| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 7994  [Dalších 7624 >>]
Oddny 15528
14.7.2008 20:19:51
Čau ženský!

Vendy, inspirace chodí sama, ale pár věcí je silně obšlehlých u konkurence ~j~ a názvy - co mi zrovna přeletí přes nos.
Jinak o podobě dětí, moje dvě jsou ouplně každé jiné, jedno je překopčený tatínek, druhé překopčený strýček (naštěstí, ale incest se nekonal :-D ) Kdo zná, pochopí ftip ;-)

Lí - to je teda pech! Držím palce, ať dopadne vše OK a nepřijedou si pro auto poliši jakožto předmět krádeže.

Kačab - mě kdysi takhle ukradli Mamlase, mého milovaného bílého favorita, na radu známého jsem obešla všechny hospody v okolí a jejich okolí a koukala po autech. Nakonec ho našel Pája, když šel s bábovkou ze školy. Stál za rohem jedné hospody. Prý si takhle krátí někteří ... cestu od hospody k hospodě, vemou favorita nebo fabku, kde není alarm a lehce se otvírá, dovezou se k další hospě a tam nechají auto stát a jdou.

Prší a je hnusně, mám podzimní náladu, nic se mi nechce dělat, zakládám na tuk a chystám se k zimnímu spánku. Jestli se brzo neoteplí a hlavně nevysvitne sluníčko, tak asi zalezu do nory.

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.7.2008 17:56:12
Míšo tak to pak jo už jsme se lekla že jsi se z otho vyvlíkla:):):):)
Holky teď mi oba usnuli mám neskutečný dilema jest-li vzbudit aby večer šli v poho a nebo si tu půl hodinku užít no jo holt si tady vysedávám u pc a oni neměli akci tak to zalomili:):):)
Beruška9 19102
14.7.2008 17:29:24
Vendy, přece, když přijde bahno, tak má uklízečka dovolenou, to neznáš :-D?

Žeby byla Kačabina fabie přestrojená za Líino punto :-D?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.7.2008 17:06:44
ženský ty story jsou dobrý to už je jak u nás Kačbáka je mi líto Lí to je fajn že to takhle dopadlo.Míšo bahno v baráku musí být super co ta paní na úklid:):):)
Oddny už nám práskneš kde bereš tu parádní inspiraci a hlavně se mi líbí ty názvy těch věcí :):):)
Adel na barvy jsme zěvdavá:):) a moc jsme zěvdavá jest-li si vezmeš pořádně příklad:):)¨:)
12157
14.7.2008 15:44:25
jo a ještě fftipná story o "mém" "novém" puntu :-) Když šel M pro SPZ tak místo SPZ dostal k podpisu několikero lejster, neb ten náš kousek byl na seznamu hledaných vozidel :-) no nemáme my štětstí?? ovšem vše vypadá že se vyřešilo, auto bude brzo z registru vyškrtnuté, a já budu mít koneščně opravdu auto.. teda doufám!

Beruška9 19102
14.7.2008 14:58:14
Tady to žije, super R^R^R^R^R^R^!

Deště nám odnesly kus zahrady, naštěstí neurpavené a přinesly do domu trochu bláta...

Měli jsme dneska vyrazit k Lí, tak to odkládáme na zítra ale těšíme se převelice!

Vendy, děti Ti nejsou podobné? Já myslela, že jsi na fotkách ten sympatický blonďák ;););););)

Kačabo, to je tedy situace, držím palce, ať starý byt přinese nové štěstí!

Mi všichni tvrdí, že jsou si klulci podobní, ale ti všímavější vidí ,že Edgar je kopií manžela, jen s mýma očima a Bruno je kopíí mojí jen s manželovým obočím :-D!
12157
14.7.2008 14:42:47
Kačabko - to musel být príma den. zuby,mobil ..auto. předpokl. že se auto ani mobil už nenašly? dost šílené, asi abys toho neměla málo.
Přeju hodně štětstí v nové práci.. R^

Adél - teda to bvudou barvy :-) závidím príma školku na chalupě. i když občas je to o nervy. nás pojede na dovču 4 rodiny, každá 2 děti. to bude taky mazec.

Vendy - ale oni si jsou podobní... oba jsou mix vás dvou, v obou vidíšm kousek tebe i kosek M.. pořádně si je prohlídni, pak sebe a manžu :-) NO že mámjá doma přes kopírák hozeného 2x tatínka :-) je vidět kdo z nás má silnější geny ~k~~k~~k~

Tomulinko - ty jsi tak sdělná že ani nevím co ti vlastně psát ~f~

Oddny - parádní věci v galerii, jsi čím dál lepší!!!

Míša asi dorzí zítra. užs e těšíme. víceméně jsme na návštěvu připravení...

Tomulinka 76373
14.7.2008 12:53:55
Tvůj chlapeček 1rok a dva měsíce?A jaký jsi měla pro malého dort ?Máš ho na fotkách?
Tomulinka 76373
14.7.2008 11:21:52
Vendy fotky do tvého mailu určitě dorazily.
Tomulinka 76373
14.7.2008 11:09:05
Ahoj Vendy !Pošlu ti fotky mách dětí na tvůj mail!Chceš ?A pošli mi taky na můj mail.A ve kterém městě bydlíš?
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 7994  [Dalších 7624 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.