Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
27.3.2008 18:53:41
Ahoj,
já s Honzíkem odjela na Velikonoce za sněhem do Špindlu, krásná lyžovačka, dokonce jsem byla asi po 14ti letech na běžkách, ještě že jsme jeli s těmi 10ti letmi dětmi, jinak bych moc nestíhala:). Ifčo, mi koleduje na chatě na vsi, což obnáší standardní chození s pomlázkou a koledování, děti nadšené, Linda měla plný košíček, Nikýsek jen sousedky vyšlehal a zááááásadně nic nechtěl, vybral si jen jedno vajíčko a sušenku, které hned snědl, neodbytné sousedky mu cpaly čokolády a sušenky a on je vyhazoval, že nechce, že má doma . No a k těm tradicím: přihnal se soused a všechn ženský v domě postříkal voňavkou, tak tohle jsem nepohopila.Z domova Jinak nám včera začala druhá vlna neštovic, Linda má průběh o dost horší než Nikýs, ale ona často stejný bacil vždycky odnese hůř a často skončí i na atb, kdežto Nikýs se oklepe za pár dní. Já jsem taky na hromadě, tak jsem zůstala dnes s Lindou doma, ale zítra opět rozvoz: Nikýs do školky, Honzík počká s Lindou v autě, aby nenakazila děti v šatně, Honzík do školy a Linda k babičce a já zas pozdě do práce :) . Holky, aktuálně řeším nové bydlení pro mě a hady, v pondělí přijede kamarád z realitky nafotit náš byt, který prodáváme a já bych pak chtěla zůstat v Praze, ale uvidím na co zbudou penízky, každopádně potřebujeme aspoň 3kk, dojíždět do práce a měnit školu a školku se mi moc nechce, navíc v praze mají děti obě babičky bez kterých se momentálně neobejdu. Těším se kurňa na to jaro, hadi ve školce od května začnou spát, budu mít na všechno víc času, plánuju, že si udělám čas i na sebe, kolečkové brusle, plavčo, kolo... moc se těším :). Lidko, imaginární přítelkyně je asi normální. Nikýs si zase v poslední době hraje na pejska, chodí po čtyřech a schovává se do boudy..., pro okolí také k pobavení :). Oddny, Netko, s maskovanou kolekcí letos přišlo Cherokee: kraťasy, klobouky... Docela ráda u nich nakupuju. Jo a maskované boxerky můžu na požádání zakoupit? Mají i pro tatínky :D. Holky, váhové rozdíly vašich ratolestí jsou k pobavení ![]() ![]() ![]() Adél, účinky Hlívy jsou mi známé, kupuji houbičku natural, doporučuju. Holky, vyhovuje Vám srazík ve čtvrtek 10.4. na Dětském ostrově? (S)mějte se, jsem se zas vykecala |
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
27.3.2008 17:41:56
Ahoj, pořád koukám jestli tu je něco ke čtení a nikde nikdo, tak to zkusím prolomit.
Máme nového člena rodiny - je to Tondova imaginární(!) kamarádka Olinka. Vymýšlení fiktivního bydliště už T. přestalo bavit tak si pořídil kámošku, má to promyšlené - jsou jí 2, tak budou mít svatbu až bude Tondovi 19 a jí 18 Olinka stojí (sedí) vždy za Tondou a neumí říct ne, tak na všechno říká jo (sen každého muže, viďte ) , a hrozně se jí líbí všechno co T. namaluje, a narozdíl od Danči ho poslouchá na slovo. Byla s náma i u babičky a v mateřském klubu, občas někoho zmateme ![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
24.3.2008 14:17:36
ahoj po velikonocích, letos jsme si s Klárkou užili šmigrustníku a řeknu vám, že zvyk nalívat ženským po štamrpli kvituji, neb jsme dostala 3 ještě na lačno a pak v pruběhu dne další dva panky no já nezvyklá na alkohol...bylo mi tááák hezkýýý
![]() Dostali jsme jalovcem po holých nožkách, Klárka řvala jako tur, ale pak jsme ji to vysvětlili tak to vzala a následně i rozdával vajíčka a zajíčky, loni tento zvyk jaksi nepochopila a chtěla vajíčka spíš dostávat ![]() jak u Vás, pražandy, ještě se nosí tradice a jak to probíhá ? hezké svátky jara |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
21.3.2008 23:44:37
nazdárek ženský tak jsem teď zabalila doufám, že vše potřebné:)
Přeji všem krásné prožití velikonoc a hlavně si užijte volno:) |
|
|
21.3.2008 11:56:55
holky ale hlasovat můžete( musíte:):) každý den no nic už nebudu prudit dnes jsme byla s JOndou na rehabilitaci ty krabe zjistila jsme že vše blbě že by měl být ještě v korbě ( asi v náklaďáku ) v autosedačce nejezdit a tak ale závěr staví se krásně podle předpisu po schodech taky leze správně jen prostě po zemi leze jinak než jsou zvyklý takže ho to nenechat dělat ( asi ho budu muset přivázat někam ) a trénovat na všechny 4 - no nic jsme z toho otrávená neb si fakt neymslím že by dělal něco úplně blbě všechyn pohyby má správně posloupně stoj úplně ukázkovej sed jak z čítanky jen prostě neleze po 4 ale po 3 no snad to docvičíme. Tak jsem se vykecala a hurá do Livigna:):)
|
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
21.3.2008 10:58:52
Oddny, byl hájený jen minulý týden. Nebrala jsem ho ke Kačabě, protože měl před sebou očkování obrny a nechtěla jsem, aby v sobě měl případně neštovice. Od Klárky ať si to klidně chytne
![]() |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
20.3.2008 23:51:57
Oddny,
myslím, že už jsem tu psala o dokonalém výběru trenýrek a ponožek našeho mladého. Na mě je pak uklidit šuplíky, kteréžto mladý pán vyhrabe, pokud hnedka nenajde své oblíbené maskáčové trenýrky s kapsičkou a ponožky s Garfildem. Uplatila jsme ho trenýrkama s Bleskem, jelikož nemůžu další maskáčové trencle sehnat. Do školky střídáme trička s Bořkem nebo Bleskem, kterých máme plné šuple. Ó, jak jsem vděčná za sekáče ![]() Míšo, myslím, že bych na toho pana řemeslníka byla natolik asertivní, že by si už ani s tou kytičí nedovolil k nám přijít, hihihi Jak se bydlí? Na dovču poletíte později? Vendy, taky jsem už hlasovala a obešla jsem dokonce všechny PC u nás ve firmě, protože se dá hlasovat jen jednou z každého ![]() Adél, taky vyzkoušíme "houbičky" Poslední dobou jsme všichni naštěstí v pohodě, ale zdá se mi, že se nějak nemůžeme zbavit občasného pokašlávání.Jajdo, tak to Týnka za chvilku Milánka předhoní Nik má něco kolem 15 kg. UŽIJTE SI VELIKONOCE! |
| Oddny | 15528 |
|
|
20.3.2008 22:55:03
No to jsem si naběhla, Míšo! Já to začala číst, ale to se nedá. Ovšem názory matek batolat a mimin na výchovu puberťáků (třeba je rovnou zbít, když facka nepomůže) tak tomu se směju nahlas
![]() ![]() ![]() A super je velmi oblíbená fráze "JSEM ROZHODNĚ JEDNOZNAČNĚ PROTI BITÍ, ALE JEDNA VÝCHOVNÁ FACKA ČI NA PRDEL NEUŠKODÍ!" Tak to je perla největší, napsat zlatým písmem a zasadit do platinového rámu ![]() Vendy, v Livignu byl Pája v únoru, bohužel beze mě a to se mu tam možná líbilo nejvíc noné, prý tym bylo hezky. tak si to užijte! Jo a už jsem hlasovala, tak už nepruď ![]() Danulo, jak je Tonda hájený, když se Klárka jela nakazit? Pořád o tom přemýšlím a na nic nepřicházím, vždyť když se nakazí Klárka tak to pak doma přenese na Tondu ??? Jsem totálně zmatená Jinak donedávna jsem si myslela, že jasný názor co na sebe mají pouze holčičky, ale Sváťovka mě z toho vyvedl - do školky jedině v maskáčových kalhotách jinak tam nejde, doma krade Pájovi pytel na florbal, bo ten je ušit z maskáčový látky a neustáe vyžaduje maskáčový slipy, který viděl na Nikýsovi od Kačaby ;-) Ale jinak je celkem normální ![]() |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
20.3.2008 20:45:02
Zase mlátící diskuze, achjo. Uvedená tím, že dítě kopne kočku a za to dostane naprdel, protože nesnášejí týrání zvířat. Týrání dětí ovšem podporují, grrrrrrrrrrrrrr.
Dnes jsem zestárla o několik let. Řemeslník nám nechal v křesle sklenou poličku do skleníku, do něhož zaváděl elektřinu. Bruno přišel ze školky, strhnul ze sebe veškeré oděvy a před dosednutím na skleněnou polici v ušáku jsem tak zařvala, že nadskočil půl metru do výšky a naštěstí i dopředu, takže nemáme čtyřletého eunucha. Třesou se mi kolena ještě teď. Manžel byl na řemeslíka tak asertivní, že tento přitýhnul později s omluvou :-O a kyticí růží :-O!!!!! Raději bych byla bez nich a bez toho zážitku. |
|
|
20.3.2008 11:39:47
holky zase jdu prudit kdyby jste náhodu mohly hlásnout tak by to bylo fajn
//www.doprovodhracu.cz/detail.php?id=707&order=top |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.