Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
2.3.2008 19:37:04
PEVNĚ DOUFÁM,
ŽE JSTE PO TĚCH VICHŘICÍCH VŠICHNI V POŘÁDKU A MÁTE STŘECHU NAD HLAVOU! |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
2.3.2008 19:35:06
Míšo,
gratuluji! Užívejte si. Já si tak nad tím naším projektem říkám, že se v tom baráku pak budeme hledat, hihi Co zahrada? Máte hotovo nebo až na jaře? Adél, já bych to neviděla u Maty na korupci. Prostě šla zaplatit pokutu, jak to asi vidí často u maminky, hihi Kačabko, přeji ať máte neštovice najednou a bez komplikací. Honzík už je měl? S tím zapomínáním - buď z toho vyroste a nebo mu to zůstane. Můj M je hrooozitánky zapomětlivý. Když šel na mateřskou, tak jsme se smáli, že určitě dorazí za mnou do kanceláře na kojení bez mimina. Naštěstí se mu to nikdy nestalo, ale klíče nebo mobil hledá každý den. No a přesto se dožil ve zdraví 30ti let, tak co? ![]() Ifčo, ten váš klučina za chvíli přeroste Klárku, že? Jo, holky poraďte, kde nakupujete lego. Naše domácnot byla tímto až do teď nedočená a momentálně Nikovi jde jen o kostičky, aby si mohl postavit co chce. Maximálně dokoupit postavičky celé rodiny a pak už jen kostičky a kostičky.... |
| Mammita | 25947 |
|
|
2.3.2008 10:22:46
Kačab, hodně sil! A snad abyste si už ty neštovice odbyli, když už jste doma!
Vendul, tak to je drsný , korupce v už takhle nízkém věku .Míšo, to musí být super! Můžeme se těšit na fotky? Mně už je líp, ATB zabrala, děti jsou zdravé, ale Járu v krku taky bolí .Matěj teď hodně bojuje sám se sebou, Bety se na jeho vkus zřejmě příliš prosazuje. Z každého jejího pokroku se sice raduje, ale zároveň to fakt blbě nese. Hlavně jak jsou celé dny spolu, teď ještě ta vichřice, takže zavření doma, ufuf! Ale zítra.... zítra už je pondělííííí!!!! |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
1.3.2008 15:36:21
Hlásím se z nového domova, přetrvává fascinace prostorem pro všechny zúčastněné!
Doufám, že se všichni brzy uzdravíte! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
29.2.2008 21:41:20
No Kačbko nezávidím ty .
T yneštovice se můžou vysypat 14-21 dní:) Jinak dneska jsme fakt K.O. Dneska my dostala Matylda , byla celý den trochu na pěstičku protivná . Hned ze školky po O mami já chci jet na ples, mami já chci koupit panenku ,mami já chci a teď hned vanilkovou zmrzlinu a teď hned se chci koukat na dvd atd. nesmyslné výmysly a k tomu patřičné hysterické záchvaty tak jelikož bylo hnusně jsem se odhodlala a jela nakoupit do hyper hyper tam se hysterické záchvaty zdvojnásobily neb chtěla vše koupit do toho Jonísek že chce rohlík paní u kasy že jí nejdou karty a že musím jinam ( vyložený vozík) atd. no spocená až za ušama ale zvládla jsem to ale Tylda byla fakt něco no a večer že se chce koukat na TV tak jsem jí řekla že v žádném případě že se dneska nechovala aby se mohla koukat na TV , další hysterický záchvat . NO a před chvílí jsem jí byla dát pusu na dobrou noc a vysvětlovala že prostě když někdo něco udělá špatně tak většinou je za to trest nenapadlo mi použít lepší příklad než že když uděláš dopravní přestupek tak tě chytí policajti a ty musíš zaplatit pokutu. Dobrý teď jsme začala vás číst a najednou přiběhla Maty přinesla mi svoje drobný a povídá mami a můžu se koukat na TV já myslela že se počůrám jak se mi chtělo smát je to prostě holka mazaná no snad už spí i bez TV . |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
29.2.2008 17:11:32
Lidko, ono nám to tak i vyjde, v pondělí to bude týden po kontaktu a ještě týden dobíráme atb. Mě tedy říkala, že se můžou osypat až 21. den.
|
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
29.2.2008 14:30:15
Kačab, já myslím že to je přehnané 3 týdny být doma preventivně, osypou se ti za 15 dní, tzn že ještě min 10 dní infekční nebudou. Navíc když už to v té školce stejně je. To jsi dobrá že ještě stíháš kulturu, klobouk dolu! Přeju pevné nervy
![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
29.2.2008 13:39:45
Kačab- držím pěsti , bude líp hlavěn jak vyzdravíte. taky máme ve školce neštovice
jen tak pro info, Jonášek ve 4, měs váží 7,270 a měří 65cm, zatím naprosto spokojené a usměvavé mimino |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
29.2.2008 12:04:38
Ahoj holky,
Já se tááááááák těším na jaro a až budeme moct chodit ven a o víkendech výletit. Nenávidím, když jsou děti marod, ke všemu jsme přišli ještě do styku s neštovicemi, takže mi Dr. doporučila hady následující 3 týdny, než se vysypou, nedávat do školky (ve školce také neštovice) a pak budu jen doufat, že neštovice dostanou najednou a budeme doma,,jen“ dalších 14dní. Vůbec nevím jak to organizačně zvládnu s prací. Honzík byl teď 2 týdny na horách, tudíž se zdravotně drží, aspoň že tak. Úspěšný je ve ztrácení věcí, mimochodem za poslední měsíc ztratil: klíče od bytu, nová fab 1000, tašku s plaváním (nové plavky), tašku s bruslemi, batoh s lahví a bůhví čím ještě a podařil se mu lednový účet na mobilu za více jak 4000,- Kč. Kontrolovala jsem mu odeslané sms a volané hovory, ale jaksi jsem podcenila jeho schopnosti a nezablokovala mu internet. Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Já mám ve všeho hlavu v pejru, v práci přemýšlím jak válčí děti u babičky, odpoledne doma s dětmi vyřizuji pracovní věci, za úspěch považuji, když se dvakrát týdně dostanu za sportem nebo kulturou. Včera na mou nesoustředěnost a uspěchanost málem doplatil důchodce na přechodu, zabrzdila jsem uprostřed zebry, chlapík se mi opřel o kapotu, bych si nafackovala, samozřejmě poslední přechod u baráku, když už jsem věděla, že babička stepuje na schodišti... Ještě ke kultuře: doporučuji představení v divadle KALICH: http://kalich.cz/index.php?page_id=118&page_label=CHVÁLA%20BLÁZNOVSTVÍ fakt výborný herecký výkon Vladimíra Dlouhého, dost jsem se nachechtala :D Holky, užijte si krááááásný víkend!!! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
28.2.2008 14:39:36
no to mám radost že vás holky zase čtu ale nemám radost z těch nemocí fuj pryč s nima.
Netko super tipy na dárky to sem dávejte častěji ať mám přehled:):) JInak já měla včera nečekaný mejdan a je mi teď ouvej chci spinkat ale pochybuji že mi děti nechají ach jo alkohol metla lidstva:):):) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.