| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 7994  [Dalších 7614 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.7.2008 9:08:21
jé nazdarek ženský to mám radost že se tu zase někdo objevil:):):)
Já si vůbec nestěžuji na to jaký mám děti jen mi udivilo že všichni na fotkách si jsou podobní :):):)
Jinak padák se o víkendu nekonal neb bylo hnusně a s mokrým padákem se skáče blbě:) tak jsme to doložili
Mammita 25947
13.7.2008 14:06:41
Ahoj holky!
Včera jsme přijeli z chalupy, děti tam zůstaly a my se chystáme malovat. Zatím vyklízím, zítra nakoupíme barvy a jdeme na to. Bude to ve velkém, u Vendy jsem čerpala inspiraci. Pokojíček bude asi hodně barevný, ložnice oranžová, předsíň žlutá a kuchyně béžová. Všechno budeme kocourovat, tak jsem zvědavá jak to dopadne a kolikrát se pohádáme :-D.
Jinak Matyho štípla vosa, má sedřená záda a jelito na zadku, takže je adept. Ostatní úrazy naštěstí bez následků na Matesovi, jen já jsem psychouš.
Bety je sluneční dítě, už si řekne všechno co chce, je tak pohodová a bezprostřední. Je úplně jiná neže Maty, který je sice chytrý, hodný a klidný, ale nude to mít v tom životě asi krapet těžší.
Vendul, máš nádherné děti a obě jsou skvělé. Neteskni a užívej si jich!
Kačabáci (L&N&H) 15801
13.7.2008 11:11:59
Vendy, přála sis přeci, aby bylo aspoň jedno dětátko podobné tobě a to se ti přeci splnilo:). Já mám doma tři kopie biologického otce a taky nekňučím, mno jen občas ;)~j~. Fakt si dnes skočíš? Já mám jeden seskok za sebou, byla jsem tenkrát těhu s dvojčaty a netušila jsem to, ale teď by mě to už nelákalo, jsem zvědavá jaký budeš mít zážitek. Počasí nic moc.

Všechny Vás holky zdravím, jsem s dětmi po dovče (týden tábor rodiče s dětmi v JČ a pár dní s danou,klárkou, honzou a tondou u nás na chatě - to byla velká pohodička i když jsme měli půjčené ještě další 2 děti:)), zítra nastupuju do nové práce na plný úvazek, bude to ted pár let honička za penězi :(, to abychom mohli zůstat v našem bytě.
Nechala jsem si minulý týden perforovat pupík, už dlouho jsem si to přála a mám krááásný piercing, přemýšlím kde dál se ještě ozdobím :). Láká mě mikrodermální implantát, ale neznám nikoho kdo to má

Holky máte někdo děti v letní školce? Hadi budou téměř celý srpen:(.

Jo a ještě novinka, poslední školní den, ukradli Honzíkovi ve škole nového mobila, mě tahali stehy z pusy po stomatochirurgickém zákroku a v noci nám ukradli drakouška, takže celé odpo strávené na služebně příslušníků co nám mají pomáhat a chránit... Holky já to auto teprve měsíc před tím splatila, chápete? ukradli mi felicii co měla najeto 375tis. Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Hezké léto Kačab
11.7.2008 14:34:42
holky dneska jsme chytlě nějaký stezk a koukala jsme na fotky v albíčku a musím konstatovat že všechny co máte druhé děti mi řekněte jak jste to udělali že ty děti jsou si tak podobné já asi něco propásla:):).)
Danina s Tondou jsou jako vejce vejsi, Klárka s Jonáškem kukuč to samé a Soničce a Daníkovi by se dalo říct že úplně stejní čumáčci no a Bětka sMatesem to je jeden a ten samej výraz alespoň na těch fotkách to tak vypadá jak to že u nás to tak není????
Tomulinka 76373
9.7.2008 19:53:38
Ahoj Vendy!To kdybych věděla tak bych šla taky na koncert.Ale stejně ještě kojím .Ale dalo by se to zařídit.A pošleš mi ty tvoje fotky na můj mail?
9.7.2008 11:12:31
nazdárek ženský tak jsem si včera užila byla jsme na svém oblíbenci Seal na koncertě byl úžasný ,hlas božský v bílém mu to neskutečně seklo a bylo to prostě super:):):) Jinak v sobotu si jdu dokázat že zvládnu adrenalin i po dvou dětech jiný než trnot při houpání na větvi a jdu si skočit tandem do příbrami jsme na to zvědavá jest-li mi to dá stejně jako před 5 lety:):):)
Jinak prosím kdyby jste náhodu měli čas prosím zahlasujte pro mojí kámošku http://www.hamanektv.cz/cs/soutezni-videa/269-obrazek/
Tomulinka 76373
7.7.2008 21:00:18
Vendy promin,ale fotky ti pošlu jiné ,protože už je nemám uložené v mailu ty co jsem ti poslala.A mohla by smi poslat i ty fotky?Mé fotky ti pošlu zítra ,protože ted ještě žehlím a potom jdu spát.
Tomulinka 76373
7.7.2008 14:21:51
Vendy máš na svém mailu můj mail.
7.7.2008 14:02:18
Míšo loni jsme koupák taky dala ale letos kdy Jonda chodí kam chce Maty poslouchá jen když chce a nestíhám kočírovat obě dvě a pochybuji že JOny by mi třeba usnul a mohla bych se věnovat jen Maty a nebo nechat Maty samotnou i když s rukávkama třeba ve velkým bazénu a s Jonym být v malým no porstě n ato nějak nemám :):) a obdivuji všechny co to dají ale je pravda že já mám panickou hrůzu z utopení když jsme před 3 lety viděal toho chlapečka na dně nic se mu nestalo ale jak tam ležel a koukal divně nezapomenu to vás nechci strašit jen se tím ospavedlňuji hihihihi
Tomu pošli mi znova ten mail:)
Beruška9 19102
7.7.2008 13:19:15
Vendy, koupák s oběma dětma jsem dala i já, známá matka nemohlo, nebylo to tak hrozné, ale po návratu jsem byla totálně nepoužitelná, jako bych vyložila vagon uhlí a manžel konstatoval, že slunění unaví, grrrrrrrrrrrrrrr!

Příští týden se navezeme k Lí, tak jsem zvědavá, zda to klapne.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 7994  [Dalších 7614 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.