| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 7994  [Dalších 7344 >>]
Oddny 15528
9.3.2008 20:01:50
Když jsem se z pole vracela, dva havrany jsem slyšela ... Netko ;-) morbidní je to pravé slovo.

Včera večer jsme byli na hraní a zrovna si náš vrchní zpěvák rozpomínal na mládí a písničky od Asonanace ;-) Opět jsme lehce přiživili mýtus mnohomužství, neboť jsme přijeli všichni tři společně a vraceli se taky spolu, neobeznámení jedinci lehce zírali a nechápali :-D :-D

Sváťovka byl asi 10 dní doma s rýmou (jak taky jinak, že) a za tu dobu se ze mě stal odborník na výrobu zbraní s papíru a izolepy. Stvořila jsem asi 5 mečů, štít, dýku,kopí,sekeru, samopal, granáty, nášlapné miny, ostřelovací pušku, pistoli a bazuku. Kam se hrabe Michal Nesvadba se svýma lepenkovýma kytičkama ;-D

Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
9.3.2008 5:15:28
Kačí,
já mám hrozně ráda písničkáře jako jsou z ONCE. Mám jednoho oblíbence, samé balady, dlouhé, krásné, smutné a pařím je převážně v autě, kde mne nikdo neslyší :-) Nebo třeba Klíč či Asonance (ta je přímo morbidní, hihi).

Nikola si užívá s tátou v Brňákově a mě už se stýská. Dneska bylo tak krásně, byli celý den venku a Nik přejel celou ulici na kole. Mooooc si přeje kolo k narozeninám. Jo a za odměnu, že tam bude s tátou hodný a nechá ho jít večer na pivo, si objednal letadlovou loď od Lega. Tak tu vymýšlím, co místo toho, protože ta loď je obrovská...

KACI 6635
8.3.2008 21:55:39
Ahojte, moc zdravím od nás všech. My jsem měli zajímavý minulý víkend, potřebovala jsem vypadnout z Prahy, tak jsem vzala děti na hory - orkán nikde, zato nonstop sněžilo celý víkend, takže nám napadlo 30 cm sněhu a postavili jsme obr sněhuláka. Mám to teď trochu rozlítaný, minulý týden Moskva, včera jsem se vrátila z Londýna, ale jaro už je cítit ve vzduchu už všude a je to prima.
Jsem ráda, že se Vám líbilo Once - poslouchám to již od léta - moc jsem jí toho Oskara přála a bylo úžasné, jak na těch Oskarech vypadala skoro jako jediná přirozeně... jinak u nás vše při starém, Tomík je fotbalista a Ani roste jako z vody, já jsem začala po osmi letech znovu hrát squash a jsem nadšená... a už se fakt těším na jaro :-). Přeji všem nemocným brzké uzdravení a spoustu pohody :-).
7.3.2008 12:54:56
Lí,
v Liberci jsme byli v létě a bylo tam bezva. Určitě tam ještě pojedeme. My jsme pro velký úspěch stihli za ten necelý týden absolvovat lanovku na Ještěd dokonce 2x.
Nikola taky nelezl. Když jsem si začala s Kačí domlouvat půjčení balonku na cvičení, tak než jsem ho stihla vyzvednout, začal chodit, hihi

Ifčo,
s těmi nemocemi je to fakt děs běs! Nik taky chodí týden do školky, aby byl po zbytek měsíce doma. A to si myslím, že byl vždycky zdravé dítě, nenáchylné k nemocem a měl studený odchov. Jenomže prsknuté rýmě se prostě neubráníš. Cpu do něj vitamíny jak v ovoci no spíše v zelenině, tak jsme pořídili i Marťánky a přijde mi, že je to na nic.
Tak se brzy uzdravte!

Vendy,
no to jsem si mohla myslet, že Vendelína se bude toulat ve vichřici i s dětmi, hihi Když se chodí koupat se žralokama, tak nějaká vichřice tě přece nemůže rozházet :-)
My jsme tedy nevystrčili ani noc. Na chatě nám to odneslo vikýř. Na podzim tam spadnul jeden obrovský smrk, tak jsme se báli, aby nespadl tentokrát ten druhý. I když našim by se to hodilo. Chtějí tam stavět a ten smrk je fakt přerostlý a nebezpečný.
7.3.2008 12:43:31
Ahojky,
tak jsem slaměná vdova i matka ;((
Začíná to pravé točo okolo uzávěrek, tak jsem kluky zase odlifrovala k Brněnské babičce, ať si taky užije.
Dle seznamu aktivit, které mi Nik diktoval, jim na to ani 3 týdny nebudou stačil, hihi
M mi sice sebral můj noťas, ale já se stejně budu přemišťovat mezi PC v kanceláři a PC doma. Včera mi M ještě nainstaloval supráckou kameru, takže skype budeme žhavit každý večer o 106.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
6.3.2008 18:04:24
ahijky,

Lí- bezva jak se vám daří.
U nás veselo není, Klárka přesně po týdnu docházky do školky dostala zánět spojivek, teče ji hnis z očí a nosa a z toho kašle, no je chuděra zase zbědovaná a to byla 7 týdnu doma a šla do školky uplně fit, já bych těm nezodpovědným matkám co tam dají nemocné děcko fakt nakopala.....pardon
chápu že musí chodit do práce, ale vždyt i to nemocné děcko s etammusí trápit s kašlem horečkou apod.
Jonáškpvi zatím odsávám a snad už k ničemu horšímu nedojde, jinak si to jdu hodit. Trčíme zas doma, K brečí že už nechce být nemocná a má mě plné zuby nedivím s eji když ji furt lanařím a nějaké léky-je to boj, uf
Tak a je to ze mne venku tak držte palce st je brzo zdravá chuděrka moje malá
12157
5.3.2008 22:51:04
hojky holky,

my byli několik dnů v jizerkách - nejlépe naplánovarti výlet do hor když se blíží orkán :)

Bylo nám dobře, sonička si postavila sněhuláka (tuto zimu prosím JIŽ druhý exemplář!), pak se vyblbla s kamarády v aquaprku v liberci... no ale zaplaťpánvu jsme doma :o) Na lyže nás neužije, jen jsme se tak vyprocházkovali v horách, kyslíkem prosycený vzduch to je pro naše městské plíce fakt síla.

Sonička je sqělá slečna, jen žasnu jak roste a jak už je děsně chytrá a taky mnohdy děsně vyčůraná. Tatínka má stále omotaného kolem prstu, to bych taky chtěa takhle umět :o) Je bezvadná ségra, dany se z ní může zbláznit jak se na ni furt řehtá. ZZatím jsou dobrá dvojka. Uvidíme za pár let :o)

Dany je parádní mimino :o) V poslední době je na něm vidět že hodně zesílil, tak snad to bude všechno dobré, ale kolínka teda ani omylem, to ho fakt neláká (už má 10M).. motivuju, cvičíme ale je to prd platné. Navíc jeho lezeení je takový zajímavý meresjev že z toho snad ani na ty 4 jít nemůže. Ale je štastný, spokojený a úžasně vysmátý. S takovou láskou s jakou nás hubancuje, to je prostě paráda :o) A je nádhera i to, jak v cizím prostředí hezky spal, prostě v cestovní postýlce, prvně! si večer vzal dudlík, meďoška, lehnul, zavřel oči a spal... já když si vzpomenu na soničku jak jí vždycky 2 dny trvalo než se smířila s novým prostředím..

Jo a cesta ve vichřici do hor byla príma adrenalin ~g~ Příště beru výstrahy ČHMU vážně. Krupobytí jsme naštěstí prožili v cukrárně v Jihlavě (MMCH s dětským koutkem a spoustou prostoru pro výběh dětí). No ale i tak vánek byl celou cestu solidní. Byla jsme ráda že děti spí, neb mi stačily mé hysterické záchvaty, kdybyse k tomu přidalo soni kvílení a danyho naříkání tak by to už asi M nerozdýchal. Teda na nás nespadlo nic, ale toho co popadalo jsme cestou viděli nemálo, nejlepší byl sloup elektrického vedení nad dálnicí z liberce... visel tam asi tak v metrové výšce nad silnicí, my teda jeli opačný směr ale nebylo mi dobře po těle..

Ale máme zase zážitky z cest, no ne?

Holky, co děti? všechno a všichni doufám OK!!

Rominka+(Anna12/05, Vašík01/00 39878
5.3.2008 20:39:46
Moc se omlouvám, obracím se hlavně na maminky z Brna. Nemáte šikovnou kolegyni, příbuznou, bývalou chůvu, kterou už nevyužíváte.....hledáme pro klienta "náhradní babičku". Podrobnosti v inzerátu viz. odkaz

http://brigady.hyperinzerce.cz/brigady-duchodci/inzerat/1195718-hledame-chuvu-pro-7-mesicni-divku--28brno-sobesice-29-poptavka-jihomoravsky-kraj/
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
3.3.2008 12:34:16
Tak u nás dobrý nedoneslo nic jen když jsme jela nakoupit s Matíkem tak před námi asi 2 metry spadly dva stromy byla jsme úplně pokakaná strach byl to pořádný šok a chudák Matylda brečela a bála se ale zvládly jsme to.
Míšo tak šup sem s fotkama a novýma dojmama co děti jak zvládly změnu prostředí a ty s M samozřejěm taky jsem netrpělivá na novinky.
Netko lego jsm ekupovala na intrenetu http://www.morelega.cz/
Krásný dne přeji všem i když tady chčije a chčije:)
2.3.2008 19:37:09
PEVNĚ DOUFÁM,
ŽE JSTE PO TĚCH VICHŘICÍCH VŠICHNI V POŘÁDKU A MÁTE STŘECHU NAD HLAVOU!
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 7994  [Dalších 7344 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.