Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
19.11.2007 15:10:55
Vendy, věřím, že to zvládnete! Ženské přece vydrží víc než člověk...hlavně, že tě bude mít Máťa vedle sebe, až se probudí...
Všem nemocným, ať se brzy uzdraví! |
| Mammita | 25947 |
|
|
19.11.2007 12:28:53
Vendul, přeju Vám, aby to už klaplo a neprodlužovalo se trápení.
Mates má zánět stř. ucha, brečel od 3 do 6, kdy vytuhnul pod náporem léků a ráno to pak začalo nanovo, takže jsem vlekla děti k dr. Čekali jsme tam asi dvě hodiny, hrůza. Strašně už tam plakal, takže se nakonec jedna maminka zvedla a řekla, že nás pustí, jestli proti tomu nikdo nic nemá a předběhli jsme snad 3 lidi, jinak bychom tam ještě seděli. Ouško nepíchal, ale zánět tam je, tak máme kapky do nosu a do ucha a kontrola za týden. Nechala jsem i zkouknout Betku a ta je až na rýmu OK. Maty dostal do ucha gázu namočenou v alkohole a asi ho to strašně bolelo, bo kopal nohama, ale byl statečnej, ani nehvízdnul. Tu si ale vzápětí vytáhl, tak ještě jednou a ta nám vydržela až domů. Chjo, doufám, že to ustojíme bez píchání. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
19.11.2007 9:10:54
Holky tak pokud pry bude bez klinickych priznaku co je ponevadz od patku ji proste nic neni a dobereme ATB ve stredu ( coz taky dobereme) tak v nedeli ve 14 hodin nastupujeme do nemocnice a v pondeli ji budou operovat.Nadstadard neni zadny volny ubytovani je na mistni ubytovne a nebo na kresle u postele prdoli takze to i kdyby jsem tam mela stat tak tam budu.Takze tak
|
| Mammita | 25947 |
|
|
18.11.2007 21:26:21
Holky,
mám návrh. Objevila jsem webovku kouzelné školky a chtěla bych tam Matesa vzít na narozeniny. Přidáte se někdo? Mohly bychom potom dát nějako pizzerku, tead kdybychom našly něco vhodného pro děti. Nebo se někam přesunout, do Človíčkova atd. Píšu o tom takhle brzy, protože je to tam docela nabitý: http://www.kouzelnaskolka.cz/index.php?view=141 Přidáte se někdo? |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
18.11.2007 19:48:08
www.magnethrou.cz
|
| Mammita | 25947 |
|
|
18.11.2007 13:41:50
Lí - čelovka je světlo na čelo jako mají třeba záchranáři.
Tak nám umřelo auto :(. Ještě před chvílí s ním Jára jel a pak, když jsme měli vyrazit homadně, tak nám vytekla brzdová kapalina. Naštěstí se to stalo u baráku a my to nikam nenapálili. Ale strašně mi mrzí, že jsme jeli na návštěvu, kamarádka s rodinou kvůli nám chystali, všichni jsme se těšili, prortože se tak málo vidíme a houbeles :(. Mates mi říká paní mami :-D. Chce říct učitelko a pak si to uvědomí a vznikne z toho paní máma :-DDD. Včera jsme byli na hradě v muzeu hraček a byl unešen. Mají tam dokonce i Ježíška, tak mu pošeptal co by si přál pod stromeček a Mikulášovi taky - od toho mu teda stačí jen mandarinky :-D. Byla jsem hrozně ráda, že jsme si udělali odpoledne pro sebe, potřebujeme to jako sůl. Ve čtvrtek mi totiž ukázal, co je to opravdový vzdor a v pátek jsem dokonce poprvé použila pevné objetí. Byla tu u toho Dana s dětma, za což jsem byla ráda. Nějak jsem to moc neustála. Teda s Matym jo, ale pak nějak v sobě ne. Už chápu, proč některý matky na MD začnou chlastat :(. |
| Lí | 12157 |
|
|
17.11.2007 22:49:41
holky - dotaz od mimoně - co je to čelovka???
Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
17.11.2007 22:40:03
Ty krabe čelovka já na to úplně zapomněla:)Musím si to zapamatovat a až deneska přijde M domů tak ho překvapit :):)
|
| Lí | 12157 |
|
|
17.11.2007 22:08:51
Netko - no přijedu ve čtvrtek nebo v pátek a oidjedu v sobotu nebo pondělí. To já kdybych teď věděla. ještě nevím, ještě ani nejsem s kačablkou moc domluvená zda nás ustájí.. musím to nějak podomlouvat, dám vědět. ju? taky musíme být všichni zdraví - což až na moje něchlazení a danyho rýmu docela jsem, ale.. prostě písnu sem nebo sms. ještě nevím nic. pro mě je zatím důležitější naše úterní kontrola danečka na genetice. Až tohle budeme mít za sebou tak budu přemýšlet nad dalšíma věcma. Omlouváms e že nepíšu nic přesanějšího ale fakt nevím.
Lí |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
17.11.2007 15:56:51
Lí,
kdy to vlastně přijedeš? A co máte v plánu? Bude nějaký Človíčkov, abychom se viděli? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.