Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mammita | 25947 |
|
|
8.4.2008 13:57:19
Netko, je mi líto, ale ve čtvrtek ráno odjíždíme do Německa. Teda pokud bude Maty zdravý - dneska v noci měl horečky
. Nevím čím to, vyoadá jinak zdravě, tak že by nervy z cesty.... Mno ale i tak, kdybychom pro nemoc zůstali doma, tak stejně nebudeme moct dorazit, že...Škoda. Srazík po tak dlouhé době... Ráda bych Vás zase viděla. |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
8.4.2008 11:49:31
viz deník
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
8.4.2008 11:37:28
Holky co ten srazík?
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
7.4.2008 14:23:08
adel- to teda koukám co Matýsek dokáže
to Klárka se naučila jakože vyplivovat hleny, no když to náhodou udělá na ulici vypadá to blbě ale zase to má při nachlazení své výhody, že?![]() Náš milostpán se konečně rozpohyboval, přetáčí se ze zad na bříško a rotuje dokola, už jsm eho přistihla s hlavou u topení, podložka mu bude přesunuta doprostřed pokoje. Je užasný pohodář a stále az to děkuji sice nevím komu,a le deněn si to popakuju jaké je to štěstí je mít dvě zdarvé děti.. ![]() neštovice řádí ve školce, my zatím nic |
| Mammita | 25947 |
|
|
5.4.2008 21:00:26
Maty dnes seděl přitulený u mne, četla jsme mu nějakou pohádku a on pořád dýchal pusou - tak zhluboka. Se ho ptám, jestli se nepotřebuje vysmrkat. Prý ne. Tak ho ujišťuju, že to je jen pohádka, že má být v klidu (žádné drama, ale on je prostě cíťa). Dýchal tak pořád a já už z toho byla nerv, tak mu říkám, jestli by to nešlo nosem, bo to bylo jak když čtu servanýmu bernardýnovi. No tak to by nešlo, protože: Maminko, já když mám zavřenou pusu, tak se mi tam dělají bublinky a ty MUSÍM polykat.
Chápete to??? Moje dítě, jinak vcelku normální a milej kluk je natolik línej, že ho obtěžuje i polykat sliny, takže dýchá s otevřenou pusou, aby si ji vysoušel .Mějte se oěkně. |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
31.3.2008 16:38:03
Klárka dneska přišla mrzutá ze školky. Paní učitelka se mě ptala, co že jsme jí provedli, že je dneska jako puchejř. A doma jsem našla první neštovice. Má bohužel i horečku :-(. Jinak nic nového.
Včerejšek jsme strávili na zahradě, bylo krásně. Užívejte sluníčka. D |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
31.3.2008 11:33:54
Nazdárek ženský tak zdravím zpátky v Čechách bylo to super hlavně to že jsme byli společně super byla lyžovačka s Tyldou jezdila jak drak a myslím, že má našlápnuto na Záhorovskou:):) JOnatánek si tam vystřihl průjem a po cestě zpátky horečku ale vše zvládl s přehledem leze pořád jak raněný zvíře a když cvičíme tak řve a nadává a žádný efekt zatím, ale už si všude stoupá a leze okolo nábytku takže doufám, že se zachvíli rozchodí a nebudeme muset cvičit.
Jinak u nás velikonoce letos vůbec nebyly a ani mi nechyběli u nás se bohužel tradice už nedodržují a přijde mi blbý zaklepat u sousedů a hurá na ně:):) tož necháváme jinak hledat zajíčka dle našich západních koelgů a pomlázky nepěstujeme. Tož tak dneska od nás |
| Lí | 12157 |
|
|
29.3.2008 8:44:49
no u nás je to spíš příležitost se potkat a pak taky ten folklor :) ten musí být. teda nemusí, my ho rádi :)
Mno ZK mám za B a tak nějak mě přešel humor. hlavně jsme zjistila že už mi to hlava nebere jako brávala a že mi huba nejede jako mi dřív jela. nebyla jsme schopna myšlenky, souvislé věty no prostě kríza. Takže ZK mám ale teda pyšná na sebe nejsem. Míšo - Garymu vše nej k půlročninám. Teda míry ale má jak roční :) Co už umí? No a holky, sbírám už náměty na dárky ke 4tým narozkám. tak mi nějak příjde že hraček má už totlik a stejně si s nima většinou nehraje...tož nevím. Chtěla jsme nějakou dobrou encyklopedii ale ty co jsou mi příjdou už moc složité a ona není typ který by měl rád přčedčítání krátkých článečků pod obrázky na odborná témata.. stejně jí pořád není jasné jak ta naše země může být vlastně kulatá? jsem jí to ukazovalůa na aplikaci google earth, tak se člověk s pohledu na vlastní dům vzdaluje a vzdaluje až je vidět obrysy států, pak ontinenty a nakoénec se člověk dostane až do vesmíru a je vidět že ta naše zem je fakt koule. ale mnyslím že ani to ta její hlavinka ještě nebere. A učit jo co je blizna a pestík a jak probíhá vráýsnění zemské kůry či jak vypadá trávicí systém my příjde ještě brzo. asi by si ještě měla spíš hrávat s poanenkama. nebop ne? vyveďte mě když tak z omylu. příjde mi pto prostě brzo. takže já nevím co k narozeninám. Zvažuju koloběžku nebo kolečkové brusle? kolo máme to nám jde. teda zatím s přídavnými kolečky. Ke svátku dostala plavky a knížky příběhů. Jo a má slínbené princšeznovské šaty, neb od karnevalu hcce být pořád Leonbtýnka. nop šaty jsme už museli vrátit švagrové a d té doby je pořád chce. je fakt že když jsme ty šaty mělůi doma byla v nich skoro každý den. Takže priosím nápady :) Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
28.3.2008 21:09:03
Edgar má dneska půl roku, utíká to utíká
!Tak já primitivní pohanské ani následně katolické zvyklosti nepodporuju, Velikonoce beru jako svátky jara a to mi stačí ! |
| Lí | 12157 |
|
|
28.3.2008 7:36:37
ahojky,
šlahačka u nás byla parádní, došli sonini kamarádi i s tatínky a trochu pobyli :) asi tak 3 hodinky. do toho sdpolužáci ze školky, nějaká ta rodina. no sonička spokojená, já mám lýtka i zadnici pěkně promrsklou a ještě jsem dostala nášup že jsme za to pěkně nepoděkovala jak se sluší dle tradic. náš život je te¨´d docela šrumec. Daneček potřebuje holt trošku po,máhat s motorikou, takže cvičíme. Já dnes dělám nějakou zkoušku na DPS. Do toho všcehn yty kroužky a aktivity co už máme... tož takl |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.