Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
28.2.2008 13:14:46
Když už to tu zaplácávám svými výplody, tak přidám taky něco od Nika. Předpokládám, že veškerá populace pozná, z jaké pohádky podyhtil tyto věty.
Sedí na WC a bobikuje. Já vedle něj uklízím koupelnovou skříňku. Načež Nik sleze a s holým zadečkem se předkloní a volá: "Kdo mě, chudáčkovi malému, utře zadeček!" Nik si na netu vyhledává třeba na čáryfukovi.cz hračky a když něco zajímavého objeví vykřikne. "HA IVAN" a listuje v klidu dále. Ještě přidám pár tipů na hry. Zamiloval se do PIRÁTSKÉ LODĚ , kterou dostal k vánocům. Tuto KALKULAČU objevil u tedy Hanky a hned učinil objednávku k narozeninám, hihi No a na netu ke kalkulačce objevil ještě MLUVÍCÍ HODINY Jediné, co nemůžeme nikde najít, je nějaká pořádná kosmická nebo přímo mimozemšťanská loď. Pokud by to byla přímo ANDROMÉDA STOUPAJÍCÍ nebo ENTERPRISE, tak by to bylo bájo. Pokud byste měli nějaký tip, tak sem s ním. |
|
|
28.2.2008 12:53:50
Tak jsem si postěžovala
![]() Vendy, tak to musel být super výlet! Oddny, v neděli bylo fakt nádherně. ALe to počasí je pěkně zrádné. Když se byla uschopnit u dr, tak tam přišla stará paní s děsným kašlem a rýmou. A že prý neví kde k tomu přišla. Jestli prý mohla nastydnout, když si sedla na sluníčko na balkon Chudák doktor ![]() Ifčo, Once jsem viděla a moooc se mi to líbilo. V pátek jdu na O ŽIVOT. Tak doufám, že se dobře pobavím. Na webu mají super ukázky. Kačabko, ráda tě zase čtu. Přeji pevné nervy. Mě stačí nemocný Nikola v jednom vydání. Mít to dvakrát jako ty, tak už mne vezou. CO Honzík? Odolává? Po 7mi dnech s Nikem doma jsme vyrazili koupit novou encyklopedii a po 14ti dnech velkou bednu Lega. CO bude dál už fakt nevím ![]() |
|
|
28.2.2008 12:46:17
Ahojky květńulky!
Všem marodům a marodkám hoooodně zdravíčka. Nik už je taky 3. týden doma. Jak jsem vždycky všude říkala, že netrpíme na horečky, tak už jsme byli na pohotovosti se čtyřicítkama. Já sama na horečky netrpím, takže jsem se docela vyděsila a hlavně já matka neznalá, vůbec nevěděla, co mám prdínkovi dávat. Ještě, že existuje internet, hihi Medicínka není problém zbaští prášek,ale stříkání sirupu přímo zbožňuje v pěkně se o něj hlásí Nechávala jsem ho doma s malým kašláním a rýmou. Naše dr opět nic nenašla v krku ani na průduškách. No a po týdnu jsme letěli s horečkama na pohotovost. Tam nám řekli že má těžkou angínu a to tak, že i on už měl horečky. Jsem byla tak nasupená na tu naši dr! NO a co myslíte. Na pohotovosti jsme byli ve středu v noci a v pátek naše dr konstatovala, že žádnou angínu nevidí!!!! Mě snad picne. Nik už je bez horeček, jen ten kašel po ránu mu zůstal. TO už mi přijde, že patří ke koloritu naší rodinky. Já si taky po ránu zakašlu jak tuberák a přesto nikde nic nemám. |
| Mammita | 25947 |
|
|
28.2.2008 11:38:24
Vendy, óóó, jak Ti závidím, to musela být paráda
. Co autíčko?Oddny, Tobě jsem úplně zapomněla napsat jak moje švagrofky potěšily korálky, ale jednu zároveň rozesmutnily. Zjistila totiž, že je tak obézní, že je nezapne okolo krku. První moje reakce byla, že jí je nechám prodloužit, žeˇTě poprosím, ale nakonec ne, jen ať zhubne. Taková to byla pěkná ženská... No ale možná se slituju a poprosím tě pak o spešl výrobek .Holky, jsem KO, mám opět hnisavou angínu .Jinak děti pohoda. Maty má jarňáky, školka funguje, ale nechala jsem si ho doma. Ani nevíte, jak už se těším na pondělí!!! Teda doufám, že ten humáč ode mne nechytne... Mějte se pěkně. |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
28.2.2008 10:18:18
taky jsem viěla ONCE, jednoduché, pohodové... hlavně ta muzika :)
Všechny zdravíme, hadi jsou už druhý týden marod: nejdřív zánět průdušek, potom zánět středního ucha, nakonec oboustranný zápal plic, atb . Pomoooooooooooooooooc! |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
28.2.2008 7:29:02
včera jsem byla v kině na Once, tak kdo to ještě neviděl doporučuji skvělý relax, pohodička a melodie vtírající se pod kuži,romantika...to pravé pro unavené matky a nejen pro ně
![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
28.2.2008 7:27:04
Na oddny si vzpomenu vždy když si něco od ní dám na krk a také mi to připomnělo, že bych si zase na jaro mohla něco nového vybrat
![]() |
| Oddny | 15528 |
|
|
27.2.2008 19:37:33
Vendy, díky za pochvalu
![]() Po slunečném počasí dneska přišel severák a přinesl nám rýmu jako trám, smrkáme celá rodina, hlavně já, kejchám jak alergik v poli řepky ![]() ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
27.2.2008 10:08:36
no tak já tady chválím a nikde nikdo:):) Oddyn musíš holt počkat až se tu ty ženský zase slezou:):):):)
|
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
26.2.2008 9:33:31
Tak zase musím pochválit Odnny před nastoupneou jednotkou, její korálky nadchly všechny v práci takž emi zase nezbylo nic . Je prostě nekutečně šikovná:):)
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.