| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7994  [Dalších 7654 >>]
Oddny 15528
21.8.2008 22:18:27
Čus bus,
asi před hodinou a půl naskládala Míša svůj cirkus do auta a vyrazili domů. Návštěva byla úžasná, kluci se mlátili jen v mezích přijatelných pro všechny zůčastněné strany, Gary na mě házel svůdné pohledy a byl za to náležitě obdivován a my s Míšou jsme stihly hodně probrat, dokonce i něco ukorálkovat, ale jestli to bylo všechno, to vážně nevím :-D:-D
Psi si po prvním dni zvykli a byli skvělí, Gary se zamiloval do Bárnyho, Bruno do Koriny ;-)
Můj M k tomu přistoupil ve stylu nepřímé úměry - čím početnější návštěva, tím kratší časové jednotky doma ~j~
Pobyt byl zpestřen jednou lehce dobrodružnou scénkou na silnici - defekt kola - mou přeměnou na GPS, a taky setkáním s kamarádkou a jejím potomstvem, kterážto rozšířila řady školkařů na 3 a batolat taky na 3 (má dvojčata). Spatření této sestavy v plné síle, rozuměj řvoucí, bylo pro mě velmi, ale opravdu velmi antikoncepční ;) a co teprve pro manžela ~j~

Vendy, to je krásný dárek, je načase vymyslet další destinace, kam se nutně musíš podívat ~j~ Já mám takhle v zásobě Norsko a opětovnou návštěvu Skotska, ale nějak se nikdo nemá k tomu mi něco takového darovat ;-)

Adel, ať si tvůj zážitek probírám z jaké chci strany, pořád mi tam cosi nesedí. Ty jsi opravdu, ale opravdu kopla a zastrašila rozjetého rotvajlera? Zřejmě jseš vzdálený potomek Supermana :-D
Ale vážně, neznám nikoho jinýho, kdo by měl takové problémy se psy, možná je načase popřemýšlet o svém nonverbálním projevu, kterým dáváš najevo svůj postoj ke všem okolo se vyskytujícím psům a popřemýšlet o tom, co jim tímto sděluješ. Protože oni v tobě čtou jak v otevřené knize, to mi věř.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
21.8.2008 14:28:13
Nazdárek ženský,
Žijeme i když trochu hekticky. Měla jsme teď nějakou třídenní angínu s dvoudenníma horečkami takže bylo veselo a čekám kdy to chytí děti.Adel teda story dost strašná ale na druhou stranu docela prima zjištění že lidi okolo chtějí pomoc.
Jinak dneska jsem musela Jondovi nechat udělat nový pas, jedeme totiž koncem září na ještě jednu dovolenou ( bez auta ,tak doufám že bude lepší na Italy:)) zase bylo veselo ho nechat vyfotit,ale oproti loňskému roku to trvalo už pouze 15 minut a za 14 dní prý ho máme:) a hlavně ten už bude platit 5 let:)
Holky to je pohoda prázdniny ,já si vůbec nedovedu představit zase ten šrumec v školní rok ráno vstávačka a večer spaní. U nás je totiž dost jižanská výchova tudíž děti chodí spát kolem 22 hodiny a spíme tak 8-9 Maty tak do 9.30 což mě vyhovuje ale asi to nebude vyhovovat školce:):)
Jinak s Alji jsme si mailovala ještě v pondělí a vše bylo O.K. tak to snad taky platí a jen nestíhá a nebo si někde užívá:)
Jo a jen se musím zase pochlubit pamatujete jak jsme psala že bych chtěla vidět Moskvu , New York a Sydney. Sydney jsme viděla před 2 lety, v Moskvě jsme byli v květnu a dostala jsem předčasný dárek k vánocům a v listopadu mám naplánovanej 5 denní výlet do NY jsme úplně nadšená neb mi přijde neskutečný že já dítě totality se jednou podívám na oslavu 1.máje do Moskvy a předvánoční čas do New Yorku- no tak jsme to prostě musel prásknout a pochlubit se neb jsme toho plná ) ještě ovšem nemáme vízum:):)
Jo a máme prázdninovou žravost, přijde mi to že celá rodina neděláme nic jiného než jíme :)vůbec nemám přehled co ty děti vlastně vše sní a váha stále kolem 12 kg Jony a Maty 4 roky 18 kg ale měří 112 cm včera jsme koukala na beach volejbala řekla jsme že takhle se chci jednou koukat na Matyldu:):) no ale já a M to asi bereme i za ně:):):)
No tož od nás sorry za román ale byla chvilka času a velká potřeba:):)
Mammita 25947
19.8.2008 22:05:57
Ahoj holky!
Hlásím, že se máme prima. Matyho odlepit od kola - jezdil by pořád. Dnes dal rekord - 10km. Je hrozně fajn, takový pohodář. Občas se mi zdá skoro dospělý.
Bety je zlatíčko, už je bez plen i na noc a bez dudlíku. Pleny jsem nějak tušila, že nás už brzy opustí, ale ten dudlík mě překvapil. Byla na něm dost závislá. Měla ho jen na noc. Občas jsem jí říkala jak už je dudlík blé a že už je velká holka atd no a najednou bum, začala ho odmítat. Usíná dobře, v noci se nebudí, prostě pohodička. Akorát ráno už se s ním neukájí:-D, tak jsou ty budíčky o něco dřív.
Musím Vám napsat náš další "psí" zážitek:
Šla jsem s Betkou na poštu a venku byla přivázaná rotvajlerka. Byla uvázaná napevno, tak jsem jen korigovala Betku aby se jínedostala na dosah. No a když jsme vše vyřídily, tak jdeme ven a rotvajlerka tam byla pořád. Vyšla jsem první a stála k ní bokem a opět korigovala Betku. Ta fena stála dost napjatá, měla to vodítko dlouhé. Když byla Bety asi o 2 metry dál, tak ta kráva vystartovala, urvala se (neporušená karabina - takže špatně zacvaknutá) a vyjela na Betynu. Zařvala jsem, kopla do ní a zvedla Betky nad sebe. Toho se ta fena asi lekla a zaběhla do Alberta, který je hned vedle. Seběhli se k nám lidi, chtěli nám pomoct atd, ale byly jsme jen vylekané, teda vyděšené. Tak jsme tam tak stáli a říkali si jestli tam jako pokouše lidi, nebo co a najednou ta fena vyšla po boku fakt divné ženské (vypadala od pohledu jako alkoholik). Ptala jsem se jí jestli je ten pes její, ona se na mě podívala a nic, tak jsem to ještě opakovala a pak teda že jo, došly k vodítku, fenu přicvakla a já na ní, že mi vystarovala na malou, jak to, že nemá náhubek, špatně přicvaklá a vůbec - tak agresivní sama v místě kde chodí tolik lidí... začala se bránit, že se to ještě nikdy nestalo, tak se do ní pustili ostatní, že vrčela už předtím na jiný lidi, no a ta ženská prostě zdrhla i s tím psem. Nemělo cenu volat policii, protože co bychom jim asi tak povídali. \jen mě pak ještě napadlo, že v albertu jsou kamery, tak jestli tam nebude ten pas s tou ženskou na záznamu, nevím. Šla jsem dát Betku vyčurat aby to ze sebe dostala ven a ještě za mnou došel jeden pán, jestli jsme fakt ok, jestli něco nepotřebujeme.
Uf, ještě teď je mi na zvracení.
Ale bylo prima, jak ty lidi okolo chtěli pomoct...
Mějte se pěkně a užívejte zbytku prázdnin.
12157
12.8.2008 22:10:44
Ahojky,

jsme zpět z dovolené na slovensku, to teda už od soboty, jenže v neděli lehla soňka s anginou a tak prostě máme o program vystaráno. Ale už jí otrnulo. teploty šly po ATB do 24 hod. dolů... ještě že tak, její hysterie při nočních ochlazovacích koupelích bořila náš dům..

Musím dovču shrnout rychle, prostě slovensko, termály, tobogány.. my už tam jezdíme roky a tak víme do čeho jdeme, letos jsme zvolili placatící lehárové programy a to sice 5 dnů v Tatralandii, protože na zabavení dětí je to deální místo, zvlášt pokud už to tam člověk zná a ví kam má jít a co od toho může čekat. Na víc jsme nějak neměli energii a ani náladu. Jsme nadšení jako každý rok :-) já se překonal a skočila jsem i tobogán "černá díra". Bylo to překvapivě fajn. Dany ve vodě plaval jak fretka, Soňka se vyřádila.. prostě jsou to vodimlové. No a my s M, tak nějak po rodičovsku, spokojení že jsou děti spokojené. a taky spokojení že jsme spolu a že jsme jací jsme. jen by to chtělo tak 14 dnů a ne jen týden. Už nám táta zase pracuje.. chjo.

Zdravím Kačabku - teda ty holka žiješ rychlýmtempem :_) by mi tvůj kulturně společenský program z tohoto týdne vystačil na rok :-) jsem fakt už jaxi zaprdlá s těma dětma. až mě to štve, jenže dany potřebuje tolik péče. doufám že se z toho brzo vylíže, aspoň trochu. teď bojujeme s chozením a vykřivováním nožek..stále rehabilitujeme. je tzo děsná dřina vypiplat takové dítě :-( ale vlastně :-) je to naše zlatko, soňka ho zbožňuje a moc mi s ním pomáhá.
Tady bych chtěla poděkovat Míše za konzultaci ohledně danyho, co řekla nebo navrhla fakt zabírá a pomáhá.. že by tomu rozuměla??? :-) jj, je fakt dobrá. díky!

Ifčo - zničení tatínka stavbou :-D Baráček je jak lusk, budev ám tam dobře.

Míšo - o pobytech tatíánků s dětma je lépe se podrobností pobytu nedopátrat :-) hlůavně že jsou všechny děti a celé. I tyk je to príma , 5 dn stanování to musí být pro děti teda zážitek!

Vendy - tak teda tvůj prázdninový program nemá chybu. jen nechápu kde čerpáš neustále energii na to všechno. hoď sem návod.. kde tankuješ? v čem jedeš? :-) jsi prostě neskutečná! Maty na kole ~s~.. hmhm, pochvalně mručím, my kolečka sundáme až za rok. jsme na to letos líná.

Kačabáci (L&N&H) 15801
8.8.2008 9:41:05
Ifčo,
fakt tě chápu, prodloužené večery jsou rozumné řešení. Mě je sice líto, že chodím od rána do večera do práce v tomhle počasí a dětičky jsou ve školce nebo po babičkách, ale strašně jsem se bez nich zpomalila a zklidnila. Minulý týden jsem v Praze měla Honzíka , měl v Praze fotbalové soustředění a taky jsme si parádně užili společné večery. jo,jo prázdniny jsou fajn i pro maminky . Auto si zatím půjčuju od rodičů, abych mohla vozit hady a mamka jezdí do práce MHD :(, naši jsou zlatíčka, na nové auto (ani staré) nemám prachy :(. Policie mi poslala vyrozumění o odložení vyšetřování jak ve věci krádeže auta tak ve věci krádeže Honzíka mobilu.
Mmch, stavbu baráčku závidím, jednou až děti povyrostou si představuji malý domeček se zahrádkou, tam budu relaxovat s lopatou, motyčkou a konví. Zatím pobírám výhody velkoměsta, třeba jsem objevila v jedné smíchovské továrně obrovské centrum s horolezeckými stěnami a zbláznila jsem se do tohohle sportu, srovnávám si tam hlavu, další dny mě bolí celé tělo a je mi fajn.
Práci tu moc popisovat nechci, jsou to hromady objednávek a faktur, což mě nebavíííííí :(!!! Ale zas jsem si to pobrala tak, že se něčím uživit musíme.

Vendy,
15 km je Matylda pašák, ještě jsem Lindu na takovou tůru nevzala a hlavně Nikýs ještě nejezdí .

Dnes ráno se ve školce Nikýsek popral s učitelkou, řval, že tam nezůstane… příští týden jsem bez dětí:
V pondělí jdu s Kačí na spinn a pak pokecat, v úterý na koncert Alanis Morrisette, ve středu na rande, ve čtvrtek horolezit (jak říká Nikýs) a v pátek vyrazim někam za hranice všedních dnů !!!

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
7.8.2008 21:52:39
Kačab- máš štěstí, že jsi ubrzdila, uf.Máš nové autíčko?
Jsi spokojená v práci,co vlastně ted děláš?
Kdyby si někdo vzal obě děti tak k nim proujčím klidně celý byt i na měsíc zdarma a pujdu někde do lesa stanovat:-D

Prodlužujeme si těd večerky o prázdninách, zítra má Klárka slíbené tanečky, ovšem nevím jak to zvládne, neb ted každý den po obědě spí klidně i dvě hodiny a večer kolem 20 ji už zase dochází síly.
Jonáš se s námi veze, Klárka jako mimino už v 19 nejpozději počítala andělíčky.

práce na baráčku pokračují v plném proudu, tatínek maká do umoru, má to výhodu, že endorfiny vplaví s lopatoua krupmpáčem a doma nás nehoní a ani kolo už ho neláká, a dokonce s námi jde dobrovolně na vycházku;)

užívejte hezké vlahé letní večery, já se z domu moc nedostanu, jde mi to na palici co nadělám.Rv
Kačabáci (L&N&H) 15801
7.8.2008 14:44:03
Ahoj holky,
dnes ráno jsem se o fous vyhnula srážce s krávami (aspoň nějaká změna, obvykle se po ránu srazím s nějakým volem:D), letěla jsem z chalupy do práce, valila to 90-100 km/hod z kopce mezi lesy a z příkopu vyskočily 3 krávy, viděla jsem je na poslední chvíli a naštěstí ubrzdila…
Tak hadi chodí statečně do letní školky a já do práce :(. Až včera jsem je nechala známým na chatě. Půjčili jsme jim chatu a 3 děti, dobré, ne? :D Hady tedy jen na jeden den.

Míšo,
úplně vidím ten rozruch mezi stanujícími :D. K

Beruška9 19102
4.8.2008 22:09:27
Teda vendy, blednu závistí!

Bruno se vrátil z pětidenního stnaování s atínkem ve skupině 5 otců a 12ti dětí. Kupodivu mý všechny nohy i prsty :-D, když se ztratila Bruno, rozvinuli rojnici po kempu při níž se ztraitla Ela, jediná účastnice ženského pohlaví, našla se u stánků s pivem, tam zřejmě trefila :-D!

Užívejte hezký zbytek léta! Nás ještě čeká Praha, půjdu na imunologii dořešit Brunovo očkování a začít řešit edgarovo a pak ještě závěrečný týden v tatrách .dnes nám otevřeli školku, Bruno ji odmítnul opustit, byl předposlední, kdyby pro toho posledního nepřišla maminka, tak jsme tam zřejmě nocovali :-d!
4.8.2008 21:05:43
ne do pátku ale od pátku,a ve středu asi přijede, babička se prý musí vrátiti do práce, no spíš si myslím, že se do práce těší až si tam od Klárky odpočine:-)
4.8.2008 21:04:17
vendy- jsi neskutečně akční žena. My letost díky stavbě dovolenou neřešíme, chjo

Asi to tu napíšu zlatým písmem, Klárka je do pátku na prázdninách u babičky, je to poprvé co je tak dlouho z domu(tedy byla si jednou či dvakrát na víkend a ne déle než dvě noci) Asi vám to připadá že jsme padlá na hlavu, ale jásám, je to fakt neskutečná pohodička s jedním dítkem a nechápu, jak sjme si mohli ztěžovat na unavu apod s jedním.

[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7994  [Dalších 7654 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.