpátky vše zase ve znamení akcí takže včera dinopark , pak parádní oběd ve steak house pak výstup na Radyni ( hrad ) spolu s ukázkou šermířů a ještě jsme stihli návštěvu známých v novém baráčku a hlavně pro Joníska s dvouma HAF HAF.
Dneska klidnější na kole k babičce pak k dědečkovi a pak ještě do hospůdky s parádním dětským hřištětem asi 15 km což musím strašně vynachválit Tyldu jak už parádně jezdí sama bez koleček sice je ještě trochu problém s rozjezdem občas ale jinak super.
Takže příší týden mám dost pracovní a ve čtvrtek bychom ěmli jet na Ohři tak snad vyjde počasí a děti si to zase užijou. Musím říct že si tyhle prázdniny docela užívám:):):)
To je můj slovní průjem a přeji všem krásný večer
Mammita 25947
26.7.2008 21:48:16
Míšo, teda já na tom nevidím nic špatného, myslím, že je to hodně dobrý tah!
Tak Bety už je dva roky na světě. Slavili jsme už v týdnu, všechno v poho a dnes výlet do ZOO katastrofa. Jára nade mnou stál a řešil proč beeru tohle a tamto až jsem se naštvala a vzala sebou jen to nejnutnější. Takže:
Betka se v autě poblila. Pak zakopla když běžela z kobce a odřela si čelo a nos. A jako vrchol všeho skočila šipku ze zapůjčené kárky na beton~f~.
Zdá se, že krom boulí a odřenin je v poho, hlídám ji.
Mno a jako vrchol všeho se s námi rozloučila pračka - vypadá to že definitivně. Když se se**, tak se se**.
12157
26.7.2008 13:00:06
Míšo - dobrá volba, se sčuchne s místníma klukama a to teprve bude pro něj něco. se zas líp zabydlí :-) N amlbua poslech kvalitní hodby si zkus pořídit holčičku :-) ale ani tam to není zaručené...

K otázce kočárku mě poslední dobou napadá jediné - jak jsme mohla žít tak dlouho bez slaloma?!? :-)

Sonička je ještě u babičky, ale zvažuju pro ni dnes zajet dřív a vzít ji na divadelní pohádku princové jso na draka, má jimoc ráda. tak čekám co udělá počasí, je tam všelijak...

Beruška9 19102
25.7.2008 21:08:31
Bruno zapsán do vesnické fotbalové ligy benjamíků :-)! Měl děsnou radost, já už méně, přivítala bych oduševnělejší zájmy prvorozeného, např poslech klasické hudby či tak něco :-D!
Mammita 25947
24.7.2008 22:28:04
Vendul, díky :-)
Lí, Jané je super, že? Ať jste brzy fit!
Já klepu, děti jsou zdravé. Betce hrozně pomohl ten Imunor. Jsem zvědavá jak zvládneme nástup do školky...
23.7.2008 22:11:34
Tedy Adel barvy super je vidět inspirace:):):)
Lí tak ať je Dany brzy v pohodě a ty si užíváš monomatku jinak Jane je po ségře a Jonym jen garážovým ( tzn. jen když jsme byla líná vyndat quinnyho:):) to jen aby jsi netvrdila že je po Maty :):):):)doufám, že se ti bude líbit a udělá službu
12157
23.7.2008 17:04:50
JO a holky,

jen pro klid :-) tak punto už má SPZ a je už oficiálně naše, takže žádná čórka se nepotvrdila. ale trošička adrenalinku neškodí, že?

Jinak dnes bude mít daneček nový kočár :-) posunula nám ho Vendy,za což jí děkuju :-) takže Matyldin a Joníkův Slalom se nyní stává slalomem Danielkovým... kdopak bude další v pořadí?

Je tu jakýsi podezřelý fičák. M je v praze, sonička u babičky a dany je marod tak si užívám protivkovatého mazla.

Mammita 25947
22.7.2008 20:33:08
Ahoj holky!
Tak máme vymalováno a myslím, že se to docela povedlo - teda Jára si fakt máknul. Dala jsem Vám fotky do deníku, tak mrkněte kdo máte zájem. Ta kuchyň je sice rozmazaná, ale co už, podstatná je tam ta barva a té to nevadí :).
Beruška9 19102
20.7.2008 22:41:50
Vendy, řekla bych, že si ho dáš jinam :-D!

My jsme si dneska užívali domova a tatínka...
20.7.2008 21:56:47
Nazdárek ženský , Míšo a Lí to je super , že jste si to užili všichni . Míšo ty by jsi neřekla že si nechám píchnmout nos:):).)
tak mám chuť udělat slovní průjem tak tady je:):)
tak máme za sebou parádní víkend pátek návštěva u mého bratra a večerní grilování v Jinočanech, v sobotu návštěva výstavy Titanic super jen se tam nesmí s kočárama a celou dobu lovit někde dítě které chce vybraný exponát zkoumat ručičkama a vyléz na můstek titanicu a vyzkoušet postel v první třídě:)není zrovna pohodička,takže doporučuji bez malých dětí, ale Matylda byla nadšená nejlepší je, že na začátku dostanete k vstupence boardingpass( jako palubní lístek ) se jménem cestujícího a na konci se dozvíte zda-li jste přežili ( já a Maty jsme přežili Jony ani taťka ne:) pak na druhou stranu Prahy Jirčany tam turnaj v kopané a pak oslava narozenin známých z 12 dětma - tramoplína, houpačky, bílej rum a pivko prostě úžasný:) No hned v neděli dopoledne na 11 do Příbrami a šup volným pádem za dětma dolů ( nejlepší byl Jonísek,když jsem došla za ním tak začal mám bác a ukazoval k nebi)musím říct, že už jsem si skočila jednou před 4 lety teď jsem se asi víc bála hlavně toho že jsme seděli v letadélku oba s M,ale zase jsem si užila intezivněji ten seskok víc tzn. měla jsem otevřené oči pořád:):):) No pak romantický oběd v Rožmitále pod Třemšínem nemím proč ale to městečko je tak úžasný takový malý zámeček a přitom klid jak na klasický vesničce. No a pak tradá domů takže teď jdu vybalovat a prát i když asi půjdu raději spát a nechám to na příště:):)
Tak a jsem vykecaná tak můžu jít do hajan
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 7994  [Dalších 7644 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.