| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 7994  [Dalších 7054 >>]
12157
1.12.2007 21:59:49
Ifčo - já v takovýchhle stavech doma lítala s rouškou na hubě a nechytl nikdo nic, ale já pak od nich chtám vše :o(

díky za chválu dětí. je fakt že jsou sqělé.. samo že jsou to ty nej děti na světě, jak jinak?!? :o) Mně s elíbí jak se ti dva mají rádi, to mě dostává.

Jinak jak záítra praha fakt neví, nějak mě berou záda -moje oblíbené - šíje, ramena.. ale celá se otočit můžu :o)))

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
1.12.2007 21:50:33
Ahojky,

díváte se také na Star Dance?Dnes byla opravdu legrace , jsem se bavila jak vyhlásili sbírku na Schmitzerovy tréninkové dupačky, výtěžek jde na konto člověk v tísni, a vubec jak si ho Eben dobírá, dost dobré....
Samba Vielhelmové neměla chybu, a ty šaty..nádhera, já na tomhle ujíždím už od mládí ty tance mě fakt berou

Lidko- to je teda síla ty neštovice, bych nevěřila kolik pupínku jen na obličeji, na těle taky??

Lí- děti nádherné

Míšo- přeji brzské uzdravení

Valeri - at ti Davídek dělá nadále jen radost, pevné nervy a bystrou hlavu při studiu, já bych to už fakt nedala, mám co dělat zapamatovat si co mám koupit ...
Ožeru se sTebou, ale asi jen virtuálně, tak pak dej vědět:D

Já měla hustou zelenou rýmu totálně zahleněná a kašel hlavně v noci se tu dusím, no dnes už se to spustilo tak huráááá, mám hrozný strach at to nechytí děti a příště končím s hrdinstvím a valím k Dr neb tohle bylo určitě na ATB

hezkou neděli
Mammita 25947
1.12.2007 21:46:35
Ahoj holky, já nějak poslední dobou nestíhám :o).
Vendul, Máťa je frajerka, prostě ženská každým coulem :o). Bohužel jsme to už dneska nemohli zvládnout... ráda bych Tě viděla. A Jonýska - už musí být hrozně veliký, ýže?
Lí, teda Daneček je celý Ty? Jako Soník, že?
Ifčo, to budeč dobré. Já tomu věřím :o). Maty má teď regulérní pubertu. Jakmile mu řeknu že něco nemá a musím to mnéohokrát opakovat a zvednu pak na něj hlas, tak mi to samé zopakuje, takže: Přestaň! -> Ty přestaň! apod. Je to na palici.
Míšo, přeji Vám abyste už konečně byli zdraví. Když se to se**, tak se to se**.
My už se konečně vylízali z chorob, Maty týden ve školce a dnes opět uléhal s kašlem :(.
Betka dostala listovku a Pyridoxin, protože Maty ze školky pořád něco tahá a to s čím se on popere v pohodě, tak ona ještě nezvládá.
Já už se musím taky začít učit, příští týden mám první zkoušku z psychologie. Blé, ty úvody jsou ubíjející.
Kačab, jak je u Vás?
Mějte se pěkně.
*Lidka* + 3 11796
1.12.2007 9:32:39
Ahoj!

Vendy, gratuluju k úspěšné operaci, myslela jsem na vás.

Val, hlásím se že bych s váma šla zapařit, jestli berete i nestudentky.

Dala jsem na stránky naši fotku, tenhle víkend jsem ještě doma...
12157
1.12.2007 9:28:30
Vendy - nemáš nějkaý typ kam v paraze a okolí s dětma v tomhle nelibém počasí?

Jina teda matylda je báječná a ty taky. tak ať jste doma už v pondělí :o) neb doma je nejlíp! Jak to nese Joník, ty přesuny a zmněny?

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
30.11.2007 23:19:05
Tak dnešní naše zprávy už nemá ani flastr přes jizvu začínají být super ty děti jak se otrkávají a měří kdo zncih má větší jizvu:):):) JInak pohoda a pokud to vše půjd eO.K. tak nás v pondělí nebo v úterý pustí domů.
JInak holky kdyby náhodu někdo tak zítra tak plánuji s Joníke pauzu v metropoli tak kolem poledne tak jen kdy někdo chtěl pidi srazík:):):) ale bude jen chvilkový pak zase střídačka a nebo v neděli to se budeme taky střífdat:):) ale pochybuji že to zvládneme se tak rychle domluvit:):)
Míšo kurňa už toho bylo dost ne ať užto jde vše pryč a je jen líp a líp a ty si užíváš radosti dětiček a nejen starosti a hlvně ať i ti je líp.
Val tak ty jsi taky studentka holky v jedete tedy kde na to berete čas to fakt nechápu:):):)
Lí tak výlet do Prahy hihi to jsme zvědavá jest-li to fakt vyjde :):)
Rondo drží pěsti na povedení na oslavy to je super nápad ho nechat jít s tebou nakoupit na oslavu to mi přčijd esuper zapojení jen kdyby to bylo u nás tak by se koupily jen nanuky:):):)
Beruška9 19102
30.11.2007 14:21:09
Mno, u nás nic růžového, Bruno postupně nakazil zánětem spojivek Garynka i mně, u Bruna se z toho vyklubala zadní angina s podezřením na zápal plic, takže atb a už druhý týden je s námi doma, což je dost opruz, Garynek má dneska taky teplotu a hůře dýchá, takže pediatr už je na cestě k nám, svůj stav ani neřeším, hlavně že prsa už jsou v pořádku, mám tak co druhý den v noci teplotu a teď ještě ty oči, už jsem se objednala na krevní testy na imunitu a k homeopatce...achjo, nechápu, jak se to třebas řeší se třemi dětmi...ta nepohyblivost v zimě je pro mně nejhorší...

Dárky jsem během 15 minut nakoupila na netu, více letos už neřeším...

V práci pořád problém kvůli 30 korunám poplatků, je tolik různých výkaldů, za co vybírat a za co ne...
12157
30.11.2007 10:56:39
Holky, v neděli musí můj úžasný M opět do prahy, nic al eneplánuju, byl teď 4 dny pryč (cannes) a já chci strávit víkend společně, takže nezbývá než jet s ním a jeho pracovní cestu pojmout jao rodinný výlet. Kam můžu s dětmi vyrazit v praze? myslím hlavně na zabavení soničky - co je hodně "in" a dětem se líbí? krytá zologická tam asi není.. :o) danyho klidně budu mít v klokance, nebo někde s ním zůstanu někde bokem.. on je spokojený, ale chci aby z toho něco měla sonička. Poradíte? jo a 3D kino mi neraďte, mi fakt nezvládáme ani nema, tam se bojí žraloků! u nás frčí krtek :o) a fčelka mája. Největší drsňárna pak je teda maxipes fík. no fakt, ona je v tomhle děsná ťunťa. :o) takže 3D kino by u nás zaujalo tak našeho tátu, ale ji asi moc ne. leda by dávali 3D krtka :o)))))

Poraďte prosím! co vaše děti okouzlilo nejvíc.. je tam nějaký dětský ráj? človíčjkov ne, nechci ji nechat hrát sio samotnou (odložení v klučkách v Ikea brala posledně jako křivdu!!!). NO je to ťunťa, po mámě :o)

Díky za jakékoli rady! Jo a může jít i o okolí Prahy..

12157
30.11.2007 10:51:50
ahojek holky

Vendy - jste hvězhdy! jsme rtáda že to tak dobře dopadlo :o)

Míšo - co vy? už jster doufám z nejhoršího venku a začínáte si konečně pořádně užívat rodinných radovánek. moc mně mrzí ty vaše trable.

Rondi - ráda tě čtu. Plně tě chápu, noční vstávání je docela solidní mučení na matky. co zkusit estvila aby se malá v noci nebudila na kojení? Já teda jsme odhodlaná přestat kojit tak kol 9 měsíce, už se pomalu chystám, máme 7 měsíců a týden.. ale je mit o i líto, je to takové milé mazlení, dany je takové koťátkopu kouzelné.. od něj to nebolí jako od soni, nevím čím to? zda pila zuřivěji??? spíš že každé 2 hodiny a kůže si neměla čas odpočinou.. a matka taky ne.
Přeju prima párty a hodně foť ať nám pak můžeš zahltit deníčky a my máme inspiračku na oslavy těch našich květňulat. :o)

Vánoce - no sonička se rozjela a chce toho mraky, to ještě neví že vlatsně dpostaner dárků jen pár, určitě pokladfnu, protože chc emít moc a moc svoji. mají ji u babičky, u doktorky, v angličtině a ona po ní dycky hned vystartuje :o) je mi jasné že jak ji bude mít doma tak ji absolutně nebude zajímat :o)))) ale ježíšek to má jako hlavní a nejdůležitější úkol tak holt pod smrčkem bude :o) Jinak ještě moc nevím..

Rodičák - tak mi dočšel iod Nečase milý dopis že si mám znovu zažádat o rodičák a když kamoška volala na sociáku tak jí řekli ať příjde až v lednu, že oni ještě nemají ani počítačový program, to je srandáááá ta naše republika :o)

Ronda 3303
29.11.2007 23:33:58
Vendy, fotodokumentace je super, Maty pohodarka a ty nam tu porad pises, jak se boji doktoru:-D

Valeri, preju ti studia bez nervu, napis kdy mate termin v lednu, budem taky drzet palce!

Holky, ja uz jsem mnohem vic v pohode, minule jsem byla dost utahana, Elli se totiz zase budi tak 3x za noc a uz pocituju, ze je to na me moc. Stale ji kojim, coz mi vubec nevadi, ale z toho nevyspani uz mam vybity baterky. No vcera jsem to taky v 10pm zalomila.
Dneska jsme byli s Danikem nakoupit vetsinu jidla na party, chtela jsem aby se podilel na vyberu a zitra dokoupim sama zbytek, uz se na ni sama tesim.

Holky koupila jsem maly stromecek v kvetinaci, protoze na vanoce jsme pryc, ale chtela jsem neco malyho a ten je tak roztomilej, uz jsme ho s klukama ozdobili. Jo darky teda zatim vubec nemam, zase to bude u me akcni nakup:-)

Vsechny zdravime! R.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 7994  [Dalších 7054 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.