Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tomulinka | 76373 |
|
|
7.7.2008 12:13:23
Vendy chceš můj mail?
|
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
7.7.2008 12:03:45
nazdárek ženský no máme se paráděn jak jinak že :):)
.) Pořád někde cestujeme takže mi přijde že každý týden začíná práním a končí žehlením:):):) Tomuli díky za fotky vypadáte jako prima rodinka omlouvám se že jsme nestihla odepsat na mail ale vzhledem k tomu že když jsme se vrátila z dovo tak jsme měla něco asi přes 1200 příwspěvku tak se mi podařilo některé omylem smazat takže nemám na tebe kontakt k odpovědi. Míšo já myslím že toho je taky dosta ukradený mobil by mě asi naštval víc než auto všechny ty kontakty brrr. Lí stejně si pašák jak to vše zvládáš klobouk dolů. Ifčo ty tvý kila nohoře bych chtěla vidět poslední fotky jsi tedy byla parádně maskovaná:):).(.)Koupák se musím přiznat že zatím nemám sílu zkusit jít tam sama s obouma na tohle se strašně bojím . Tak to zase zprávy ode mne Jo a byla tu na návštěvě Adel s dětma tedy Mates je ukecanej a Bětka taková krásná kočička:):):) |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
7.7.2008 11:59:12
Ifčo mám se skvěle .U nás na Vsetíně od 3.7 - 6.7.2008 Valašský krpec a byla to nádhera a včera i přijela historická lokomotiva byla to nádhera.Najdi Vsetínské stránky jsou tam i fotky www.vsetin.cz.Večer napíši víc musím se věnovat svým dětem ted.
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
6.7.2008 22:45:44
nazdárek Tomulinko,
jak znám Vendy má se užasně, co třeba napsat jak s e máš ty? |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
6.7.2008 8:50:49
Dobré ráno holky!Vendy jak se máš?
![]() |
|
|
5.7.2008 22:57:08
ahojky,
jasně, Míšo, Lí, domluvme se na koupák, příští rok už bud skorosousedka s aquaparkem, stavíme pár metru odtama ![]() Lí- co mezi horama , pamatuju živě Tatrlandii to je výfukov- jaká tam mi byla kosa takže zlatý Frenštát, myslím, že pokud prostě budou hlásil slunečno tak to přežijem, já tam letos ještě nebyla, jen občas vidím nehorázdné fronty u vstupu |
| Lí | 12157 |
|
|
5.7.2008 21:56:06
pohromami... ach jo. ta čeština. no na to že chci učit. asi se nad sebou zamyslím a začnu myslet když píšu
jsem ostuda. Jinak mám teda za sebou poslední ZK tohoto semestru. Zatím to jde tak nějak samo. Dany už je po zápalu plic zase ve svém živlu a soňka je šťastná, že zase můžem chodit řádit ven. Ta bruslí jedna báseň. Jsem z ní nadšená. Dany zase začal navlékat kroužky na tyč. No na to jak má olšové ruky je to výkon a můj mateřský úspěch, protože jeho něco naučit je docela zkouša trpělivosti. NO je to taková první vlaštovka.. nemusí pršet stačí když kape atd. no prostě ještě pár roků a bude z něj kluk jako buk. Ale zlatník ani zubař z něj asi nebude ![]() Lí |
| Lí | 12157 |
|
|
5.7.2008 9:26:09
Do frenu an koupák bych jela
jen jak je to mezi horama tak to chce fakt pořádně teplý den. Jó termály jsou termály!Míšou jeli se na chopku závody ve sjezdu na kolech? my to minule obdivovali.. ale nic nám tehdy neukradli ta byl nš dojem pozitivní Koukám že jsou letos dovolené provázeny různými pohromamy.. copak nás čeká?Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
4.7.2008 23:23:08
Vendy, obdiv, měla bych už totálně šedivé vlasy. Moje story o tom, že mi bajkeři na chopku ukradli kabelku s novým telefonem a kačmami je nudná, neměla jsem tam žádné doklady
...Ifčo, co koupaliště ve Frenu? Ve FM je tak nesnesitelně studená voda, Bruna zase z vody bolelo ucho a celou dobu prudil a hledal teplé bazény . Není nad tatralandii a bešeňovu... |
|
|
3.7.2008 13:14:37
Vendy-my nedovolenkujeme, letos to asi zapíchnem někde cestovat, potřebujem panízky na stavbu, co s e dá dělat
Poslední týden před prázdninami si Klárčina kamoška donesl aanginu, streptokoka a ještě nějakou bakterii v krku, druhá přišla o pár dní později s e spálou, Klárka to zvládla SNAD jen s virovou anginou, je pořád hodně unavená, ale dnes už jsm eji po 5ti dnesch doma vzala na chvíli ven na procházku, snad jsem neudělala zle. nakoupit a uvařit v těch hicech je pro mne fakt nadlidský výkon, furt ze mne leje, dobře mi tak těch x kilo nahoře je znát Včera jsme byla na myostimulátoru, ted ařeknu vám nic tak příšernoho jsm edlouho na svém těle nezažila,prý je to učinné, no snad ale kdo to má vydržet.... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.