| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 7994  [Dalších 7044 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
29.11.2007 22:40:35
holky tak dnešní zprávy zase lepší už si hraje a dneska už začala být důležitá:) Dostal Holtra ( měření akce srdíčka) a dostala na to růžový baťůžek a chodila a všem ukazoval jak má parádní baťůžek .
Všem krásný den
Danula&Klárka&Toník 19069
29.11.2007 17:14:12
Vendy - paráda, jste šikulky, všichni.

Dnes mě Klárka dostala. Šla jsem pro ní ve 12 do školky a učitelka na mě, co tu děláš, Klárka šla spát. Klárka prý říkala učitelce - Olinko, až přijde máma, tak ji pošli domů, já tu budu spinkat s Barunkou. Měla jsem to v plánu od pondělí, ale dnes si musela vzít do škoky pyžamko a tak nějak to vyřešila za mě... :-))) Jojo, má svou hlavu....
Zítra vezu děti do Modřan k rodičům, bude to náš první víkend bez dětí.... H je utahanej z práce, furt maká, tak ho asi prospí a já budu nejspíš uklízet, to bude romantika :-)))
Beruška9 19102
29.11.2007 11:45:07
Vendy a Máťo, jste hvězdy!
Valeri, Davídek 5/04 25085
29.11.2007 0:41:36
Vendy jste strašně šikovný holky !!!! Matylda je prostě hvězda !!!! A přeji ať jste co nejdříve zase doma.

Ahoj holky, vůbec jsem si nemohla vzpomenout jaké že to mám přihlašovací jméno a heslo ale podařilo se.Ale teď se mi zase nedaří vložit příspěvek :-(
Všechny vás moc a moc zdravím. Něco málo jsem dočetla. Jste všechny moc šikovné jak krásně zvládáte dvě i více dětí, mě stačí jeden Dáda....

Nás čeká nemocnice pravděpodobně v lednu a už jen při té představě je mi zle. Dáda musí na plánovanou operaci očička kvůli šilhání. Strašně se bojím.

A co u nás nového? Dáda se konečně rozpovídal, občas mele páté přes deváté a není mu rozumět, ale je s ním legrace. Někdy z něho padají přímo perly. Na všechno má odpověď, dělá úžasné závěry, asi bych si to měla zapisovat. Přestal se stydět,a s každým je hned kamarád. Vody už se nebojí a naopak jí miluje, z vany ani ze sprchy ho nemůžu dostat.Akorát s tím jídlem pořád bojujeme, je strašně konzervativní, ale i tak mám pocit že to spěje k lepšímu. Mám z něho hroznou radost, je to moje zlatíčku a já mám výčitky, že na něj nemám dost času, že bych se mu měla věnovat víc.Ale zvolila jsem si studium, tak se mu musím taky věnovat. Je toho strašně moc,a je to hodně těžké, vůbec nevím jestli to zvládu, ale strašně moc bych chtěla. A z každého úspěchu mám obrovskou radost. Celkem máme v tomhle semestru 11 předmětů, ze všech zápočet a k tomu 2 zkoušky. 3 zápočty už mám, 3 jsou na cestě, zbytek mě ještě čeká. Vůbec nevím jak se to všechno naučím. Ale těší mě že můj 5 let nepoužívanej mozek je zase schopnej fungovat :-)
Adél co ty? Moc ti držím palce. Jestli já tenhle semestr zvládu tak se půjdu někam ožrat, nechceš se případně přidat?

A co dárečky? co už máte nebo co plánujete?
Dáda miluje oslíka Ijáčka z médi Pů, takže dostane toho velikého 60 cm, a nejvíc by prý chtěl éro - letadlo, takže to musíme ještě nějaké vymyslet a to budou hlavní dárky. Pak samozřejmě nějakou tu drobnost, ale přehánět to určitě nebudeme. Co ostatním to zatím vůbec nevím.
NETKA z PDA
  • 
29.11.2007 0:07:52
Vendy,
jste holky statečný! Nikova operace proti vaší byla brnkačka, ale i tak mohu konstatovat, že regenerace těch malých prďolek je neskutečně rychlá.
P.S.
Co bychom si bez těch našich M počaly, že?
28.11.2007 22:58:04
holky nedá mi to a musím vám ukázat jakej je pašáček a statečná
utery 16 hodin

a tady streda 16 hodin

28.11.2007 22:20:02
Tak jen tak pro info Maty už chodí je úplně skvělá a zvládá to levou zadní
28.11.2007 11:48:53
Rondo jsi pašák jak to vše zvládáš a oslava bude úžasná už se těším na fotečky.
Ifčo vydrž to přejde
Jinak Matyldě dneska vyndali dreny takže už je bez hadiček a odpoledene jí už možná přendají na normální pokoj je to nekutečný jak to jde rychle a parádně. Teď je u ní tatínek a já jsme s Joníkem odpoledne se měníme .
Ještě jednou fakt děkuji za sms podporu a telefonickou podporu
Ronda 3303
28.11.2007 10:48:33
Ahoj holky,

Vendy parada, jsem rada s vami, dokazu si predstavit to cekani, Maty je hrdinka!!:-)
Ifco, tady ty radosti jsou snad vsude.....vydrz!
Li, vy uz to mate dobre vychytany:-)

Novinky od nas: Danik si vytrhl 1. zub:-)Slo to k memu prekvapeni dost rychle, rano zjistil, ze se hybe a vecer si ho vytrhnul, sam, cekala jsem vetsi scenu, protoze Danik je ten spravnej chlap:-)Takze zoubkova vila prinesla za zoubek spoustu coko penizku a Danik zase zabodoval - rozdelil se s A i E.
U nas ted nejvic radi Alex, vim, ze si tim vynucuje pozornost, ale obcas je to nad moje nervy.
Jinak ja finisuju s pripravami na party, dneska v noci jsem se probudila a doladila detaily, zato dnesni rano.....myslete na nas v sobotu, ale snad na nic nezapomenu, porad me strasi, ze budu mit malo jidla, no hlavne aby si to deti uzili....
12157
28.11.2007 8:04:42
Vendy - sqělé! gratulujeme. jsme moc ráda že to tak dobře dopadlo. dej za nás matyldičce pusu :o) je fajn že s ní můžete být. tak ať je brzo už s vámi doma :o) jste vážně báječná rodina, fakt sqělý tým!

Ifčo - kolik je malému? soňa měla největší krizi s nástupem do školky.. a taky mi dycky říkal aať někde danečka nechám, že ona chce jen mě.. to je normální. na dfanyho byl avždycky hodná ale na nás moc ne, neříkala mi sice že jsme škaredá a nemá mě ráda, ale prodat mě chtěla taky (ovšem za to může M ten jí kdysi řekl .. ta naše máma! asi ji prodáme a njademe si jinou.. npo blbý ftip, ale ppak sjem soňu kdysi naštvala a ona začala řešit prodej maminky...blbec!!!). JO a ze školky přinesla sqělý komunikační prvekk, když s evztekne tak do mě buší rukama a kdyýž jí chytnu ruce tak kope. ale je to OK? jás e držím a nevytáčí mě to takže je jí pak vždycky lítzo že se tak chovala a moc se omlouvá. myslím že když vidí že reaguju klidně je to lepší než kdybycvh jít o vracela stejně. ale není to moc, málokdy, ovšem, pak už to stojí zato.

No držte se, bude líp. chce to věnovat se, věnovcat se a věnovat no a dát jasné hranice. u nás je třebas jasné že když je dany vzuhůru hrajeme si s nním, jak usne hraju si se soňkou... když je potřeba udělat něco doma tak se předem se soničkou domluvím kdy to uděláme a jak. funguje to dobře :o)

[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 7994  [Dalších 7044 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.