| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 | 
| 
 | 
 23.8.2009 23:51:45 
ahoj holky 
už jsem to čekání na další příspěvek od Vás nemohla vydržet ![]() jak se máte,co nového u Vás i dětí? jak jste prožili léto? Lidko- jak se Ti daří, jak si děti zvykly na nového člena rodiny a pošli prosím aspon fotečku    | 
| 
 | 
 5.8.2009 20:47:19 
ahoj všem 
máme již po dovolené, letos poprvé s dětma u moře,pár dní nám propršelo jinak sluníčko, děti zvládly 13 hod cestu autem v pohodě jen Jony se cetou tam poblil neb Radke mu chtěl po ranním mlíku v 6 hod přilepšil svou svačinou s trv.salámem ačkoliv děti měly jídlo zvlášt   Jeli jsme pul cestyv totální prutži mračen na dálnici max 80 a nebylo vidět metr dopředu, docela jsme se báli.V září nás čeká svatba méh bráchy, Klárku konečně chytly šatičky a ružová barva tak ji bude dopřáno jít za družičku   Chodí na tenis, trénuje 2x týdně a zatím ji to baví, chce také pokračovat v baletu, v září nástup do nové školky ve Frenštátě. Jonášek je malý velký brácha,naprosto v pohodě, sám chodí na nočník a WC , plínu už jen na noc, fakt šikula. Zdravíčko zatím drží což je hlavní, tukám že to doufám i tak zustane. Netko- teda ty už budeš brzo rodit!   Holčičku vám přeju, je to zase jiný náhled na svět Co takhle nějaké foto těhulky? a baráček jsme ještě neviděli![]() Co zuby, už Nikovi rostou?zdravíme vodníka, naše děti s vodou kamarádí tak napul Danul- Klárka je kočka nádherná!Pozdravuj Adélu, že se taky neozve ![]() Pochlubte se nějaké novinky, fotky z dovolených, děti a tak. Zdravíčko všem  | 
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 | 
| 
 | 
 19.7.2009 20:56:44 
Květňulky, 
tak jak se máte na dovolených? DOufám, že voda se všem domácnostem vyhnula! Ten náš bezzubec bude mít za chvilku venku druhý zub. Fakt to strašně letí! Užíváme si vody i sluníčka. Jen na Slapech máme zaplavené naše soukromé plážičky, kam se chodíme koupat a M rybařit. Nik s M jezdí na rafty , Nik vyzkoušel i kánoj se strjdou, zvládli se cvaknout a Nik zkončil pod lodí. Naštěstí vodu miluje a tak mu ani nepřišlo divné, že je pod tou lodí. Slečny a dámy okoloploucí to nesly daleko hůře než on , takže když ho vytáhli a on se chechtal, dostal ještě navrch čokoládu   Prostě pohoda. Jezdíme na kratší výlety, já toho moc nenachodím a taky mě ráno nemůžou dostat z pelechu   Nik by nejraději chystal věci pro miminko už teď a 3 měsíce mu přijdou jako dlouhá doba. Tak vybaluje krabice hraček a třídí některé pro sebe a některé do miminkovského pokojíčku. Alespoň má pocit, že pomáhá a hlavně si projde hračky a knížky, které už dlouho neviděl.Byli jsme na UTZ a máme od dvou dokrotů potvrzeno, že čekáme DANIELKU ![]() Mějte se krásně a užívejte léta! ![]()  | 
| Danula&Klárka&Toník | 19069 | 
| 
 | 
 2.7.2009 10:14:44 
Ahoj všem, dlouho jsem nic nenapsala, ale to neznamená, že nečtu a nejsem v obraze  
 .U nás se nic převratného nekoná, děti utěšeně rostou. Tonda bude mít v srpnu 3 roky a já v září nastupuji do práce. Jdu zatím na zkrácený úvazek. Změna to po mě bude asi jen v tom, že budu muset každý den odejít z domova do kanceláře, na to se moc těším. Sice to bude šrumec - já v Praze, děti ve školce v Radonicích, kde se už v půl čtvrté divně dívají, jak to, že jdu tak pozdě, ale buďme rádi, že máme školku. Máme za sebou týdenní dovolenou v Bulharsku. Bylo tam krásně. Klárce se moře moc líbilo, byla u něj poprvé. Z vody vycházela, jen když už nemohla ovládnou cvakání zubů. Toník je opatrnější, ten tam nevlezl pro jistotu vůbec. Čas trávil přehazováním písku a posíláním maminky pro vodu do kyblíčku  . Domá máme tašku škeblí, které nesmím vyhodit, ale taky nevím, kam je dát. Zatím překážejí v koupelně ![]() V sobotu odjíždíme na týden ke kamarádce na chalupu do Počátek. Budeme tam tři ženské a pět dětí. Z dětí pouze jeden 10ti měsíční plazivec, ostatní batolata a přeškoláci (1,2,3 a 5 let). Doma pořád něco doděláváme a předěláváme a nějak mám pocit, že to není nikde vidět, jenom na účtě  .Splnila jsem si přání a přihlásila se na kurz ježdění do radonické jízdárny. Na koni jsem neseděla pořádně 10 let, tak jsem zvědavá, jak dopadnu...Doufám že ne z vysoka a na zem  . V pátek jdu poprvé.Dám do deníku nějaké nové fotky. Mějte se krásně a přeji hezké prázdniny. D a spol.  | 
| 
 | 
 15.6.2009 13:56:19 
Hlásíme první vypadnutý zub!!! 
Ifčo, tak my bydlíme-nebydlíme. Zatím nejsme 100% přestěhováni, protože ještě nemáme kolaudaci a tady dělají problémy s pokutama za bydlení před kolaudací. Tkaže máme půlku v bytě a půlku na baráčku. Stále někde něco chybí   A co je nejhorší, pračka a sušička je stále v bytě. ALe do konce června chci mít většinu na domečku, protože už mne to nebaví ![]() Jinak nám toho chybí spoustu, třeba kuchyň   Ta dorzí příští týden. Nebo terasa, protože máme zvednuté základy , tak je trochu nad terénem. No ahlavně plot nám chybí. Stále to nějak nemůžeme dořešit a vypadá to, že to bude až příští rok.Jinak se nám tam bivykuje velice dobře, hezky se tam spí a na můj vkus moc hezky se tam vstává. Já s tím mám ráno problémy... ![]() Adél, takže v září hurá do práce? To je super. Všechno zvládnete , uvidíš. Nikovi jak vypadl ten zub, začal hodně špatně vyslovovat sykavky... A to jsme chtěli teď po operaci mandlí jít na logopedii. Asi to nebude mít žádnou cenu, protože syslá ![]() Já nepotřebuji vědět, co se nám narodí. Pokud by to šlo, nechala bych si to jako překvápko, ale kluci to chtěj vědět. M chce holku a N kluka   Tak udělám radost alespoň jednomu z nich ![]()  | 
| Mammita | 25947 | 
| 
 | 
 14.6.2009 9:02:22 
Ahoj holky! 
Jdu Vás pozdravit po dlouhé době  .Netko a necháte si říct pohlaví, nebo to bude překvápko? A co Nik - jak se těší? Ifčo, jsem ráda, že nakonec dobře bydlíte. My taky toužíme po domečku, ale jak se nám čím dál tím víc blíží možnost něco realizovat, dostávám strach. Už jsme se tu tak uvelebili a možná to je i o pohodlnosti. Neumím si představit jít někam na vesnici a denně dojíždět za prací atd. No a u nás... Máme se dobře, děti jsou (ťukám) zdravé. Absolvovali jsme neštovky - měla jsem to pěkně postupně, takže to bylo o nervy. Víc jak měsíc jsem trčela doma. Naštěstí je Jára v tomhle super a měla jsem možnost i vypadnout mezi lidi. Děti statečně absolvovaly 5 a 3 (!) letou prohlídku, překvapily, byly skvělé. Maty může do školy, ale domluvily jsme se s dr, že ještě počkáme co školkový psycholog. Trochu hůř zvládá neznámé situace. No, já mám hotový čtvrtý semestr a pomalu si chystám podklady k bakalářce. Docházela jsem k jednomu klučinovi s dětským autismem, ale muselo se to ukončit pro silnou agresivitu. Bylo mu 15, takže s mou postavou to bylo docela riskantní  . Jinak v září konečně nastupuji do práce a už se fakt těším. Budu tady na jedné poliklinice - je tam dobrá pracovní doba, ale i tak to bude pro nás pro všechny náročné. Ráno budeme muset odcházet v 6:30 a návrat tipuju tak na 17h. Ufuf. Užijte si pěkné prázdniny a opatrujte se. Adéla  | 
| 
 | 
 11.6.2009 21:51:59 
Netko- zdravím,přeji vše dobré tvému bříšku a super výsledky!!! 
Nikovy dorty bych chtěla vidět, že hodíš nějaké foto? jak to vypadá s domečkem, stěhováním, kdy? nebo už bydlíte? my už skoro měsíc bydlíme a docela rychle si zvykám, jen mi chybí kontakty s lidmi- nemám tu žádnou kamarádku ani žádnou maminku neznám, tak chodím aspon s Joníkem na místní hřiště, také mu chybí společnost dětí na které byl zvyklý.Klárka s ním docela soupeří, učí ho samé super kousky a on je nadmíru učenlivý   s dětmi s evážně nenudímdomeček zabydlujeme, mám na oknem záclony- japonskou stěnu, francouzské rolety, jsem nadšená. Je toho spousta co nemáme a co bychom chtěli, ale máme se tak pořád na co těšit. Prázdniny budou docela náročné, Klárce budu muset vymyslet a podnikat s ní aktivity neb jak se nudí je příšerná. Zapsali jsme ji do tenisové školy a na zahradu ji chci pořídit větší trampolínu.  | 
| 
 | 
 8.6.2009 21:43:59 
Zdravím všechny květňulky a doufám, že všechna květňulátkan oslavili úspěšně svou první pětiletku  
![]() Nik měl několik oslav s nádhernými dortíky, které naplnili jeho očekávání - dinosaurus a na klučičí oslavu pirátská loď. Jinak Nik svou první pětiletku završil prvním hejbajícím se zoubkem - jednička v levo dole. Dalo se to očekávat, vždyť měl zuby od 4 měsíců ![]() Já s Déčkem máme chřipajznu, ale mimísek je jinak Ok a velmi brzy začal kopat , že to cítím i já se s vým sádelnatým břuchem   Genetička nás sice straší amniocentézou, prožila jsem si krušné chvilky,  ale dle mého jen z důvodu překročení 35 let. Jinak výsledky máme negativní a překvapivě lepčejší než s Nikem. Asi to bude větší raubíř ![]() Stále nevíme pohlaví, ale domnívám se že je to kluk. M chce holku a N bráchu ![]()  | 
| claney | 17464 | 
| 
 | 
 24.5.2009 9:12:39 
ahojky holky, když jsem se tehdy registrovala aby mi chodili emaily jak mi roste mimi v bříšku a co by mělo umět tak jsem net neměla doma na nějaký dlouhý studování nebyl čas. 
byla jsem u kamarádky, která zrovna psala do diskuze jen u mladšího dítka ![]() tak jsem si řekla že se sem přidám ![]() tak už máte oslavu za sebou? ![]()  | 
| Lí | 12157 | 
| 
 | 
 23.5.2009 21:50:20 
Ifčo - tak vidíš že je to super  
   to jsme ráda.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.