| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
3.12.2009 9:33:45
ahoj holky,
docela často myslím an tuto doskuzi a na Vás co znám osobně,je to škoda, že už tu žádná nenapíše..takže jsme i na čas zapomněla psát i já. určitě se brzo ozvu a napíšu více. Vložím také pár fotek. Natko- gratuluji Ti , užívej si miminko a dej pozor na své zdraví, žádná práce nestojí za komplikace! uvidíme tu Danielku? prosím.. zatím ahoj Vendy- ty piš, já budu chodit nakukovat ![]() Adel, než mi to došlo že jsi to ty pod novým nickem ![]() |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
13.11.2009 18:41:21
Ahojky květnulky
![]() Potvrzuji, že se nám před týdnem narodila tolik očekávaná dcera Danielka ![]() Byl to plánovaný CS, protože mi hrozila ruptura dělohy. Jizva po předchozím CS byla velmi ztenčená. M byl celou dobu u porodu, držel mne za ruku o kterou se přetahoval s anestezioložkou , hihi Bylo to nádherný! Vyfotil Daninku hnedka po vyndání z bříška ještě s pupečníkovou šňůrou. Moje mami byla z fotky samozřejmě pohoršená, ale já nadšená Hnedka mi jí ještě celou upatlanou ukázali na sále a odnesli zabalit. Za pár minutek ji přenesli a položili mi ji na rameno vedle M na dlouhou dobu šití. Fakt super!Pak jsem byla na JIP a malou mi nosili na kojení. Hodně blinkala plodovku, takže moc nesála. To se změnilo na normoš pokoji, kde si vyžala během pár minutek svoji 20 a chrupkala. Jen má noční akce od půlnoci tak do 4 někdy do 5 hodin. TO je vzůhu každou hoďku a vyžaduje přícuc. Na JIP jsem jim ráno zažala pochodovat po pokoji, dožadovala se ochodu na normoš pokoj a vyndání všech hadiček. Mě tam dávali za příklad ostatním maminkám, které sotva vstávaly , hihi Z JIP jsem sama po svých odpochodovala na šestinedělí. Danileka je naprosto v pořádku a mě se zase trochu špatně hojí jizva. Pustili mne domů s tím, že si to mám ošetřovat a když tak jít na chíru. Po řád lepší, než tam kysnout 3 neděle jako minule. Takže přetrpím každý den pár hodin v kanclu a pak se doma snažím odpočívat. První den mi do fimy M zakázal jít a i tak chodí s semnou a hlídá, abych to nepřeháněla. Uvidíme, zda se jizva nerozjede jako minule. Každopádně je mi o moc lépe než při minulém CS. Běhala jsem na JIP fakt už 12 hodin po operaci, od odchodu z JIP jsem si nebrala žádné léky proti bolesti a zvládala to . Mmůžu v klídku řídit, funguju vlastně normálně, jen je třeba jizvu více hlídat, ošetřovat a hodně větrat. No a to se v kanclu nedá, že? ![]() Všechny vás moc zdravím ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
9.11.2009 14:52:38
no jasně Adel kalendáře pořád děláma a už se zas etěším až alsepoň tak uvidím ty vaše ratolesti:):)
Jo a Netka psala, že se jim ve čvrtek 5.11.09 ve 14.38 narodila dcera Danilea 51 cm a 3450 g a že jsou všichni v pořádku:):):) |
| Mammita | 25947 |
|
|
5.11.2009 18:43:50
Ahoj holky!
Já moc nemám čas, nebo bych i snad měla, ale jsem vyčerpaná. Káčo, ahoj, tady to už moc neběží .Netkooo???? Ještě stále jste 2v1? Ifčo, jak se Vám bydlí v domečku? Děti jsou, ťukám, zdravé, ve školce v pohodě. Jsou tam denně mezi prvníma a bohužel i mezi posledníma jdou domů. Snažím se, ale v práci je toho moc... Sháním paní na úklid a s dětma dám maximálně týden před vánoci plech perníčků, jinak jsem si sehnala paní co mi upeče na objednávku. Je na Praze 4 .No já jsem nakonec v ordinaci u mudry, která má obvod a internu dohromady, tak se tam fakt nenudím. Vendul, mohla bych si u Tebe objednat kalendáře? Teda jestli je ještě děláte??? Mějte se hezky. |
|
|
29.10.2009 15:55:34
tak to je už fakt bída po měsíci tady nová tvář a nikdo jiný nikde.
Káčo přidat se můžeš,ale tady už to moc nežije:( a to jsme vám chtěla vyprávět jak bylo u bubáků:):) no nic tak snad až zase bude horší počasí se to změní:) |
| Káča* | 53304 |
|
|
27.10.2009 1:23:46
Ahoj, přijmete nás do rozběhnuté diskuze? Já a dcera 05/04.........papa a těším se na Vás
![]() |
|
|
10.9.2009 11:02:23
holky jen jsem ještě chtěla známá otevřela internetový obchod tak se mrkněte má tam zajímavé věci:):):)
http://www.promaledobrodruhy.cz/eshop/index.php |
|
|
7.9.2009 11:30:59
Nazdárek ženský, tak koukám že to tu ochabuje:) to jsem ráda, neb stíhám něco dočíst:) Takže nástup do školky klapnul:) na 2 dny pak Maty teplota a náběh na lehkou virozu. V pátek to chytnul JOny a v sobotu už jsme myslela že se vzájemně profackujeme. Být zavření sami 3 doma bylo fakt žůžo. M byl na nějaký konferenci ,takže jsme v neděli byla docela ráda, že můžu alespoň na chvíli vypadnout a šla jsme běhat:) začínám tomu přicházet na chuť sama s mp3 a v lese se mi začíná líbit čím dál tím víc:):):)Jinak jsou zlatí když si hrajou spolu, jsou na zabití když se perou a hádají a průběžně to střídají takhle celý den:):).)
Tento týden už začínají kroužky takže se připravuji na roli taxikáře:) V práci bída , krize je fakt znát. Takže toť od nás vše. žádný velký příběh nemám, jsme teď nějaký málo akční:):):) Jinak prázdniny byly super můžete se mrknout na fotky http://matyjony.rajce.idnes.cz/ Nějak mi přijde že ty děti strašně rychle rostou a že to neskutečně letí. Pamatuji si jak, když to říkali holky tak jsem si říkala, jaký jsou to kecy ,ale ono je to fakt:).:) |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
28.8.2009 16:10:45
Zdravím květňulky
![]() Nějak nám ty prázdniny rychle utekly, což? Nějak moc rychle jsem se přehoupla do 7. měsíce a porod mne čeká za cca 70 dní, což je strašně brzy... Danielka je šíleně akční, budí mne v 6 hodin, pak má akci kolem poledne, abych se náhodou nezapomněla najíst. Další bongo bongo máme kolem 19 hodiny a poslední kolem 24 hodiny. Někdy je to fakt bolestivé. Nik s tátou zvládli ještě několikrát rafty a kánoe, konenečně v nádherném počasí, takže se i dobrovolně skákalo do vody. Příští rok plánují vyrazit na vodu na delší dobu a pod stany,a by si to s tatínkama pořádně užili. No my s Dani se teda účastnit nebudeme Maximálně jako motorizovaný doprovod, ale spíš je necháme se v tom plácat samotné hezky bez aut, jako za našich mladých let ![]() Celé prázdniny se u nás na domečku dveře netrhly. V neděli jsme sotva stihli poklidit po jedné návštěvě a už se objevila další Bylo to super, stále spousta dětí v domě, ale pro mě i velice náročné a to mám zlatýho M, takže vaření a většina uklízení šlo mimo mne. Zato každý večer zahánět 3-5 kluků do pelechu bylo poněkud náročnější Nakonec se k nám podívala i kamarádka od těch nadbytečných dětí s mimískem narozeným v srpnu. No paráda! Završil to jako každý rok týden v Jeseníkách a zase ve společnosti 3 kluků od 2,5 + 5 + 6 let. M?aminka s nejmladším a tatínkem zůstávali doma. takže jsme s M působili jako bezva rodinka se 3mi kluky a 4. holčičkou na cestě. Hooodně lidí si nás prohlíželo a otáčelo se za námi ![]() Snažila jsem se nevýletit jako obvykle, ale stejně jsme stále cestovali a 7 km pochod jsem si dala. Prostě super týden, jen odpočívat jsem zase jaksi nestihla ![]() |
| Lí | 12157 |
|
|
26.8.2009 9:14:21
Ifčo - já bych i odpověděla, ale jaxi nemám čas. Abych vylíčila léto, dovolené a věci co se teď dějí kolem nás, potřebovala bych moře času, který nemám.
Ve zkratce (a to je fakt jen sestřih) Chorvatsko mě dostalo svou přírodou, mořem, památkami a i lidmi (svým způsobem). Tak jak jsme nechápala proč tam lidi jezdí, te´d nechápu, proč jsme tam nejezdili my už dříve Ovšem story o dvou ženách a 4 dětech na ostrově ještě někdy s Míšou sepíšem na rodinu.cz, protože naše zážitky byly občas skutečně velmi dobrodružné. Za ty 3 týdny se stalo tolik věcí, že by to možná bylo spíš na knížku. Každopádně Trogir, Čiovo, střední Dalmacie s poklady jako je Split nebo Omiš mi přirostla k srdci a nezbývá mi než říci - s Grigorijem na věčné časy a nikdy jinak. Co bylo dál? doma to šlo celé léto šmahem, děti po týdnu doma pak na týden k babičce (dany teda 2 dny - i tak dobré!), pak u nás byla týden soni sestřenka, pak u nás spaly kamarádky s dětma tak nějak nastřídačku, a my zas u kamarádky, a byly jsme na pár dnů v Liberci, protože prostě tobogány k létu patří... a te´d už je sonička ve školce, protože měla táák dlouhé prázdniny, že už se jí po školce a dětech i stýskalo. Já se přihlásila na PGS a za týden dělám příjmačky, Daneček bude 1x týdně ve školce (soukromé). Zatím, školku testujeme a včera jsme ho nemohla ze školky dostat, tety se zdají být moc príma a tak nějak sjem měla pocit, že se o něj nebudu bát, když bude s nimi. Soniččino "astma" či co to je, se nám zatím daří držet v normě díky homeopatii a máme navrženu fyzioterapii míčkováním a ještě nácvik správného dýchání. Takže tak. čeká mě poslední rok na RD, za týden začne kolotoč kroužků, školek, mého PGS studia... dávám teď dohromady kalendář týdnenních činností a už teď mi chybí jeden den. Obě děti plavání, Dany sokol, soňka ingliš, klub maminek, moje studium... jak to budu dělat až budu pracovat??? Ve školce čeká soňku flétnička, bruslení a keramika. Na danečka se ve školce soustředí logopedka. No ještě že ty školky máme chytá mě trochu splín za létem... obě děti krásně plavou a mají vodu rády, na koupáku nebo u kamarádky v bazenku jsme byli skoro furt. To mi bude chybět. Ale zas se i těším na nové zítřky. Na studium, na danečkův pobyt ve školce, mí rodiče se budou cca za 1,5 měsíce stěhovat do penzionu - i na to se těším, ač to bude náročné pro všechny. Ale ten přesun mi moc uleví. čeká nás spousta přelomových věcí v následujícím školním roce a všechny budou složité ale když se vydaří tak to bude úžasné ![]() U danečka jsme odstranili dudlík a spaní v postýlce, teď ho čeká školka. Plenky má a asi ještě dýl mít bude. Teď mám v plánu naučit ho chodit pořádně do schodů a z nich a trochu mu rozvázat jazyk. Soňka se těší na míčkování i na nácvik dýchání. No prostě to bude rok práce a doufám že na základě vší té práce budou dobré výsledky. To je tak co mě v rychlosti napadlo u ranní kávy. Jdu danečkovi koupit nové botky do školky. Dnes je od půl páté vzhůru, k jiným činnostem jsem tedy nepoužitelná lí |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.