Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
11.4.2008 9:02:32
VŠECHNO NEJLEPŠÍ A UŽ ŽÁDNÁ BOLAVÁ ZÁDA PŘEJE K DNEŠNÍM NAROZENINÁM LOUPEŽNÍKOVIC RODINKA |
|
|
11.4.2008 8:59:30
Ifčo,
já myslela, že to máte ve stejném městě? Stěhujete se ven z města nebo do jiného? Co školka a škola? BUdou tam? Já se na stěhování ven z Prahy docela těším. Tady v centru nemůže Nik ani pořádně ven, maximum je koloběžka. Kolo bych mu tu v žádném případě nedala. Těším se, že bude mít větší volnost. A Nik určitě těky, hihi |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
9.4.2008 19:40:27
Netko- dík za pochvalu fotek, a také si nadmíru lebedím když jsme zdraví, Klárka chodí už druhý týden do školky to mi fakt ulehčilo.
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
9.4.2008 19:38:42
Netko- máme hotové základy, te duž to pujde docela rychle hrubá stavba, pak dle financí, ovšem u mne je problém, že nespěchám na stěhování, netěším s edo jiného města kde nikoho neznám, těším se jen na to kafe na zahradě, grilování apod
|
|
|
9.4.2008 10:51:46
Vendy,
koukej dovalit sebe i děcka! Alespoň okoukneme nové škrábance na miláčkovi, hihi |
|
|
9.4.2008 10:50:45
Ifčo,
všechny fotečky jsou pěkné. Musím se taky dokopak k doplnění fotek. už jsem tam strašně dlouho žádné nedávala. Jak pokračuje domeček? Budete lotos bydlet? Nám se trochu zašprajclo stavební povolení, ale ráda bych letos stihla hrubou. Jsem moc ráda, když není nikdo nemocný. Je to strašná pohodička, když největší problém naše dítě má s raním vstáváním a ne s nočním dušením. Dani, takže neštovice už vás navštívili? Tak to za pár dní bude mít i Tonda a pak budete mít klid. Nik měl neštovice loni v červenci jak byla ta vedra a to byl děs běs. I když měl velmi velmi lehký průběh bez horeček. O to více nechápal, proč nesmí 3 neděle ven. Ke konci jsem ho brávala na odpolední projížďku autem třeba do archivu ve skladu, kde nejsou lidičky. Lí, k narozeninám dostane Nik kolo, helmu a tak. M mu koupil konečně vlastní prut a já mám připravenou cestovní encyklopedii a přidám asi jeho vysněnou kalkulačku. Je mi jasné, že od babi opět jako pokaždné dostane trička a pyžamka s Bleskem či Bořkem. To je vděčně věčné téma naší babi. Mohla by to změnit na tepláky, protože nám nějak Nik z tepláků vyrostl a nemám mu co dávat do školky, hihi |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
9.4.2008 10:42:15
holky tak možná že bychom dorazili zatím na 50% ale možná jo:):)
no a Míšo na monstrozní akci se tedy těším :) jsem ráda že se to tu zase trochu rozhejbalo . U nás Jony po ATB Maty v klidu já bloklá záda ale už je to taky lepší tak všechny zdravíme |
|
|
9.4.2008 10:35:52
Míšo,
a já si myslela, že zrovna Ty, která to má "nejblíž", dorazíš, hihi My razíme 29/04 do Brňákova, tak doufám, že tu budete o pár dní dříve. Rádi bychom vaší rodinku viděli v početnější sestavě. Oddny, my tam budem tak jako tak. Když budete moci, doražte. Čtvrtek navrhla Kačabka, tak doufám, že taky dorazí. Adél, doufám, že bude Maty v pořádku a výlet si užijete. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
9.4.2008 9:50:35
Tak my teda nedorazíme
! Ale dorazíme na konci května srovnat Oddny trochu fasádu na baráku, tak promyslete nějakou monstrakci ! |
| Oddny | 15528 |
|
|
8.4.2008 20:35:10
Tak bych taky dorazila se Sváťovkou, ale bez záruky. Nejde mi to vložit do tabulky tak to píšu sem, snad se svět nezboří.
Pájovka už je v Anglii, zatím napsal pouze SMS že všechno dobrý jen fouká vítr a je zima, veškeré podrobnosti, kdeskýmpročnačazakolik veškeré žádné, vůbec mu nevadí, že matka je doma dychtiva všech informací - ty chlapi jsou neskutečný! Nesměle nám pučí stromy na zahradě, tak snad už je jaro doopravdy. Kdybych se měla řídit podle sousedů vášnivých zahrádkářů, tak je jaro od 24.února kdy soused poprvé vyrazil s rýčem na zahradu jsou to šílenci určitě při pohledu přes plot na naší džungli strašně trpí I když teď jsem se dočetla, že to není džungle, ale "biozahrada" prý děsný hit, no tak to teda čumím co to vlastně máme |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.