Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
15.3.2008 16:58:11
Ifčo, teplota vysoká, rýma, prdění, častá stolice. Nechala jsem si udělat rozbor na hygieně a nejvyšší nález mám já, bohužel, na kojící staromatku s narušenou imuntou vleze vše...Bruno už je naštěstí negativní.
V náhradním termínu nepojedeme, možná pojedeme někdy jindy, myslím, že gary věděl, proč se mu nechce... Školka jede na školku v přírodě v červnu, od úterý do pátku, v pátek mohou přijed rodiče a zůstat na víkend...tak nevím, jestli to vydýchám...ačkoliv Bruno se zdárně separuje, tedy já taky , dnes strávil první a celou noc ve své nové posteli s kouzačkou! |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
13.3.2008 20:35:46
ahojky,
Míšo- pojedete v náhradním termínu,hlavně at je bobánek brzo v pořádku. Jak se u něj rotaviry projevují? Klárka dnes perlila neskutečně, tak aspon výběr toho nej: maminko ty moje lásko zlatá boubelatá já si tě vemu za muže a zastříbřím si tě do zlata před spaním si dělá Sunárek drink a já ji říkám hlavně nevysypej tu pixlu nebo už mě fakt odvezou, ona odpoví a kam tě odvezou do porodnice? ty tam budeš rodit ještě jedno? ![]() P.S. ještě jedno fakt už rodit nebudu ![]() |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
13.3.2008 18:10:22
Chtěla jsem jet na Djerbu v těžce handicapované skupině 3 matek, čtyřměšíčních dvojčat, Gary, tříleťák, Bruno a dvě 12ti leté puberťačky, ale pojedeme tak leda prstem po mapě, Gary má rotaviry...nevím, kdy se toho zbavíme...naštěstí jsem nešetřila na pojištění ke stornu...
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
13.3.2008 13:25:19
Míšo,
já osobně bych se z nového baráku ani nehla a kochala se, hihi Jinak dovolenkování závidím. jedete sami nebo s dalšími dětmi. My jsme zjistili, že společné dovolené jsou daleko lepčejší. Stihneme se totiž vydovolenkovat i my rodiče, jelikož děti se zabaví i bez nás ![]() Kam vlastně letíte? Kačabko, neštovice už jsme měli. Každopádně si užívej ťupkování Pokud háďata budou mít klidný průběh bez horeček, klidně vyraaž s Honzíkem na hory.Srazík bych viděla od 7. dubna později. Teď mám uzávěrky a pak chci na týden vypadnout. Už sme Vás všechny dlouho neviděli. Jo a děti už zase zapisují po pasů. Nik taky chodí do školky i v létě. Občas někam vyrazíme, občas si ho vezme babi, tak to uteče. Adél, tak už jsi konečně zdravá? Vendy, stále na horách? Z Maty bude závodní lyžařka? ![]() Jinak moji kluci si užívají v Brňákově. Rozhodli se vymalovat babičce byt, takže mají co dělat. M do noci škrábe zdi a přes den malují. naposílali mi fotečky s Nikem jak maluje válečkem. prý ho to děsně baví a vymaluje vše kam dosáhne. Pak prohlásí, že je to hrozná práce, jde si odpočinout na židličku, zbaští brumíka a jde zase malovat ![]() O víkendu až domalují, chtějí vyrazit na miminka ledních medvědů do ZOO. Viděli jste je ve zprávách? Já na ně koukala na netu a jsou to krásné malé bílé prdelky ![]() |
| Mammita | 25947 |
|
|
12.3.2008 16:16:01
Téda Kačab, to je lákavá nabídka
. Docela bych brala abychom to měli za sebou. Ale plánujeme jet na velikonoce na chalupu - o to bych je nerada připravila...Bety opět soplí a kašle, grrr. Jinak mi ATB zabrala, konečně, tak snad budu mít klid. Máťa nám tu včera spíkoval a dost machroval - musím zkonstatovat, že je fakt šikulka. Mno a Jára se ho ptá jak se řekne KRÁVA což Maty neví, tak se zamyslel a prohlásil, že BŮČEK . |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
12.3.2008 15:23:05
KDYBY MĚL NĚKDO ZÁJEM O NÁKAZU NEŠTOVICEMI MŮŽETE PŘIJET K NÁM, DNES JSEM NAŠLA NIKYMU PRVNÍ PUPENCE, MODLÍM SE, ABY SE VYSYPALA I LINDA, NA VELIKONOCE JSEM S DĚTMI MĚLA JET NA HORY, DOST MĚ ŠTVE ŽE NEMŮŽEM (KAČÍ, VENDY ZÁVIDÍM). SOBECKY UVAŽUJI DĚTI ODLOŽIT U PRARODIČŮ A VYRAZIT S HONZÍKEM.
NETKO, JSEM PRO SRAZ, NĚKDY PO VELIKONOCÍCH, SNAD UŽ BUDE JARNĚJI. MY KUPUJEME LEGO NA WWW.SCANDIMEX.CZ MÍŠO, S KÝM LETÍŠ? TED SI UVĚDOMUJI, ŽE JSEM SE VŠEMI DĚTMI JEŠTĚ NELETĚLA, V LÉTĚ MÁM V PLÁNU KORSIKU, ALE NETROUFÁM SI TAKOVOU DÁLKU SAMA AUTEM, TAK BUDU VYZVÍDAT... HOLKY, JAK TO MÁTE S PASY PRO DĚTI? NA PASOVÉM MI ŘEKLI, ŽE SE DĚTI UŽ NEZAPISUJÍ, OD DUBNA TO ZAS PŮJDE, MUSÍM TO ZJISTIT... DNES JSEM ZJIŠŤOVALA LETNÍ ŠKOLKU, BOHUŽEL HADY ASI NEMINE, UŽ ABYCH JE MOHLA VYSLAT NA 3TÝDNY NA TÁBOR :D, HONZÍK TEN MÁ PRÁZDNINY BEZ PROBLÉMŮ OBSAZENÉ... MĚJTE SE ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
12.3.2008 7:25:50
Nazdárek ženský tak koukám že se máte fajně hlavně Míša taky bych jela k moři,ale já si stále užívám hory:) Jsme s obouma dětma sama na lyžařském výcviku je to trochu masochistické ale dostala mi jedna mamina která je tu taky sama má 6 letýho kluka, 4 letou holku a termín porodu v květnu:) a zvládá to s přehledem. JInak kurz je výbornej Maty už jezdí i sama na kotvě a jsme na pýšná ale to už jsme tu psal asi 100 krát že:):) Jonatánek je docela v klidu jen už ho nabaví být dlouho v kočáru nebo v krosně nebo nosit nejraději by všude lezl což doma je O.K. ale dole pod kopcem to zatím moc nefunguje i když včera jsme vytáhla spacák z auta a pod svahem si tam na něm chvíli hrál . Jo a včera jsem ho hodinku nosiloa v krosně a dneskla se nemůžu zvednout z postele no uvidímejestli to děti pochopí:):)
No hlavně ž etu mají wifinu a já můžu být na příjmu hihihi |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
11.3.2008 11:04:48
Vidím, že se všichni máte docela dobře, doufám, že nemocic jsou už zažehnány. U nás sále posstěhovací totální chaos, ale v novém domě všechno úžasné. V sobotu se chystám s klukama na Djerbu, potřebuji trochu slníčka, nabrat po tom všem energii...
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
10.3.2008 12:19:19
Tak mi v včera přestal fungovat doma internet. Což je pro mě pohroma, protože tam mám skyp s kamerou.... neviděla jsem Nikýska! Pokecali jsme jenom po telefonu, kdy mi sdělil, že když budu HODNÁ HODNÁ, tak MOŽNÁ MOŽNÁ dostanu DÁREK DÁREK
Opravdu ta slova zdůrazňval dvakrát ![]() Dneska jsem naháněla servisáky na ten internet, takže už to zase fachčí. Oddny, to já bojová umění a zbraně všeho druhu zdárně ignoruji. Na to má taťku. Nikolka ví, že maminky nemají válku rády... Musíme vás někdy doma přepadnout, ať stále nemám pocit, že mám úchylné dítě, neboď Sváťovka má úchylku stejnou. Stále střílí, staví letadla, lodě, inscenuje letecké bitvy. No a na to prý nutně potřebuje letadlovou loď, protože MAMINKO, STÍHAČKY PŘECE DALEKO NEDOLETÍ A POTŘEBUJÍ NĚKDE NA MOŘI PŘISTÁT. Lí, no a kdy dorazíte do Prahy? Kačí, ráda tě čtu. Jak vidím, v kalupu jako vždy ![]() Co takhle dát nějaký dubnový jarní srazík? |
| Lí | 12157 |
|
|
10.3.2008 8:17:00
Oddny - hybaj zpátky ke korálkům! ne že zmněníš řemeslo, užvidím galerii oddny plnou mečů, štítů a dýk - br!
:) neznám ani asonanci ani klíč, teda pokud to není klíč co zpíval gotiku dřív... ale to už patří do linie vykopávek. Kačí - moc ráda tě čtu, co ty nacestuješ za 2 dny mám já na rok :o) Myslím že i činnnosti ktzeré ty zvládneš během týdne by mi na rok vystačily. No jis prostě sqělá, jako vždy. Máš úžasné děti, ráda bycvhj vác viděla. Snad se někdy zadaří. Lí |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.