| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 7994  [Dalších 7594 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
3.7.2008 12:30:17
je všichni dovolenkujete :) tak hezký prázdninby
12157
30.6.2008 18:48:23
Vendy - dovolená musela být fakt super, v tvém písemném podání tady slzím smíchy, ale myslím že být tam ve tvé kůži tak slzím denno denně a není to smíchem. Klobouk dolů žes to přežila.. A to jak jsi psala že joník za tebou přišel na terasu v ten prima večer -to prodej do nějakého dojáku do hollywoodu, na tom ještě vyděláš majlant.
30.6.2008 14:06:04
jo a tady jsou některá fota zase nová
http://matyjony.rajce.idnes.cz/
30.6.2008 11:40:04
Nazdárek ženský,
Tak tady máme prázdniny, které stále nechápu, jak se dají zvládnout bez školek babiček a chův.
Takže dovolená v LIgnanu paráda vřele doporučuji lidem co mají rádi hodně velké pláže s hodně lidma, takovou masovku jsme v životě neviděla. Vůbec mi nenapadlo se na to předem zeptat neb jsme jeli s lidma kteří mají malé děti a už tam byli po 3 . Jediné na co jsme se předem ptala bylo zda-li je pláž písková anebo oblázková tak písková parádní vstup pro děti do moře 200 metrů po kolena ,ale že ta,m je dalších 100 lidí na metru čtvereční mi nikdo neřekl, takže na pláži věčně ve střehu kde se kdo ztratí.
Začátek začal parádně bourali jsme v Italy na dálnici o svodidla naštěstí se nikomu nic nestřalo a bylo to 80 km od cílové stanice . Druhé spolujezdecké auto jelo za námi 15 minut tak jsme jim předali děti a s rozbitým autem razili 60 po dálnici veselé jízda ,nakonec jsme dorazili . A byl tam i značkový servis takže auto za 14 dní opravili /17.400 euro /.
Druhý dne Maty ztratila zuby v moři / ty zuby měla týden staré a ta honička jen nechat udělat otisky toho řevu a přemlouvání / no nic zítra jdeme znova
Odpoledne se nám ztratila Bára na pláži, asi jen na 5 minut, ale byla to chuťovka a málem jsme museli volat záchranku pro taťku který měl náběh na infarkt .
V pondělí můj milovaný M stejně odjel do Chorvatska na plachetnici to už Maty měla 39 horečky takže jsme ztropila parádní itálii přímo v Italy kde si praví Italové otáčeli no sejně mi to bylo ho… platné stejně odjel .Druhý den nasazení ATB Maty měla angínu. Takže celý týden v parádní vile byl opravdový zážitek jak strávit dovolenou u moře. Postupně ulehly všechny děti ale to už jen nějakou virozkou takže za dva dny pohoda. Jedinej, kdo to přežil bez úhony, byl Jonatánek a ten mi udělal strašnou radost neb ten večer co odjel tatínek a já bulela na terase tak ke mně poprvé došel sám – miláček.
Pak už jen jednou nám málem chytla kuchyň od odloženého papíru u sporáku. Jednou jsme vařili polívku ozdravnou pro děti a zapomněli jsme tam dát vodu takže smrad fakt parádní ale to už jen prkotiny.
Ale celkový dojem pohoda. Bylo nás ta,m hodně lidí takže se to vše dalo zvládnout a hlavně že už jsme všichni zdraví a nikomu se nestalo nic nového.
Tak to je můj popis dovolené.
Přeji všem ať máte pohodové prázdniny

12157
30.6.2008 10:26:51
holky, už je mu líp :-) ale bylo to náročné.

Včera jsem bya se soňkou na Michalu Nesvatbovi a teda klobouk dolů jak ten dokázal ty děti zaujmout a rozjet.. a koneckonců myslím že nemálo pobavil i rodiče. jako mi mje fakt dobrýž a tak nějak to má k těm dětem v sobě, to Dáda byla trapná odjakživa. Program se jmenoval Michal je pajdulák a za tu hodinku jsme se obě dobře bavily. Jsm,e rád aže jsme mohla se soňkou někd ebýt i sama, co je dany marod a před žímbyla ona takjsme na sebe měly málo času tak jsem si to včera vynahradily. Jely jsme tím "novým" autem a jezdí se mi s ním hezky, konečně nemám strasy z parkingu.
Vendy - teda já s tvým tankem bych byla nemožná..

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
28.6.2008 23:54:11
Lí- to je mi ho bobka malého moc líto, u nás tak nějak též naprd, Klárka od včera horečky, ztěžuje si na bolení v krku asi to bude angína, víkend na krku a "domácí vězení" pro všechny, chjo
Prázdniny nezačaly zrovna dobře,a le snad bud ebrzo líp.
Všem hodně zdravíčka
12157
28.6.2008 18:00:41
tak jen si tady mírně stýsknu.. že dany to odmarodil zápalem plic, ve čtvrtek už byl skoro redy, už neměl ani moc teploty a do rána do pátka se mu to rozjelo. Chjo...

Oddny 15528
26.6.2008 17:59:56
Čus bus,
u nás byla včera moooc hezká bouře, vichřice až pršelo málem do kopce, kroupy, lítaly větve, kusy střech a pár dlaždic z naší terasy ;-)
Miluju tohle běsnění přírody, nejradši bych vyšla ven, ale manžel mě nepustil a tak jsem jen stála v otevřených dveřích :-D Asi nějaké prapudy mě nutí chodit za bouřky ven :-D

Lí, gratuluji k osobnímu přibližovadlu, já bych bez tohoto byla absoutně nemožná, u nás na vsi. Chápu velmi dobře onu pociťovanou jistotu, šak když nemám Nesy v garáži, jsem jak bez ruky ;-)
Danymu přeju, ať je brzo fit!!

A dovča - moře leda tak Severní, či jaké to je v Hamburgu ;-) Tam se chceme kouknout poté co se adrenalinově a zážitkově vybijem a nabijem v Heide Parku :-D Už tam pojedem podruhý, no jsme tak trochu úchylný :-D :-D Ale celá rodina, tak se to snese http://www2.heide-park.de/index.php?id=175http://www2.heide-park.de/index.php?id=175http://www2.heide-park.de/index.php?id=175

12157
25.6.2008 18:56:52
Míšo . věřím že si tam krásně užíváte :-) přeju klidný a ničím nerušený pobyt.

My jeli naskok na vysočinu na srazík diskuze květen 07, dopadlo to jak to dopúadlo, dany začal druhý den ráno kašlat, večer už měl 38.5 a ve 22:30 už spal i doma v postýlce... je mu doma líp. má neklesající horečku (zatím do 39) a je vidět že je vděčný za to svoje zázemí a za tátovu náruč když už máma občas chytá amok.
Sraz byl úžasný, sqělý ajedinečný. hlavně sonička si ho s dětma moc užila.

Mám už svoje vlastní auto :-) dnes jsem s ním už i jela, je maličká a kráýsně ovladatelné, prvně vživotě jsme netrnula kde co odřu a do čeho narazím při parkování. dětem se moc líbí komforní prostor který maj vzadu, je tam víc místa jak v naší oktávce. To mě překvapilo :-) Jsme ráda za ten pocit jistoty že mám kdykoli auto zaparkované u domu.

Hoolčiny, mějte se hezky..

Co dovolené? kdopak letos bude u moře?

Beruška9 19102
23.6.2008 9:07:44
Zdar, odjíždíme do Tater, mějte se krásně.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 7994  [Dalších 7594 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.