| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 7994  [Dalších 7024 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
25.11.2007 21:49:55
http://www.hracky-tis.cz/shop/video/7640115414014.mpg
Kačabáci (L&N&H) 15801
23.11.2007 12:14:55
ahoj holky,
jak psala Lí, jsme marodi, nejvíc Linda, hicuje a hnusně chrchle, jsem s nimi dnes doma, včera tatínek, předevčírem babička, nevím jak to bude příští týden.
Lidko, kamarádky holčičky měly neštovice jedna po druhé a nakonec i tatínek, no nepřeju ti je. Kuriozitka: náš Honzík měl neštovice 2x:(, u nás neprobíhá nic standardně.
Moc mě zrušená návštěva mrzí, dnes měla přijet i Danula s Klárkou a Toníčkem:(. Jasné Lí, že jen odloženo na neurčito, jste vítáni třeba všichni:).
Vendy, vzpomínám na tebe, Linda má úchylku na růžovou, růžová je dobrá na všem :D.

Holky,sem s tipy na dárky!!!! Já kupuju rodičům proceduru v pivních lázních a předpaltné časopisu, jinak mě nic originálního moc nenapadá. V práci zamětnancům kupujeme knížku ČTYŘI DOHODY a vstupenky na ČTY5I DOHODY do divadla, pamatujete, jak jsme byli? :). jinak klasika - kosmetika, oblečení hračky, Honzík mobil, kopačky, zkrátka co je třeba, já si přeju dálniční známku, potahy sedaček do drakouše, ruční kuch. robot, koupelnové předložky..., kdyby jste mě chtěla některá podarovat :D. Každopádně nehodlám do Vánoc navštěvovat hyper, supermarkety, vše na netu, minulý víkend jsem byla na Chodově a začíná to být brutalita.
Na Vánoce u nás bude brácha s přítelkyní, mám ohromnou radost, mají pár měsíců vlastní byt a moc nechtějí být sami a zároveň se nedohodli u kterých rodičů by Štědrý den strávili...

Nechávám se od Vás inspirovat, foukaci fixy jsou SUPER!!!

Holky pa, mějte se, jdu dělat popcorn, vede stravovací hitparádu
misapoho 3509
22.11.2007 16:38:12
Ahoj, omlouvam se, ze sem tak vtrham, ale hledam pomoc a radu, jsem z unora 2007. Mozna uz jste nejake podobne akce poradaly, takze nas napadlo se obratit na diskuze se starsimi detmi, jestli nekdo neporadi. Na narozeninovou oslavu hledame vhodne prostory, nejlip v Praze, pri nejhorsim ujde i blizke okoli. Nejlepsi by bylo nejake materske centrum, usel by i nejaky mensi sal. Dle kapacity a moznosti prostoru by to bylo bud v tydnu (jen deti s maminkami, cca 20-25 dospelaku) a nebo vikend (oba rodice+deti cca 40-50 dospelaku). Za kazdy napad budeme vdecne, prosim, piste na pohorala@seznam.cz dekujeme moc. Unorcata 2007
22.11.2007 11:07:31
ahojky,

Vendy se dvouma? paráda, celé dopoledne si užívám Jonáška, odpol vyzdvednu Klárku a pak se zase více věnuji jí. Po včerejší ranní nespoluprácía vztekání před odchodem so školky měla zakázaný večerníček a dobrotky, a světe div se dnes odešla v pohodě v rekordním čase, tak snad to zabralo a ne jen na jeden den. ve školce bývá chválena a zjsistila jsem, že vše závisi na tom ,zda po oběde usne nebo ne, jak nespí je to s ní k nevydržení a když ano uplně jiné dítě.

Dr mě sprdla že Jonáš hodně přibral a prý mám pořídit více sytící mlíko a ono houby, budí s e stejně v pravidelných ntervalech v noci v 1, 3-4 a 6, to už všichni vstáváme, takže si neztěžuju a váhu neřeším, neb bude-li stejěné třeštidlo jako Klára tak do roka a do dne vše vyběhá.

Holky já si tak užívám toho miminka to není možné už si to nepamatuju s Klárkou ale je to jiné, že by ti kluci fakt byli maminčini mazánci? :D fakt se raděj mazlím s tím prdolou a kašlu na domácnost,ono to neuteče a le ty děti rostou před očima
12157
22.11.2007 9:20:40
...osud tomu chtěl že patrně zůstaneme doma.. neb lindička má horečky a kašel :o( posílámew pofoukání na horké čelo, přání rychlého uzdravení, mamince kačabce pevné nervy a že to snadf klapne jindy, i tak děkuju za vlídné pozvání :o)

škoda :o( ale jednou to výjde, ted už ovšem asoi až
v roce 2008

*Lidka* + 3 11796
21.11.2007 19:26:25
Ahoj žijeme, ale užíváme si neštovic. Možná je dostanu taky - nechala jsem se očkovat a ten večer se T. osypal... Tak chuť na víkendový srazík s váma si nechám holt zajít.

Danča začíná víc povídat, přidává samá slova naučená od Tondy, např MOJE! BERE(mi hračky)!, TAKY (chci)!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
21.11.2007 14:53:16
Nazdárek babi jsem ráda že se tu objedvili Ifča a Ronda ( tedy co ty toho stíháš ženská moc nechápu ale holt některé jsou super ženy a matky hihihihi:):):) Ifčo tak povídej jaký to je mít dvě děti:):):) paráda viď.
Včera jsme Mátě oznámila že nastupujeme do nemocnice a normálně mi řekla tak jo mami jsme z toho úplně paf čekala jsme záchvat a nic je to moje rozumná holky musím jí strašně pochválit kočku
No tak to je pro dnešek asi vše doufám, že Míša je už O.K. a že Gary roste jak z plnotučnýho:):):)
20.11.2007 12:27:27
ahojky vespolek,
taky žijeme,tak nějak střídavě oblačno. nejvíc mě deptají nemoci dětí, Joník měl rýmu,hustou a funěl, párkrát sjme odsáli odávačkou na vysavač a prokapali nosík, zdá se už lepší.S Klárkou se to nějak táhne, je taková napul nemocná a napul zdravá.Do školky zatím chodí, ovšem je to boj každé ráno, zkouší to na naás, nejpr že bolí bříško, pak ukazuje jak kašle a brečí že nejde, naschvál zdržuje no jsou to nervy, zvlášt když ji ráno vodí radek a chce být co nejdříve v práci. Pořád se ptá kdy už bude sobota a neděle a dokáže s tím prudit již od pondělka:D

letošní vánoce moc neřešíme, myslím, že nebude v našem 2+1 tentokrát ani kam umístit stromeček, Klárka dostane jeden velký dárek- dřevěný domeček pro panenky s nábytkem, pak už jen pár drobností, knížku apod. My s radekem si naježíme nejspíš brusle a společný dárek bude zvlhčovač vzduchu- MATE NEKDO ZKUSENOSTI, TIPY???

Vendy- držíme pěsti a přejem hodně štěstí

Netko- co ty teda s Nikem nestíháš, a chodíš do práce, my jsme naposledy měli uspěch s touto činností- Klárka malovala těstoviny vodovkama apka je navlíkala jako korále a už je i rozdala babičkám, hlavně ji to zabavilo po 2 odpoledne. Jinak je doma totálně znuděná a televizi ji nehodlám pouštět, jen občas kouzelnou školku odpoledne a denně večerníček.

Joník měl měsíc, ani jsme nestihli zatím nic vyfotit, je to jakýsi kvalt :D Mějte se fajn
Ronda 3303
20.11.2007 10:33:40
Ahoj holky,

taky hlasim ze zijem, minuly tyden jsme oslavili Danikovi 6. narozeniny, ted pro nej pripravuju party pro deti ze tridy, chce je pozvat vsechny, jak jinak, coz z je 30 deti:-D, tak jsem zabukovala misto tam kam chodime do gymnastiky, tam se totiz vsichni hezky vyradi:-)Tak uz vymyslim menu.
Vcera si byl Danik po skole hrat u kamarada ze tridy a pry se na vsem docela v pohode domluvil, tak mam pocit ze uz ten prvni nejhorsi rok pro nej je za nami a zacina komunikovat ve vetach.

Jinak Vendy, doufam, ze vam vsechno klapne!!Maty je statecna zenska:-)
Mam porad v hlave ten tvuj nadherny kalendar, ale stale nemam cas dat dohromady ty fotky....chjo.
Oddny:-)
Miso, uz je lip, jak jste prisli na tu plisen?

Vsem marodum prejeme brzke uzdraveni, u nas pretrvava zatim jen mirna ryma.

Oddny 15528
20.11.2007 9:34:59
Vendy, budu držet palce, jsem přesvědčená, že to zvládnete Ty i Matylda!!!

Jinak čelovka není jen pro záchranáře, u nás v rodině je to nezbytný doplněk ;-) A protože Sváťovka miluje hry na světlušku, kdy pozhasíná celej barák a pak tu lítá s mojí nebo Sváťovou nebo Pájovou (ano, máme každý svou, jsme holt magoři ;-)) čelovkou, které totálně vybije baterie, tak mu Ježíšek nadělí jeho osobní.

http://www.hudy.cz/goodsdetail_ls.asp?nGoodsID=56203

[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 7994  [Dalších 7024 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.